Düğün Fotoğrafçıları Eskişehir

Royal Ajans Wedding

5,0
Wedding Planner

Ücretsiz düğün asistanın Selin burada!

Bütçeni ve tarzını seç, ücretsiz düğün asistanımız sana uygun 5 düğün fotoğrafçısından fiyat teklifi göndersin!

Royal Ajans Wedding Fiyatlandırma

Minimum Paket Fiyatı
15.000-25.000 TL

Royal Ajans Wedding Özellikler

Teslim Süresi
6 hafta
Ne kadar önce iletişime geçmeliyiz?
6 haftadan fazla
Stüdyo Çekimi
Evet
Dış Mekan Çekimi
Evet
Şehir Dışında Çekim
Evet
Yurt Dışında Çekim
Evet
Orijinal Kopya Teslim
Evet
Ekip
Evet

Royal Ajans Wedding Sıkça Sorulan Sorular

Royal Ajans Wedding düğün fotoğrafı, videosu ve dış çekim minimum paket fiyatı ne kadar?

Royal Ajans Wedding düğün fotoğrafı, videosu ve dış çekim minimum paket fiyatı 7.500-10.000 TL aralığındadır.

Royal Ajans Wedding hangi ek hizmetleri sunuyor?

"Royal Ajans Wedding Eskişehir düğün fotoğrafçısı pek çok ek hizmete de sahip. Sunulan ek hizmetler arasında şehir dışında ve yurt dışında çekim yer alıyor. Ayrıca VIP araçla ulaşım imkanı da bulunuyor. Konsept çekimlerde aksesuar kullanımı da sağlayan Royal Ajans Wedding HD kalitesinde çekimlere imza atıyor. Siz de bu ek hizmetlerden yararlanmak isterseniz Royal Ajans Wedding’le çalışabilirsiniz."

Royal Ajans Wedding ile ne kadar süre önce iletişime geçilmeli?

Royal Ajans Wedding ile randevu almayı planladığınız tarihten itibaren iletişime geçmeniz gereken süre 6 haftadan fazla olarak öne çıkmaktadır.

Royal Ajans Wedding şehir dışında hizmet veriyor mu?

Evet, Royal Ajans Wedding şehir dışında hizmet veriyor.

Royal Ajans Wedding ne tür mekanlarda çekim yapıyor?

"Genelde Plato ve doğa çekimleri"

Royal Ajans Wedding düğün fotoğrafı, videosu ve dış çekim teslim süresi ne kadar?

Royal Ajans Wedding düğün fotoğrafı, videosu ve dış çekim çalışmasını 6 hafta içerisinde teslim etmektedir.

Royal Ajans Wedding hangi çekim türlerinde hizmet veriyor?

Royal Ajans Wedding aşağıdaki çekim türlerinde hizmet vermektedir:<br />"katalog çekimi, düğün belgeseli, söz / nişan / kına çekimi, dış mekan / save the date çekimi, düğün hikayesi / klibi, stüdyo / plato çekimi, konsept çekim".

Ücret kriteriniz nedir?

Çekim türü

Royal Ajans Wedding Hakkında

10 yıllık sektör deneyimiyle öne çıkan Royal Ajans Wedding Eskişehir’de hizmet veriyor. Çiftlerin memnuniyetini ön plana koyan firma çiftin çekimden mutlu ayrılması için çeşitli esnemeler de yapabiliyor. Eskişehir Royal Ajans – Eskişehir profesyonel düğün fotoğrafçısı Odunpazarı’nda yer alan ofisinde çiftlerle buluşuyor. Royal Ajans Wedding’le çalışmak isterseniz firmayla en az 6 hafta önce iletişime geçmeniz gerekiyor.

Deneyim

Yurtdışında çeşitli workshoplara katılarak kendini geliştiren Royal Ajans Wedding ekibi aldığı eğitimlerle çiftlere profesyonel hizmet sunuyor. Her çekime 1 gün ayıran firma bir çekimde 300 ila 800 kare çekim yapabiliyor. Düğün fotoğrafçılığı sektöründe deneyimli bir ekiple çalışmak ve en güzel anlarınızı ölümsüzleştirmek isterseniz Royal Ajans Wedding sizin için doğru tercih olacaktır.

Çekim Türleri / Mekanlar

Dış mekanda, stüdyoda veya platoda çekim yapabilen firma düğün belgeseli ve düğün hikayesi/klibi türlerinde çekimlere imza atıyor. Katalog çekimleri de yapabilen Royal Ajans konsept çekimler için doğru adres. ‘Save The Date’ çekimleriyle de adından söz ettiren firma söz, nişan ve kına çekimleri için de tercih ediliyor. Firma tanıtım filmleri gibi diğer çekim türlerinde de hizmet veriyor.

