Jasmine
Mediha Cambaz Gelinlik Bursa
Helen Spor Tarlatansız Zayıf gösteren Uzun gösteren Romantik V yaka
39.083,76 TL
Saten Sade
İstanbul Gelinlik ve Moda Evi
Sade Spor Uzun gösteren V yaka
14.000 TL - 15.000 TL
UGB185S21
Kaudupul Bridal
Modern Cesur Spor Tarlatansız Zayıf gösteren Straplez
5.000 TL - 7.000 TL
Celine Balık Model Gelinlik
Mediha Cambaz Gelinlik Bursa
Vintage Bohem Romantik Modern Helen Cesur Spor Tarlatansız İki parça Eteği çıkabilen Zayıf gösteren Uzun gösteren Bisiklet yaka
46.243,03 TL
After gelinlik
Pınar Bent
Modern Spor Cesur Straplez
7.000 TL - 12.000 TL
Sunny
Meryem Cicerali Haute Couture
Vintage Bohem Romantik Helen Uzun gösteren Spor Cesur Gotik Klasik Görkemli V yaka
25.000 TL - 31.000 TL
Lidia
Miry May Bridal
Sade Modern Spor Kayık yaka
6.000 TL - 8.500 TL
Epos
Studio Bride
Helen Spor Uzun gösteren Zayıf gösteren V yaka
2.000 TL - 4.000 TL
Sandra
Meryem Cicerali Haute Couture
Sade Vintage Bohem Romantik Modern Helen Spor Cesur Görkemli V yaka
24.000 TL - 29.000 TL
ELP 28
Elif Platin Haute Couture
Sade Helen Tarlatansız Spor V yaka
3.000 TL - 5.000 TL
Nancy
Meryem Cicerali Haute Couture
Sade Bohem Romantik Modern Helen Spor Cesur Gotik Klasik V yaka
25.000 TL - 31.000 TL
2023 Marchesa Üç Boyutlu Gelinlik
Modern Romantik Tarlatansız Spor V yaka
30.000 TL - 40.000 TL
Zeta
Meryem Cicerali Haute Couture
Sade Vintage Bohem Romantik Modern Helen Uzun gösteren Zayıf gösteren Spor Cesur Görkemli Straplez
25.000 TL - 31.000 TL
Ocean
Studio Bride
Modern Sade Vintage Helen Spor Tarlatansız Zayıf gösteren V yaka
3.000 TL - 5.000 TL
Ecem
Studio Bride
Sade Vintage Spor Uzun gösteren Tarlatansız V yaka
3.000 TL - 5.000 TL
NEW 24
New In Style Moda Evi
Bohem Spor Tarlatansız Zayıf gösteren V yaka
8.000 TL - 11.000 TL
VNW 10
Vianna Wedding Dress
Sade Bohem Spor Tarlatansız V yaka
5.000 TL - 8.000 TL
ANG-1001
Angel House Gelinlik
Sade Spor V yaka
7.000 TL - 8.000 TL
ANG-1002
Angel House Gelinlik
Sade Spor V yaka
7.000 TL - 9.000 TL
ASA 18
Aşk-ı Ala
Sade Klasik Spor Zayıf gösteren Uzun gösteren Tarlatansız Kare yaka
3.000 TL - 5.000 TL
AVR 29
Avrupa Modaevi
Modern Romantik Spor Straplez
7.500 TL - 10.500 TL
NEW 16
New In Style Moda Evi
Sade Bohem Spor V yaka
5.000 TL - 8.000 TL
STN 18
Sultan Çelik Gelinlik Tasarım
Romantik Spor Boyundan bağlamalı
8.000 TL - 11.000 TL
KSG 23
Kasr-ı Saadet Gelinlik
Tesettür Modern Kışlık Spor Zayıf gösteren Hakim yaka
5.500 TL - 12.500 TL
Benzer Modelleri Bul

Beğendiğin gelinliğin benzerini bul!

"Tam benlik" dediğin gelinlik fotoğraflarını yükle, benzer modelleri anında listele!

Firmanızı ekleyin, binlerce yeni çifte ulaşın!

