Eteği Çıkabilen Gelinlikler

Firmaları Göster
Celine Balık Model Gelinlik
Mediha Cambaz Gelinlik Bursa
Vintage Bohem Romantik Modern Helen Cesur Spor Tarlatansız İki parça Eteği çıkabilen Zayıf gösteren Uzun gösteren Bisiklet yaka
46.243,03 TL
GME 9
Gülten Moda Evi
Romantik Modern Eteği çıkabilen V yaka
7.000 TL - 10.000 TL
Celine
Miry May Bridal
Görkemli Modern Eteği çıkabilen Bisiklet yaka
12.000 TL - 17.000 TL
Denis Gelinlik
İstanbul Gelinlik ve Moda Evi
İki parça Eteği çıkabilen Zayıf gösteren Romantik Straplez
10.000 TL - 15.000 TL
Şebnem Sönmez 33
Şebnem Sönmez
Romantik Eteği çıkabilen Uzun gösteren Straplez
5.000 TL - 7.000 TL
Debora
Miry May Bridal
Sade Romantik Eteği çıkabilen V yaka
6.000 TL - 8.500 TL
Şebnem Sönmez 23
Şebnem Sönmez
Klasik Romantik Eteği çıkabilen Uzun gösteren Straplez
5.000 TL - 7.000 TL
H-23002
Meryem Cicerali Haute Couture
Modern Eteği çıkabilen Düşük omuz
21.000 TL - 29.000 TL
ELP 16
Elif Platin Haute Couture
Tesettür Eteği çıkabilen Hakim yaka
5.000 TL - 7.000 TL
H-23001
Meryem Cicerali Haute Couture
Eteği çıkabilen Vintage Görkemli İllüzyon yaka
18.000 TL - 23.000 TL
Myperfect
Studio Bride
Görkemli Eteği çıkabilen Straplez
7.000 TL - 9.000 TL
Breath
Mediha Cambaz Gelinlik Bursa
Romantik Helen Cesur Eteği çıkabilen Bisiklet yaka
5.000 TL - 7.000 TL
K-125
Studio Bride
İki parça Eteği çıkabilen Straplez
3.500 TL - 5.500 TL
Naz
Studio Bride
Görkemli Romantik Modern Cesur Tarlatansız İki parça Eteği çıkabilen Uzun gösteren Düşük omuz
5.000 TL - 7.000 TL
LMB 17
Lima Bloom Wedding Dress
Modern Romantik Eteği çıkabilen Straplez
5.000 TL - 7.000 TL
Valioso
Yelda İşlekel Moda Evi
Modern Eteği çıkabilen V yaka
15.500 TL - 30.500 TL
INC 17
İnci Gelinlik Sevgi Aydın
Romantik Eteği çıkabilen Straplez
5.000 TL - 7.000 TL
GLD 1
Gold Moda
Vintage Romantik Eteği çıkabilen Hakim yaka
7.500 TL - 10.500 TL
ERM 8
Ekru Moda Evi
Romantik Eteği çıkabilen Boyundan bağlamalı
5.000 TL - 7.000 TL
SAG 4
Sagaza Couture
Bohem Romantik Eteği çıkabilen Hakim yaka
17.500 TL - 51.500 TL
GGM 1
Gelinlik Gülse Moda
Görkemli Romantik Eteği çıkabilen İllüzyon yaka
12.000 TL - 17.000 TL
ISM 20
İsmira Gelinlik
Romantik Eteği çıkabilen V yaka
7.500 TL - 13.000 TL
ALY 12
Alya Wedding Dress
Romantik Eteği çıkabilen Straplez
8.000 TL - 11.000 TL
Davina
Miry May Bridal
Romantik Modern Eteği çıkabilen Straplez
3.500 TL - 5.000 TL
Benzer Modelleri Bul

Beğendiğin gelinliğin benzerini bul!

"Tam benlik" dediğin gelinlik fotoğraflarını yükle, benzer modelleri anında listele!

Firmanızı ekleyin, binlerce yeni çifte ulaşın!

Firmanızı ekleyin, binlerce yeni çifte ulaşın!

Her yıl 400.000 çift, Düğün.com'da buldukları firmalarla anlaşıyor. Siz de hemen firmanızı ekleyin, işinizi katlayın!

Firmanızı Ekleyin

Tüm Modeller

Eteği Çıkabilen Gelinlik Nasıl Olur?

Düğününde kabarık bir gelinlik giymek isteyen ancak "Rahat hareket edebilir miyim" endişesi duyan gelin adaylarının imdadına çıkarılabilir etekli gelinlik modelleri yetişiyor. Halk arasında "demonte gelinlik" de denilen, özellikle son 2-3 yıldır popülaritesi gittikçe artan çıkarılabilir etekli gelinlik modelleri, bir gecede iki farklı gelinlik giymek isteyen gelin adaylarına pratik bir çözüm sunuyor.

Bu tasarımlarda kabarık etek belden bir kemer ya da lastik yardımıyla gelinliğe ekleniyor. Bazı modellerde ise etek kısmı katlı tasarıma sahip olabiliyor. Eteğin alt katları çıkarılabilir formda tasarlanıp, gelinlik mini, midi ya da uzun boyda kullanılabiliyor. Eteği çıkan gelinlik modellerinin kabarık ya da uzun etekli haliyle düğüne başlayabilir, düğünün ilerleyen saatlerinde ya da after partide ek eteği çıkararak sade bir tasarıma sahip olabilirsiniz.

