
SP'S Bay & Bayan Saç Tasarım ve Güzellik Salonu Hakkında
SP'S Bay & Bayan Saç Tasarım ve Güzellik Salonu
Çeşme Radisson Hotel, Çeşme Ilıca Hotel ve Altınyunus Hotel'de yer alan şubelerimizde saç tasarım ve tüm güzellik bakım hizmetlerini vermekteyiz.
Sizi gelin saçı, profesyonel makyaj, takma ipek kirpik, kalıcı oje, manikür, pedikür, medikal el/ayak bakımı ile peri masalınıza hazırlamaktayız.
Ayrıca medikal estetik doktorumuz tarafından yapılan cilt bakımı, botoks, dudak ve yüz dolgusu, göz altı ışık dolgusu, canlandırıcı yüz mezoterapisi, saç mezoterapisi, örümcek ağı (ameliyatsız cilt gençleştirme) işlemleri ile sizin ve yakınlarınızın en özel gününüzde kusursuz görünmesi sağlanmaktadır.
Erkek bölümümüzde damat için de hizmetimiz bulunmaktadır.
En özel gününüze en profesyonel ekip ile hazırlanmak için bizimle iletişime geçin...
SP'S Bay & Bayan Saç Tasarım ve Güzellik Salonu Özellikler
- Hizmet İçeriği
- Saç ve Makyaj
- Ne kadar önce iletişime geçmeliyiz?
- 1 hafta
- Ücretsiz prova hizmeti var mı?
- Evet
- Mekanda veya evde hizmet veriyor musunuz?
- Evet
- Şehir dışında hizmet verebilir misiniz?
- Evet
- Düğün günü gelinin yakınlarına da hizmet veriyor musunuz?
- Evet
SP'S Bay & Bayan Saç Tasarım ve Güzellik Salonu Sıkça Sorulan Sorular
- SP'S Bay & Bayan Saç Tasarım ve Güzellik Salonu şehir dışında hizmet veriyor mu?
-
Evet, SP'S Bay & Bayan Saç Tasarım ve Güzellik Salonu şehir dışında hizmet veriyor.
- SP'S Bay & Bayan Saç Tasarım ve Güzellik Salonu gelin saçı ve makyajı haricinde hangi ekstra hizmetleri vermektedir?
-
SP'S Bay & Bayan Saç Tasarım ve Güzellik Salonu gelin saçı ve makyajı haricinde cilt bakımı, manikür / pedikür, takma kirpik, ağda, el / ayak masaj hizmetlerini vermektedir.
- SP'S Bay & Bayan Saç Tasarım ve Güzellik Salonu düğün günü kaç kişiye kadar hizmet verebilmektedir?
-
SP'S Bay & Bayan Saç Tasarım ve Güzellik Salonu düğün günü 30 kişiye kadar hizmet verebilmektedir.
- SP'S Bay & Bayan Saç Tasarım ve Güzellik Salonu gelin saçı ve makyajı fiyatları ne kadar?
-
SP'S Bay & Bayan Saç Tasarım ve Güzellik Salonu gelin saçı ve makyajı başlangıç fiyatı 2.500-5.000 TL aralığındadır.
Firma hakkında düşüncelerin neler?
Selin & Gökalp
Düğün Tarihi: 18.07.2014
İçeri girdiğim andan itibaren inanılmaz ilgilendiler. Hem saçım hem makyajım tam istediğim gibi tek kelimeyle kusursuz oldu. Tüm ekibe herşey için çok teşekkür ederim!
Elif & Serkan
Düğün Tarihi: 23.08.2014
Son dakikada aylar önce ayarladığım kuaförümü değiştirip size karar verdiğimde nasıl heyecanlıydım. Daha provadan ne kadar doğru karar verdiğimi anladım. Harikalar yarattınız çok teşekkürler!
Eda & Mert
Düğün Tarihi: 05.07.2014
Hem gelin saçının hem damat traşının aynı yerde olması çok güzel bir avantajdı, bizi büyük bir koşturmadan kurtardı. Düğün boyunca ne saçım ne makyajımda en ufak bir bozulma olmadı. Tüm ekibe teşekkürler, iyi ki varsınız!!!
Ceren & Burak
Düğün Tarihi: 21.06.2014
Herkese tavsiye ederim özellikle altın bakımı. Düğünden 1 hafta önce danışman doktorlarına dudak dolgusu yaptırdım, incecikti dudaklarım. Çok doğal oldu, bu kadar güzel olmasını beklemiyordum. Makyaj öncesi yapılan altın maske ile ışıl ışıl oldu cildim. Herşey çok profesyoneldi. Artık buradan başka... devam
Gönül & Mehmet
Düğün Tarihi: 13.09.2014
Herkese tavsiye ederim, başarılarınızın devamını diliyorum...
Yorumunu çok merak ediyoruz 😍
Bu firma ile ilgili tecrübelerini yazarak evlenecek çiftlerin karar sürecine yardımcı olabilirsin.
SP'S Bay & Bayan Saç Tasarım ve Güzellik Salonu ile 1 hafta önce iletişime geçilmeli.