İzmir'deki Uygun Düğün Davetiyeleri

29.09.2020

İzmir düğün davetiyesi modelleri açısından oldukça zengin bir şehir. Çeşitliğin bu denli fazla olması, fiyat aralığının da geniş bir aralığa sahip olmasını sağlıyor. Peki bu modeller arasından uygun fiyatlı seçenekleri nasıl bulabilirim diyorsan, sana yardımcı olacak bu galeriyi incelemelisin!

Mert Davetiye

Görsel Numarası: D1557047

Klasikten vazgeçmeyen bir tarzın ve elegant zevklerin varsa, Mert Davetiye'nin tasarımlarına mutlaka göz atmalısın. İzmir düğün davetiyesi firmaları arasında şık ve sade tasarımlarıyla öne çıkan firmanın abartısız davetiyelerinin, uygun fiyatlı seçeneklerden olduğunu da bilmende fayda var. Minimum fiyatları 1 TL'nin altında olan firmayı ziyaret etmek istersen Bornova'da bulunduklarını da belirtelim.

Bürde Özçakır

Bu davetiyeci ile çalışmak ister misin?

Mert Davetiye

Mert Davetiye

Firmayı İncele
Mert Davetiye

Antalya Davetiye

Görsel Numarası: D1509304

Firmaların hazır model davetiye seçenekleri de özel tasarım davetiyeler kıyasla daha uygun fiyatlı oluyor. Bu nedenle öncelikle davetiyecilerin hazır modellerini inceleyip, tarzına ya da konseptine uygun seçenekler olup olmadığına bakmanda fayda var. Eğer sana hitap eden bir hazır model bulamazsan özel tasarım seçeneğini düşünebilirsin. İzmir'de geniş model seçeneği sunan firmalardan olan Antalya Davetiye'nin hazır davetiyelerine de mutlaka göz atmalısın! Minimum 1-2 TL'den başlayan fiyatları da oldukça uygun diyebiliriz.

Bürde Özçakır

Bu davetiyeci ile çalışmak ister misin?

Antalya Davetiye


Patira Butik Davetiye

Görsel Numarası: D1497411

İnce, şeffaf bir şerit bile bazen, davetiyeye zarftan daha şık bir hava katar! Patira Butik Davetiye'nin bu ince-uzun, sade, davetiyesi, yaprak figürlü şeffaf şeridiyle sence de çok hoş görünmüyor mu? Üstelik bu tasarımların, büyük, zarflı modellere göre daha uygun fiyatlı olduğunu da belirtelim! Karşıyaka'da hizmet veren firmada fiyatlar 2-3 TL'den başlıyor.

Bürde Özçakır

Bu davetiyeci ile çalışmak ister misin?

Patira Butik Davetiye

İsbaş Matbaa

Görsel Numarası: D364827

Davetiye modelleri boyutlarına göre de fiyatlandırılıyor. Eğer İsbaş Matbaa'nın bu kitap ayracı formundaki ince davetiyesi gibi bir model tercih edersen, daha geniş ve uzun modellere kıyasla ödemen gereken ücretin daha az olacağını söyleyebiliriz.

Bürde Özçakır

Bu davetiyeci ile çalışmak ister misin?

İsbaş Matbaa

Vitrindeki Düğün Davetiyesi Firmaları

Düğün Davetiyesi kategorisinde öne çıkan firmalara buradan ulaş!

0 Yorum