En Popüler İki Etekli Gelinlik Modelleri

İki etekli gelinliklerin farklı formlarda birçok seçeneği var. Düz tasarımlara hacim vermek, vücuttaki fazlalıkları gizlemek, iddialı bölgeleri kamufle etmek gibi nedenlerle gelinliklerde iki etek sıklıkla kullanılıyor. Farklı özelliklere sahip ve en sık karşımıza çıkan eteği çıkabilen gelinlik modellerine hızlıca göz atalım:

Düz Kesim Ek Etekli Gelinlik Modelleri

Düz kesim gelinlik üzerine belden eklenen ek etek ile hem gösterişli hem de zarif, iki farklı gelinliğe sahip olabilirsiniz. Kabarık gelinlik ile ihtişamlı düğün mekanınızda, düz kesim etek ile düğün sonrası organizasyonda mekanla uyumlu bir görüntü yaratabilirsiniz. Aksesuarlarınızı da iki farklı görünüme uygun olacak şekilde ayarlamayı unutmayın.

Balık Kesim Demonte Gelinlik Modelleri

Kabarık gelinlik modelleriyle ilgileniyorsanız seçiminizi A ya da prenses kesim gelinliklerden yapmak zorunda değilsiniz. Belden eklenen ek eteği kabarık, iç eteği balık kesim modelleri de düşünebilirsiniz. Üstelik hem kabarık gelinliklerin ihtişamını hem de balık modellerin zarafetini bir gelinlikte bir arada bulabilirsiniz. Bu gelinlikleri düğünü ve after partisi aynı mekanda olacak gelinler için önerdiğimizi de ekleyelim.

Ek Etekli Kısa Gelinlik Modelleri

İkinci görünümün after parti için planlandığını düşündüğümüzde iç eteği kısa olan gelinlik modellerinin bu konuda kolaylık sağladığını söyleyebiliriz. Ön kısmı açık olan ya da bütün şekilde gelen ek bir etekle düğünde uzun bir gelinlik giyebilir; after parti için ek eteği çıkararak mini etekle geceye devam edebilirsiniz. Bu iki farklı görünümü nikahı ve düğünü ayrı ayrı yapacak gelin adayları da kullanabilir.

Asimetrik Çıkarılabilir Etekli Gelinlikler

Ek etekler yalnızca uzun formda olmuyor. Bazı tasarımlar mini etek üzerine takılan asimetrik etekle önü kısa arkası uzun gelinlik görünümü kazanıyor. Asimetrik gelinlik modellerini bacaklarını öne çıkarmak isteyen gelin adayları tercih edebilir. Özellikle elma vücut tipindeki gelin adayları bu modellerle dikkatleri gövdeden bacaklara çekebilir.

Katlı Eteği Çıkabilen Gelinlik Modelleri

Eteği çıkabilen gelinliklerde ek etek illa belden eklenmek zorunda değil. Katlı etekli gelinliklerde alt katlar çıkarılabilir formda tasarlanıyor. Böylece organizasyonun türüne ve tarzınıza göre eteğinizin boyunu ayarlayabiliyorsunuz. Örneğin; kuyruklu ek eteğiyle uzun görünüm kazanan gelinliğinizi düğünde giyebilir, after parti için ek katları çıkararak mini ya da midi etekli bir tasarım yaratabilirsiniz.

Transparan Çift Etekli Gelinlikler

İddialı tasarımlardan hoşlanan gelin adayları mini gelinlik üzerine bir-iki kat tül kumaştan tasarlanan ek eteğe sahip transparan etekli gelinlik modellerini tercih edebilir. Tül eteği ile transparan detaylara sahip olan bu gelinlik hareketli bir tasarım olduğu için aksesuar kullanmaya da ihtiyaç duymayacaksın. Bu gelinlikleri özellikle elma vücut tipine sahip gelin adaylarına öneriyoruz. Çünkü bu modellerle dikkatleri geniş üst bedeninizden ince bacaklarına çekebilirsiniz.

Eteği Çıkabilen Gelinlik Fiyatlarını Etkileyen Faktörler

Eteği çıkabilen gelinliklerin her bütçeye uygun seçenekleri bulunuyor. Eğer fiyatları etkileyen aktörleri bilirseniz, siz de hayalinizdeki gelinliğe bütçenizi zorlamadan sahip olabilirsiniz. Dikim şekliyle başlayalım. Çıkarılabilir etekli gelinliğinizi özel olarak diktirmek isterseniz, bu durum firmalar için ekstra zaman ve işçilik gerektirdiğinden daha maliyetli olacaktır.

Kumaş ve işlemeler de fiyatlara doğrudan etki ediyor. Uygun fiyatlı eteği çıkabilen gelinlik arayışındaysanız, firmaların sentetik oranı yüksek kumaşlardan yapılan modellerine göz atabilirsiniz. Marka bilinirliği ve işçilikte kullanılan malzemenin kalitesi nedeniyle ünlü tasarımcıların çıkarılabilir etekli gelinliklerinin yerel markalara kıyasla daha pahalı olduğunu bilmelisiniz.

Eteği çıkabilen gelinliğinizi satın alabilir ya da kiralayabilirsiniz. Ancak iki etekli gelinlik kiralama fiyatlarının satılık fiyatlarına yakın olduğunu bilmenizde fayda var. Kiralık gelinliklerin fiyatlarının, satılık modellere göre ortalama % 20-30 oranında daha uygun olduğunu da eklemeden geçmeyelim. Eteği çıkabilen gelinlik modellerine ilişkin detaylardan bahsettik. Size en uygun modeli bulunduğunuz sayfada yer alan birbirinden şık tasarımlar arasında bulabilirsiniz. İlginizi çeken gelinlikler için firmalarla iletişime geçebilirsiniz!