Ekipman

Royal Ajans Wedding Eskişehir düğün fotoğrafçıları arasında son teknoloji ekipmanlarıyla öne çıkıyor. Çok çeşitli ekipmanlardan faydalanan firma çiftin istediği her türlü çekimi rahatlıkla tamamlayabiliyor. Fuji Film tarafından üretilen profesyonel ekipmanlardan yararlanan Royal Ajans Wedding bünyesinde fotoğraf makinesi ve video çekimler için kamera bulunuyor. Ayrıca drone da ekipmanlar arasına yer alıyor.

Baskı Hizmetleri

Firma çekimlerin basılması noktasında da çiftlere en kaliteli baskı hizmetlerini sunuyor. Geniş bir albüm modeli yelpazesine sahip olan Royal Ajans Wedding çiftin istediği her türlü albüm modelini hazırlayabiliyor. Böylece çiftler en beğendikleri pozlarını ömür boyu ilk günkü gibi saklama imkanına sahip oluyor. Firma baskı haricinde fotoğrafların teslimini dijital olarak da yapıyor.

Ek Hizmetler

Royal Ajans Wedding Eskişehir düğün fotoğrafçısı pek çok ek hizmete de sahip. Sunulan ek hizmetler arasında şehir dışında ve yurt dışında çekim yer alıyor. Ayrıca VIP araçla ulaşım imkanı da bulunuyor. Konsept çekimlerde aksesuar kullanımı da sağlayan Royal Ajans Wedding HD kalitesinde çekimlere imza atıyor. Siz de bu ek hizmetlerden yararlanmak isterseniz Royal Ajans Wedding’le çalışabilirsiniz.

Firma erken rezervasyonda ödeme kolaylıkları sağlayabiliyor. ‘’Siz Hayal Edin, Biz Gerçekleştirelim.’’ sloganıyla hizmet veren firma çiftlere çok çeşitli çekim türleriyle yardımcı olabiliyor. Royal Ajans Wedding düğün fotoğrafı fiyatları hakkında bilgi almak isterseniz ‘’Ücretsiz Teklif Al!’’ formunu doldurabilirsiniz. Bize telefonla ulaşmak için sayfada paylaşılan numarayı arayabilir, fiyat teklifi de detaylı bilgi alabilirsiniz.

Royal Ajans Wedding Yorumları (13)

5,0

Kalite

Personel

İletişim

Mira & Mustafa

Düğün Tarihi: 07.10.2023

Kalite 5,0 Personel 5,0 İletişim 5,0

Panorama hersey mükemmel ötesiydi teşekkür Yusuf bey

Sude & Barış

Düğün Tarihi: 02.05.2023

Kalite 5,0 Personel 5,0 İletişim 5,0

Biz çift olarak çok gergin ve fotoğraf konusunda başarılı olamayan 2 birey olarak royal ajans wedding ile anlaştık emre bey bize çekimde o kadar güzel yönlendirmeler yaptı ki ortaya çok güzel kareler çıktı firma olarak son derece güvenilir ve iş teslimatları aşırı hızlıydı 12 gün içinde albümüm... devam 

Royal Ajans Wedding

Bizi tercih ettiğiniz için bizde size teşekkür ederiz.

Güllü & Bulut

Düğün Tarihi: 10.04.2023

Kalite 5,0 Personel 5,0 İletişim 5,0

Çok stres ve sıkıntılı süreçte karşımıza çıktılar kendisi ve ekibi cok eğlenceli ve profesyonellerdi herkese tavsiye ediyorum

Aydan & Mert

Düğün Tarihi: 23.09.2022


Royal Ajans ile çalışmak her anlamda oldukça keyifliydi. Emre Bey ve Altuğ Beyin ilgisi ve profesyonelliği çekim sürecinden teslim sürecine kadar en üst düzeydeydi. Hayallerimizin ötesinde gerçekleştirdikleri çekimleri ve sonuca kadarki ilgi ve güler yüzlülükleri için çok teşekkürler. Evlenecek... devam 

Royal Ajans Wedding

Teşekkür ederiz sizi tanımaktan çok memnun olduk

Aysel & Bülent

Düğün Tarihi: 03.09.2022


Harika ve ötesi bir çekim oldu. Hem eğlendik hem çekim yaptık. Emre bey ve Altuğ bey güler yüzlü, anlayışlı ve çok ilgiliydi. Video ve fotoğraflar çok profesyonel oldu..
Her şey için tekrar teşekkürler royal ajans🙏🏻

Royal Ajans Wedding

Çok eğlenceli bir çekimdi çok teşekkür ederiz.

