Nikah Sonrası Yemeği İzmir

1912 Asmalı Meyhane

  • Kapasite
    100 - 250 Kişi

  • Kişi Başı
    750 - 1.000 TL
Wedding Planner

Ücretsiz düğün asistanın Selin burada!

Nasıl bir mekan aradığını anlat, ücretsiz düğün danışmanımız isteklerine uygun 5 düğün mekanıyla seni iletişime geçirsin!

1912 Asmalı Meyhane Fiyatlandırma

Minimum Yemekli Fiyat (Hafta sonu)
750 - 1.000 TL
Minimum Yemekli Fiyat (Hafta içi)
750 - 1.000 TL
Minimum Kokteyl Fiyatı (Hafta sonu)
Kokteyl Servisi Yoktur
Minimum Kokteyl Fiyatı (Hafta içi)
Kokteyl Servisi Yoktur

1912 Asmalı Meyhane Kapasite

Yemekli
Min. 100 - Maks. 250

1912 Asmalı Meyhane Özellikler

Olanaklar
Yemek servisi Menü tadımı Menüde değişiklik Organizasyon sorumlusu Işık, ses ve sahne hizmeti Fotoğrafçı getirme Organizasyon firması getirme
Fiziksel Özellikler
Açılır kapanır tavan Bahçe Şehir merkezinde After Party alanı
Manzara
Şehir manzaralı

1912 Asmalı Meyhane Sıkça Sorulan Sorular

1912 Asmalı Meyhane düğün fiyatları ne kadar?

1912 Asmalı Meyhane düğün fiyatları hafta içi yemekli kişi başı 750 - 1.000 TL aralığından başlamaktadır.1912 Asmalı Meyhane düğün fiyatları hafta sonu yemekli kişi başı 750 - 1.000 TL aralığından başlamaktadır.

1912 Asmalı Meyhane kaç kişilik düğün kapasitesine sahip?

1912 Asmalı Meyhane 100 kişiden 250 kişiye kadar yemekli hizmet sunmaktadır.

1912 Asmalı Meyhane düğününüz için hangi hizmetleri sunuyor?

1912 Asmalı Meyhane düğününüz için yemek servisi, menüde değişiklik i̇mkanı ve fotoğrafçı getirme i̇mkanı sunmaktadır.

1912 Asmalı Meyhane düğün dışında hangi organizasyonlarda hizmet veriyor?

1912 Asmalı Meyhane düğün dışında sünnet düğünü, kurumsal etkinlikler, mezuniyet törenleri, parti, kına, nişan, doğum günü ve bayi toplantısı hizmeti vermektedir.

Otopark araç kapasitesi ne kadar?

Otopark yok

Aynı zamanda birden fazla düğün yapılıyor mu?

Hayır

Engelli girişi var mı?

Evet

Vale hizmeti var mı?

Hayır

Servis saat kaçta sona eriyor?

24:00

Müzik saat kaçta sona eriyor?

24:00

Özel menü seçenekleriniz neler?

Çocuklara özel, Vejetaryen

Mekanın kısıtlamaları neler?

Havai fişek ve benzeri kullanılamaz

1912 Asmalı Meyhane Hakkında

Karşıyaka nikah sonrası yemek mekanları arasında şahane lezzetleri ve canlı müzik gibi imkanları sayesinde parlayan 1912 Asmalı Meyhane’ye hoş geldiniz! En sevdiklerinizin size eşlik edeceği o günde hem sıcak ve samimi bir ortam hem de kalitesinden şüphe duyulmayacak meze ve ana yemek çeşitleri mekanımızda sizleri bekliyor olacak. Yıllardır sayısız konuk ağırladığımız mekanımızda kutlama düzenlemeye karar veren her taze çiftimizle mutluluğumuz yenileniyor.

Davet Alanları

1912 Asmalı Meyhane Atakent/Karşıyaka adresinde sizi ve sevdiklerinizi bekliyor. Mekanımızda 100 ila 200 kişilik kapalı alan misafir kapasitesi mevcut. Buna ek olarak açılır kapanır tavan teknolojisine sahip olan 50 ila 100 kişilik kısmımızı isterseniz açık, isterseniz kapalı alan olarak hizmetinize sunuyoruz. Böylece toplam 200 ila 300 kişilik kapasiteyle yemekli nikah sonrası eğlencelerine imza atıyoruz. Bahçemizin çiçek kokuları ta salonumuza, misafirlerinizin burnuna kadar geliyor.

Dekorasyon

Meyhanemizde oturma düzenini beyaz örtülü uzun dikdörtgen masalarımızla oluşturuyoruz. Mürdüm ve bej kumaş kaplama sandalyelerimiz masaları çevreliyor. Porselen yemek yakımlarımızla muhteşem sunumların zeminini hazırlıyor, dilerseniz beyaz vazolarda çiçeklerle minimalist çizgide bir masa süslemesi yapıyoruz. Mekanımız apliklerle romantik bir biçimde aydınlatılıyor. Duvarlardan sarkan sarmaşık yaprakları sade dekorasyonumuza yeşil bir dokunuş katıyor.

Hizmetler

1912 Asmalı Meyhane Karşıyaka’da hayatınızın en eğlenceli gününü geçireceğinizden emin olabilirsiniz. Davetlerinizde fasıl ekibimizin ustalıklı enstrümanlarından çıkan nefis melodiler sofralarınızı şenlendiriyor olacak. Dost meclisinizde ister şarkılara eşlik ederek ister hep beraber dans ederek eğlencenin bir parçası olabilirsiniz. Meyhanemizde hoşunuza gidecek görsel düzenlemeler yapması için bir organizasyon firması davet etmeniz ya da fotoğraf ve video çekimleri için kendi anlaştığınız isimlerle çalışmanız mümkün.

Yiyecek / İçecek

Nikah sonrası ziyafetinizde masalara gelen lezzetler usta şefimizin imza tarifleriyle hazırlanıyor. Tabakları masalara hızlıca ve sıcak sıcak ulaştırabilmek için standart menüler oluşturuyor, davet öncesinde bu menüler üzerinde talebinize göre değişiklikler yapabiliyoruz. Sıcak ve soğuk mezelerimiz günlük olarak taze taze hazırlanıyor. Mevsim salatalar ve ordövr tabakları da masalara ulaştıktan sonra sıra beyaz veya kırmızı etli ana yemeklere geliyor. İkram lezzetimiz zirve noktasına sizin için kestiğimiz kutlama pastasıyla ulaşıyor.

Sofralardan dumanı üstünde tüten taptaze lezzetlerin hiç eksik olmayacağı bir ziyafetle evlililiğinizi kutlamak isterseniz 1912 Asmalı Meyhane tam size göre. Yıllardır hizmet sektöründe faaliyet göstermemizin getirisiyle sizi memnun etmenin tüm yollarını öğrenmiş halde karşınıza çıkıyoruz. 1912 Asmalı Meyhane nerede, fiyatları nelerdir? gibi sorular aklınızı kurcalıyorsa cevaplamaya hazırız. Aşağıdaki iletişim bilgilerimizle ya da yandaki fiyat teklifi formumuzla hemen bize ulaşabilirsiniz.

Ekiple Tanışın

  • Firma Yetkilisi

İletişim

  • Adres:

    Atakent Mahallesi, 2035. Sk. No:8, 35590 Karşıyaka/İzmir

  • Haritadaki Konumu

    1912 Asmalı Meyhane Yol Haritası

Yorumunu çok merak ediyoruz 😍

Bu firma ile ilgili tecrübelerini yazarak evlenecek çiftlerin karar sürecine yardımcı olabilirsin.