Firmanızı ekleyin, binlerce yeni çifte ulaşın!

Her yıl 400.000 çift, Düğün.com'da buldukları firmalarla anlaşıyor. Siz de hemen firmanızı ekleyin, işinizi katlayın!

Firmanızı Ekleyin

Spor Gelinlik Modelleri Nasıl Olur?

Şıklığı kadar rahatlığına da önem veren gelin adaylarının tercihi spor gelinlik modelleri oluyor. Sağladığı konfor ve şık görünümle gelin adaylarının favori tasarımları arasında olan bu gelinlikler rahatça kombinlenebilir olması nedeniyle de çok seviliyor. Çoğunluğu sade olan bu tasarımları tarzınıza uygun aksesuarlarla tamamlayabilirsiniz.

Bu modeller, konforu merkeze aldığı için spor ayakkabılarla dahi tamamlanabiliyor. Spor gelinlikler için tek bir etek kesimi ya da yaka tipinden bahsetmek pek mümkün değil ama sahip olduğu özelliklerle konfor sunarak spor gelinlik modelleri arasında yer alan tasarımlara değinerek bu tarzı daha rahat açıklayabiliriz. Farklı spor gelinlik modellerine hızlıca bakalım:

Cepli Spor Gelinlikler

Spor gelinlik modelleri denince ilk akla gelen tasarımlar genelde cepli tasarımlar oluyor. Kalın askılı ya da kolsuz alternatifleri cepli spor gelinliklerin en sevilen seçenekleri arasında. Cepli etek tasarımını özellikle düz ve A kesim gibi az kabarık modellere yakıştırdığımızı da belirtelim. Kısa veya asimetrik etekli gelinliklerde de ceplerin karşımıza çıktığını da eklemeden geçmeyelim.

Kuyruksuz Spor Gelinlik Modelleri

Kuyruksuz gelinlik modelleri düğün boyunda ayaklarına dolanan gelinliklerle rahat edemeyeceğini düşünen gelin adayları için ideal. Çoğunluğu yere sıfır olan bu tasarımlar rahat hareket imkanı ve zarif bir görünüm sunması nedeniyle gelin adayları tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Yerden bir karış genişlikteki kısa kuyruklu gelinlik modellerini de alternatifler arasında düşünebilirsiniz.

Spor Kısa Gelinlikler

Konfordan bahsetmişken kısa gelinliklere değinmemek olmaz. Mini ya da midi boy gibi farklı seçenekleri olan kısa gelinlikler, uzun eteklerle rahat edemeyeceğini düşünen gelin adayları için ideal. Tarzınıza göre fırfır, volan, dantel gibi detaylarla hareketlendirilen seçenekleri arasından seçim yapabilirsiniz. Bu modellerin özellikle nikah elbisesi olarak tercih edildiğini de eklemeden geçmeyelim.

Katlı Etekli Spor Gelinlik Modelleri

Bir gelinlik hem spor hem de kabarık olamaz diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Çünkü son yılların en trend modelleri arasında yer alan katlı etekler, gelinliğe hacim katarken rahat hareket imkanı sunuyor. Bu nedenle katlı etekli tasarımları da spor gelinlik modelleri arasında gösterebiliriz. Eğer eğlenceli bir görünüm yakalamak isterseniz katlı ve asimetrik etekli tasarımları düşünebilirsiniz.

Tarlatansız Spor Gelinlik Modelleri

Yürürken tekmeleyeceğiniz bir tarlatana ihtiyaç duymayacağınız tarlatansız gelinlik modellerini de spor tasarımlar arasında sayabiliriz. Özellikle sade tasarımlı, kuyruksuz ya da az sayıda katta kumaşlardan tasarlanan tarlatansız modeller, en şık spor gelinlikler arasında yer alıyor.

Yırtmaçlı Spor Gelinlik Modelleri

Dar kesim gelinlik modelleri yırtmaçlı tasarımlarıyla, gelin adaylarına rahat hareket etme imkanı sunuyor. Rahatlığına ve şıklığına aynı oranda önem veren gelin adaylarının tercihi olabilecek bu modelleri şık bir spor gelin ayakkabısı ile evden çıkışta ve after partide giyebilirsiniz. Bu modelleri bacaklarına güvenen gelin adaylarına önerdiğimizi de eklemeden geçmeyelim.

