Üzgünüz bir sonuç bulunamadı. Devam etmek için tıklayın

Firmanızı ekleyin, binlerce yeni çifte ulaşın!

Firmanızı ekleyin, binlerce yeni çifte ulaşın!

Her yıl 400.000 çift, Düğün.com'da buldukları firmalarla anlaşıyor. Siz de hemen firmanızı ekleyin, işinizi katlayın!

Firmanızı Ekleyin

Düğün gününde sıradan bir damatlık yerine frak giyerek farklı bir tarz edinebilirsin. Son zamanlarda yeniden moda olan frak damatlık modelleriyle hem şık hem de iddialı bir görünüme sahip olabilirsin!

Siyah Frak Damatlık Modeli

Düğün fotoğraflarında müstakbel eşinin dikkat çeken gösterişli gelinliğine, şık bir frak damatlıkla eşlik ederek mükemmel bir görüntü yaratabilirsin. Tarihi mekan ya da otel gibi ihtişamlı düğün mekanlarında bu takımları tercih edebilirsin.

Saten Kuşaklı Frak Damatlık

Damatlık fraklarla diğer damatlık modelleri arasındaki farkı ceket kesiminden anlayabilirsin. Frak damatlık modellerinde ceketin arka kısmı uzun ve yırtmaçlıdır.

Çizgili Frak Damatlık Modeli

Elit Terzi - Sartoria da en şık frak damatlık modellerini bulabileceğin firmalardan. Markanın frakları arasında, farklı renk ve desenlerde ceket-pantolonların uyumlu kombinlerini bulabilirsin.

Siyah-Gri Frak Damatlık Modeli

Damatlık markalarının hazır modelleri arasından seçim yapabileceğin gibi, özel dikim hizmetlerinden de yararlanabilirsin. Aklındaki modeli aramakla vakit kaybetmek istemiyorsan, modeldeki gibi bir takımı Tailord Kişiye Özel Dikim firmasında diktirebilirsin.

Krem Frak Damatlık Modeli

Frak damatlıkları tamamlayabileceğin birçok aksesuar seçeneği bulunuyor. Boyun bağı olarak ister kravat ister papyon tercih edebilirsin. Ancak özellikle ilkbahar ya da yaz düğünü yapacaksan, modeldeki gibi krem tonlarında bir frak giyebilir, aynı tonlarda papyon-çiçek-mendil setiyle modern ve şık bir görünüm yakalayabilirsin.

Gri Frak Damatlık Modeli

Farklı bir görünüm için, içinde yelek varmış görünümü yaratan, tasarım ceketli bu frak damatlık modelini tercih edebilirsin. Ceketten rol çalmaması için gömlek ve boyun bağını aynı tonlarda ve sade modellerden seçmende fayda var.

Sade Frak Damatlık Modeli

Tarihi bir mekanda ya da bir otelin havuz başı alanında düğün yapacak beylere açık renkleri tercih etmelerini öneriyoruz. Sıcak havalarda aksesuar olarak yelek yerine şık bir saten kuşak ve papyon takabilirsin.

Vintage Frak Damatlık Modeli

"Nostaljik bir düğünde nasıl bir frak tercih etmeliyim" diye düşünüyorsan bu model tam senlik! Kareli, ya da çizgili, gri ya da kahverengi bir takım giyebilir, kasket gibi retro aksesuarlarla vintage bir görünüme sahip olabilirsin.

Modern Frak Damatlık Modeli

Düğün günü tarzını ortaya koyman için ceketinin modeli bile yeterli. Eğer modern bir tarzın varsa tek düğmeli ceketi olan bu siyah damatlık modelini tercih edebilirsin.

Renkli Aksesuarlı Damatlık Frak Modeli

Cool görünümüne renk katmak istiyorsan siyah damatlık takımla birlikte renkli aksesuarlar tercih edebilirsin. Boyun bağı ve damat yaka çiçeği gibi aksesuarlarını seçerken müstakbel eşinin gelin buketindeki renkleri dikkate alabilirsin.