Dilan & Göktuğ

Düğün Tarihi: 14.08.2022


Tanıştığımı günden Çekim bitimine kadar işlerini gerçekten severek yaptıklarını anlayabiliyorsunuz Göstermiş oldukları ilgi alaka ve kaliteli çalışmalarıyla kesinlikle bu alanda öne çıkıyorlar Bu süreçte gerçekten çok memnun kaldık herkese tavsiye ederiz Her şey için Emre ve Altuğa teşekkür ederiz.

Royal Ajans Wedding

Bizi tercih ettiğiniz için çok teşekkürler

Ayşegül & Göktuğ

Düğün Tarihi: 07.08.2022


Emre Bey'in ekibi en başından beri bizimle çok ilgilendi, özellikle bu özel günümüzün her detayında yanımızda olan, anı kaydeden ve daha iyilerini yakalayabilmek için uğraşan Altuğ ve Emre'ye çok teşekkür ederiz. Hiç bir özel isteğimizi kırmadan bize en güzel anıları yaratmaya çalıştılar.Düğün... devam 

Royal Ajans Wedding

Destekleriniz için teşekkür ederiz iyi ki sizinle çalışmışız

Ceren & Burak

Düğün Tarihi: 22.07.2022


Kesinlikle harika bir deneyimdi. Emre Bey'in muhteşem enerjisi ve Altuğ Bey'in dağ bayır demeden harika video çekişleri aynı zamanda da sürekli güler yüzlü ve esprili olmaları her şeyi daha da güzelleştirdi. Biz eşimle çok memnun kaldık. Gerçekten güzel işler çıkartan bir düğün fotoğrafçısı ekibi... devam 

Royal Ajans Wedding

Çıkan işlerin kalitesi sizin enerjiniz sayesinde mutluluklar dileriz

Burcu & Caner

Düğün Tarihi: 02.07.2022


Harika bir gündü gerçekten! Emre ve Altuğ’un müthiş enerjisi zaten istemeseniz bile size geçiyor. Çekim stüdyosunda diğer fotoğrafçıların yanında kaliteyi ve farkı anlayıp iyi ki dedim. Kalite, eğlence, sohbet ve keyif açısından gerçekten çok iyi. Herkese şiddetle tavsiye ederim. Bir fotoğrafçıdan... devam 

Royal Ajans Wedding

İyi ki sizinle çalışmışız.

İleyda & Cengiz

Düğün Tarihi: 30.06.2022


Altuğ - Emre işlerini çok iyi bir şekilde yapan emek harcayan ve sonuçları mükemmel çıkan ekip. Özel gününüzde çekimde sizi rahatlatan ve eğlendiren ekip. Eskişehirde bir numaralar başka kimseyle görüşmenize gerek yok. ;)

Royal Ajans Wedding

Harika bir gündü bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler

Gözde & Metin

Düğün Tarihi: 22.06.2022


Otel çekimi ve dış çekim yaptırdık dış çekim için Bursa’ya gitmiştik geceye kadar çekim yaptık neredeyse baya yorulduk ama değdi güzel ve eğlenceliydi. özellikle Altuğ kimseyi kırmıyor ve elinden gelenin en iyisini yapıyor öyle alelade değil özenerek hazırlıyor videoları geçişleri müzikleri vs... devam 

Royal Ajans Wedding

Teşekkür ederiz sizinle çalışmak bir zevkti

Nefise & Caner

Düğün Tarihi: 20.05.2022


Öncelikle ilginizden dolayı Emre Bey ve Altuğ Bey sizlere çok teşekkür ediyorum. Harika iş çıkardınız bizi hiç üzmediniz. İnşallah ekibiniz hiç bozulmasın enerjiniz o kadar güzel ki bizim bütün düğün gerginliğimizi aldınız. :) :)

Royal Ajans Wedding

Sayenizde birlikte çok güzel işler çıkardık. Mutluluklar dileriz.

Seda & Mert

Düğün Tarihi: 24.08.2021


Öncelikle Emre Bey ve Altuğ Bey’e çıkardıkları güzel kareler için çok teşekkür ederim. Fotoğraf ve video kurgusunda gerçekten çok başarılılar.
Biz 2021 Ağustos ayında nikaha hazırlık,nikah ve dış çekim olmak üzere çekim yaptık. Hem dış çekim için gittiğimiz mekanlar, hem de nikah ve otelde...
devam 

Royal Ajans Wedding

Hep mutu olan iyi ki sizinle çalışmışız

Yorumunu çok merak ediyoruz 😍

Bu firma ile ilgili tecrübelerini yazarak evlenecek çiftlerin karar sürecine yardımcı olabilirsin.