Yarasa Kollu Gelinlikler

Firmaları Göster
Celine Balık Model Gelinlik
Mediha Cambaz
Vintage Bohem Cesur Bisiklet yaka
46.243,03 TL
2022 Costarellos Renkli Gelinlik
Vintage Bohem Tarlatansız Uzun gösteren Hakim yaka
Benzer Modelleri Bul

Beğendiğin gelinliğin benzerini bul!

"Tam benlik" dediğin gelinlik fotoğraflarını yükle, benzer modelleri anında listele!

Firmanızı ekleyin, binlerce yeni çifte ulaşın!

Firmanızı ekleyin, binlerce yeni çifte ulaşın!

Her yıl 400.000 çift, Düğün.com'da buldukları firmalarla anlaşıyor. Siz de hemen firmanızı ekleyin, işinizi katlayın!

Firmanızı Ekleyin

Yarasa Kol Gelinlik Nasıl Olur?

Yarasa kol gelinlik modelleri, özellikle romantik, nostaljik ve bohem tasarımlardan hoşlanan gelin adaylarının tercihi oluyor. Diğer gelinlik kol tiplerinden farklı, omuzdan değil, gövdeden eklenmesi olan bu kol tipinin uzun ve kısa seçeneklerini bulabilirsiniz. Yarasa kol tipinin, kol bölgesindeki fazlalıklarını kamufle etmek isteyen gelin adayları için kurtarıcı özelliğe sahip olduğunu da ekleyelim.

Etek Kesimine Göre Yarasa Kollu Gelinlik Modelleri

Yarasa kollarla hareketlendirilen, her gelin adayının kolay kolay giyemeyeceği, orantılı ve fit bir vücut gerektiren balık kesim gelinlik modellerini kum saati vücut tipine sahip gelin adaylarına öneriyoruz. Yarasa kolların üst bedeni olduğundan ince göstermesi özelliğini de dikkate alırsak elma ve ters üçgen vücut tipindeki gelin adaylarının da bu etek kesimindeki yarasa kollu modellerle fit bir görünüm yakalayacağını söyleyebiliriz.

Yarasa kol gövdeden gelen kumaşın kollara doğru uzanmasıyla oluşur. Yani bu kol kesiminde gövde vücudu sarmaz. Bu nedenle yarasa kol tipinin kabarık A ve prenses kesim etekler ile uygun olmadığını söylemek mümkün. Eğer kat kat etekler hoşunuza gidiyorsa, fazla kabarık olmayan A kesim yarasa kol gelinlikleri düşünebilirsiniz. Bu tasarımları, geniş basenli, armut vücut tipindeki gelin adaylarına öneriyoruz.

Yaka Tipine Göre Yarasa Kollu Gelinlikler

Yarasa kolların gövdeden kola uzanan tasarımı gelinliğinizin yaka tipini de etkileyecektir. Bu nedenle, yarasa kollarla uyumlu yakaları bilmeniz size gelinlik seçiminde yardımcı olacaktır. Eğer ince ve uzun bir boynunuz varsa hakim yakalı yarasa kol gelinlik modellerini düşünebilirsiniz. Yarasa kolla en çok kullanılan yaka tiplerinden kayık yakaları da omuzlarını geniş göstermek isteyen gelin adaylarına öneriyoruz.

Kapalı yakalardan hoşlanan gelinler yarasa kolun bisiklet yakalarla da uyumlu olduğunu bilmeli. Özellikle ince üst bedeniniz varsa ve zarif bir görünüm ortaya çıkarmak istiyorsanız bisiklet yakalı yarasa kol gelinlikleri tercih edebilirsiniz. Yarasa kol gelinliklerin hareketli gövde tasarımı ve kapalı yakalarla kullanılması saç modelinizi de etkiler. Bu gelinliklerle boğucu bir görünüm oluşmaması için topuz, atkuyruğu gibi toplu gelin saçı modellerinden yaptırmanızda fayda var.

Tarza Göre Yarasa Kol Gelinlik Modelleri

Yarasa kollu gelinlik modellerinin neredeyse her tarza hitap eden seçenekleri bulunuyor. Örneğin; romantik modeller ilginizi çekiyorsa dantel ve güpür detaylı yarasa kol gelinlikler sizin için uygun olabilir. Bu noktada bilmeniz gereken dantellerin kullanıldığı bölgeyi olduğundan kalın gösterdiğidir. Yani fazlalıklarınızı kamufle etmek istediğiniz bölgede sade, dikkat çekmek istediğiniz alan için ise dantelli kumaşları kullanabilirsiniz.

İhtişamlı tasarımlar ilginizi çekiyorsa balık etek kesimli yarasa kol gelinlikleri düşünebilirsiniz. Dantelli, taşlı, simli kumaşları kullanarak göz alıcı bir görünüm yaratmanız da mümkün. Bohem bir tarzınız varsa yarasa kol gelinliklerin salaş tasarımı tam sizlik! Bol gövde ve kollar, düz etek kesimi ile birleştiğinde hoş, bohem bir görünüm yaratıyor. Özellikle örgü gelinlikler gibi seçeneklerinin kır, kumsal gibi rahatlığın önemli olduğu mekanlara çok yakıştırdığımızı da ekleyelim.

Yarasa kol gelinlik modellerine ilişkin detaylardan bahsettik. Size en uygun gelinliği bulmak için bulunduğunuz sayfadaki ürünleri, istediğiniz özelliklere göre filtreleyerek inceleyebilirsiniz. Hoşunuza giden ve size çok yakışacağını düşündüğünüz tasarımlar için firmalarla iletişime geçmeyi de unutmayın. Firmaların yoğunluğunu düşünerek vakit kaybetmeden harekete geçmenizde de fayda var.