Halter Yaka Spor Gelinlik Modelleri

Adını sportif görünümünden alan halter yakalı gelinlikleri de spor tasarımlar arasında sayabiliriz. İster kabarık ister sade olsun, gelinliği vücudunuzda rahatlıkla taşımanız için ideal olan bu gelinlikler konforlu bir tasarım isteyen gelinler için ideal. Eğer omuzlarınıza güveniyorsanız halter yakalarla bu bölgenizi öne çıkarabilir, hoş bir görüntü yaratabilirsiniz.

İki Parça Spor Gelinlik Modelleri

Modern tasarımlardan, şıklıktan ve rahatlıktan bahsetmişken iki parça tasarımlara değinmemek olmaz. Son yıllarda oldukça popüler olan iki parça gelinlikler, özellikle bel bölgesini ince göstermek isteyen dikdörtgen vücut tipine sahip gelin adayları için uygun Tek bir elbisenin ağırlığını taşımak istemeyen gelinler tarafından da sıklıkla tercih ediliyor. Farklı ve şık görünümü de cabası!

Asimetrik Etekli Spor Gelinlik Modelleri

Klasik modellerin dışına çıkıp spor bir tasarım tercih etmek isteyen gelin adaylarının tercih ettiği modeller arasında asimetrik tasarımlı gelinlikler de yer alıyor. Önü kısa arkası uzun bu gelinlikler, tam da bu tanıma uygun, şık ve rahat tasarımlar arasında! Bu modelleri ince ve düzgün bacaklarını öne çıkarmak isteyen gelin adaylarına tavsiye ediyoruz.

Tulum Spor Gelinlik Modelleri

Gelinlik tulum modelleri, sunduğu rahatlıkla spor tasarımlar arayan gelin adayları için ideal. Uzun pantolonlu ya da şortlu seçeneklerini bulabileceğiniz bu modeller arasından vücut tipinize göre seçim yapabilirsiniz. Tarzınıza göre bol ya da vücudu saran tulumlara yönelebilirsiniz. Tulum takımlarla atkuyruğu gelin saçı yaptırarak sportif ve şık görünümünüzü tamamlayabilirsiniz.

Spor Gelinlik Fiyatlarını Etkileyen Faktörler

Spor gelinlik modellerinin her bütçeye uygun seçenekleri bulunuyor. Çünkü gelinliğin modeli, markası, işlemeleri, dikim şekli ve ne kadar işçilik gerektirdiği gibi kriterler fiyatlara etki ediyor. Gelinliğin kumaşı ve işlemeleri fiyatları doğrudan etkiliyor. Kumaştaki ipek oranı arttıkça gelinliğin fiyatı da bu oranda yükselir. Sentetik oranı yüksek kumaşlardan yapılan modeller bu tasarımlara kıyasla daha uygun fiyatlı oluyor.

Gelinlikte kullanılan işlemeler ve aksesuarlar da fiyatlara etki ediyor. Örneğin; spor gelinliklerde kullanılan, taş, işleme, zincir, gibi aksesuarların maliyeti, gelinlik fiyatlarında kendini gösteriyor. Özel dikim spor gelinlik fiyatları, model kişinin zevkine göre sıfırdan tasarlanıp dikildiği için hazır model spor gelinliklere göre daha yüksek oluyor. Gelinliğinizi satın almak zorunda değilsiniz. İstediğiniz spor gelinliği kiralayabilirsiniz.

Ancak gelinlik kiralama fiyatlarının satılık gelinlik fiyatlarına yakın olduğunu da söylemeden geçmeyelim. Kiralık gelinlikler, satılık modellerden %20-30 oranında daha uygun fiyatlara sunuluyor. Spor gelinlik modellerine ilişkin detaylara yer verdik. Sırada size en uygun tasarımı bulmak var. Bunun için bulunduğunuz sayfada yer alan gelinlik modellerini inceleyebilir, ilginiz çeken tasarımlar için firmalarla iletişime geçebilirsiniz.