Gelin Saçı ve Makyajı İzmir

Gülsüm Yavuz

  • Min. Fiyat
    7.500-10.000 TL

Ekiple Tanışın

  • Gülsüm Yavuz
Wedding Planner

Ücretsiz düğün asistanın Selin burada!

Kriterlerini seç, düğün asistanımız sana uygun 5 saç ve makyaj uzmanından fiyat teklifi göndersin!

Gülsüm Yavuz Fiyatlandırma

Minimum Fiyat
7.500-10.000 TL

Gülsüm Yavuz Özellikler

Hizmet İçeriği
Saç ve Makyaj
Ne kadar önce iletişime geçmeliyiz?
1 hafta
Ücretsiz Prova
Evet
Mekanda veya evde hizmet veriyor musunuz?
Hayır
Şehir dışında hizmet verebilir misiniz?
Hayır
Gelinin Yakınlarına Hizmet
Evet

Gülsüm Yavuz Sıkça Sorulan Sorular

Gülsüm Yavuz ile ne kadar süre önce iletişime geçilmeli?

Gülsüm Yavuz ile 1 hafta önce iletişime geçilmeli.

Gülsüm Yavuz şehir dışında hizmet veriyor mu?

Hayır, Gülsüm Yavuz şehir dışında hizmet vermiyor.

Gülsüm Yavuz gelin saçı ve makyajı haricinde hangi ekstra hizmetleri vermektedir?

Gülsüm Yavuz gelin saçı ve makyajı haricinde düğün gruplarına hizmet, ücretsiz prova, tesettür tasarım, cilt bakımı, gelin paketi, takma kirpik, manikür / pedikür, gelin odası, ağda, çıtçıt saç hizmetlerini vermektedir.

Gülsüm Yavuz düğün günü kaç kişiye kadar hizmet verebilmektedir?

Gülsüm Yavuz düğün günü 6 kişiye kadar hizmet verebilmektedir.

Gülsüm Yavuz gelin saçı ve makyajı fiyatları ne kadar?

Gülsüm Yavuz gelin saçı ve makyajı başlangıç fiyatı 5.000-7.500 TL aralığındadır.

Gülsüm Yavuz Hakkında

Düğün günü geldiğinde muhteşem bir görümle damat beyin ve misafirlerin karşısına çıkmak istiyorsanız, alanında profesyonel bir kuaförle çalışmalısınız. Gülsüm Yavuz’da gelinlerimizi 200 metrekarelik geniş ve ferah salonumuzda prensesler gibi ağırlıyoruz. Çiftlerimizin güzellik salonumuzdan mutlu bir şekilde ayrılması için güzellik sektörünün en tecrübeli insanlarıyla çalışıyoruz. Size sunduğumuz hizmetin kalitesi ve memnuniyetiniz bizim için çok önemli.

Deneyim

Bayraklı gelin kuaförü İzmir’de verdiğimiz tüm hizmetlerde iddialıyız. Firma sahibimiz kuaförlük bölümü mezunu ve ekibimizde 30 yılı aşkın deneyim sahibi arkadaşlarımız var. 6 kişilik bir kadroyla çalışıyoruz. Botox ve dolgu işlemlerimizi anlaşmalı olduğumuz bir doktorumuz gerçekleştiriyor. Saç tasarımlarımızı 23 ve 12 yıllık deneyime sahip iki uzmanımız üstleniyor. Gülsüm Yavuz’da kadromuzun ve işlerimizin kalitesinden asla ödün vermiyoruz.

Hizmetler

İzmir gelin saç makyaj tasarımlarımızın yanı sıra saç renklendirme, mikro kaynak, kalıcı makyaj, ipek kirpik ve cilt bakımı gibi uygulamalarımız da bulunuyor. Protez tırnak, G5 bölgesel zayıflama, botox, kaş ve kirpik laminasyonu da diğer yoğun ilgi gören hizmetlerimizden. Sizi düğün günü rahat ve konforlu güzellik salonumuzda hazırlıyor ve keyifli bir gün geçirmenizi sağlıyoruz.

Gelin adaylarımızın beklenti ve taleplerini göz önünde bulundurarak farklı paketler hazırladık. Almak istediğiniz hizmetleri tek bir pakette toplayarak size uygun fiyatlarla sunabiliriz. Profesyonel ve enerjik ekibimiz gerek ücretsiz provamızda gerekse düğün günü sizinle en iyi şekilde ilgileniyor. Düğün gruplarına da hizmet veriyoruz. Dilerseniz gelin odamızı kullanabilirsiniz. Düğün günü sizinle birlikte 6 arkadaşınıza daha eksiksiz bir hizmet verebiliriz.

Saç / Makyaj Tarzı

Aklınızda belirli bir model varsa hemen uygulamayı deneyebiliriz. Yüz hatlarınıza, göz renginize, saçınızın uzunluğuna ve gelinliğinizin modeline bakarak önerilerde bulunuyoruz. Gelinliğiniz ve duvağınızla baştan ayağa uyumlu bir görünüm yakalayacağımızdan emin olabilirsiniz. Doğal bir makyaj tercih eden gelinlerimize pastel renklerin ağırlıklı olduğu bir uygulama yapabiliriz. Makyajda MAC gibi kaliteli ürünleri kullanıyor ve güzelliğinizin kalıcılığını garanti ediyoruz.

Saç tasarımlarımızda Davines marka ürünlerle çalışıyoruz. Gelin saçı konusunda uzman ekibimizle hem saç bakımlarınızı yapabilir, hem de size en çok yakışacak gelin başına karar verebiliriz. Saçlarınızın kısa veya uzun olması önemli değil. Günün sonunda aynada hoşunuza giden bir yansıma olacaktır. Dalgalı dağınık saçlardan gelin topuzlarına kadar her modele hakimiz. Saç ve makyaj uzmanlarımız sizi günün parlayan yıldızı yapmak için hizmetinizde.

Güzellik salonumuzda mutlu ayrılmanıza önem vererek işimizi tutku ve özenle yapıyoruz. En kaliteli ürünler ve profesyonel bir hizmet almak isteyen çiftlerimiz bizimle çalışmalı. Ayrıca erken rezervasyonlarda ödeme kolaylıkları da sunabiliriz. Gülsüm Yavuz randevularınız için sayfanın altındaki iletişim bilgilerimizi kullanabilirsiniz. Fiyatlarımızla ilgili bilgi almak isterseniz, yandaki formu doldurup göndermeniz yeterli olacaktır.

İletişim

  • Adres:

    383/1 8/B

  • Haritadaki Konumu

    Gülsüm Yavuz Yol Haritası

Gülsüm Yavuz Yorumları (3)

Gamze & Fatih

Düğün Tarihi: 10.06.2022

vip paket aldım bir gün önceden cilt bakımımı ve tırnaklarımı yaptırdım. düğün günü de saç ve makyjımı yaptırdım ve çok memnun kaldım . çok teşekkür ederim herkese tavsiye ediyorum gülsüm yavuz beauty

Buse & Hakan

Düğün Tarihi: 04.06.2022

herşey kusursuz güzeldi. ilgi ve alaka son derece iyiydi çok teşekkür ederim saçımı ve makyajımı herkes çok beğendi

Canan & Cenk

Düğün Tarihi: 29.05.2022

düğün.com aracılığıyla teklif aldığım gülsüm yavuz beauty de ilk başta düşünceli olsam da gitmeye karar verdim. salonun ambiynsı çalışanların güler yüzlülüğü profosyonel bakışlarıyla provamı yaptırıp güzel bir sonuçla düğünümün olduuğu gün prensesller giibi karşılanıp düğünüme hazırlanıştım .... devam 

Yorumunu çok merak ediyoruz 😍

Bu firma ile ilgili tecrübelerini yazarak evlenecek çiftlerin karar sürecine yardımcı olabilirsin.