Ankara’da Gelin Hamamı Yapılan Mekanlar ve Paketleri

29.09.2020

Gelin hamamı için mekan arayan Ankaralıları böyle alalım! Ankara'da gelin hamamı hizmeti veren yerleri, fotoğraflarını ve hizmetlerini derledik. Beğendiklerinizden fiyat teklifi almayı unutmayın.

Ankara'nın En Şık Gelin Hamamı Mekanları

Görsel Numarası: D1494126

Ankara'da gelin hamamı yapacağın yeri seçmeden önce bu mekanlar mutlaka göz at. Ayrıca firma sayfalarında daha detaylı bilgi ve daha çok fotoğraf da bulabilirsin. Haydi başlayalım...

Ebru Doğan

Kına ve bekarlığa veda için tüm firmalar burada!

FİRMALARI LİSTELE
Ankara'nın En Şık Gelin Hamamı Mekanları

Ataköşk Group Hotels

Görsel Numarası: D1494123

Ataköşk Group Hotels, Çankaya'nın en dikkat çeken otellerinden biri. Profesyonel bir ekiple çalışmalarının yanı sıra kolay ulaşılabilir olmaları da ilgi görmelerindeki bir diğer faktör diye düşünüyoruz. Otelde hamamın yanı sıra İsveç masajı, kese ve köpük masajı gibi imkanlardan da faydalanabilirsiniz.

Ataköşk Group Hotels, bazı dönemlerde gelin adaylarına özel kampanyalar düzenliyor. Sayfasını takip etmende fayda var!

Ebru Doğan

Kına ve bekarlığa veda için tüm firmalar burada!

FİRMALARI LİSTELE
Ataköşk Group Hotels


Yenişehir Hamamı

Görsel Numarası: D1315607

Çankaya'da yer alan Yenişehir Hamamı, 1970 senesinden bu yana hizmet veriyor. Osmanlı mimarisinin yansımalarını göreceğin hamamda, düğünden önce yakın arkadaşlarınla keyifli bir organizasyona imza atabilirsin. Hamamda sunulan olanaklardan bahsedecek olursak; cilt temizliği ve rahatlamak isteyenler için kuru ve buharlı sauna, göbektaşında masaj, kese ve spa hizmetleri bulunuyor.

Mekanın yetkilileri, gelinin isteğine göre aksesuarlar kullanarak hamamı organizasyona hazır hale getiriyor. Meyve, içecek ve atıştırmalık ikramlar da hazırlıyor; gelin hamamınıza tat katıyorlar. Size ise sadece elinizdeki tefler ve çalan şarkılar eşliğinde eğlenmek kalıyor!

Ebru Doğan

Bu firma ile çalışmak ister misin?

Yenişehir Hamamı

Tarihi Karacabey Hamamı

Görsel Numarası: D1323716

Tarihi Karacabey Hamamı, Altındağ'da yer alıyor. Ankara'da gelin hamamı yapan yerlerden biri olmalarının dışında isminden de anladığımız gibi misafirlerine tarihi atmosfer sunan bir mekandan bahsediyoruz. Hamam 1440 senesinde inşa edilmiş ve hala günümüzde aynı yapıda hizmet veriyor.

Mekan ile anlaşırsan; sevdiklerinle cilt bakımı, detoks, bitkisel maskeler, masaj uygulamaları ve fiziksel olarak rahatlamanızı sağlayacak doğal kaynak sularıyla eşsiz bir gün geçirebileceksiniz. Tarihi Karacabey Hamamı Ankara gelin hamamı fiyatları için de teklif almayı unutma!

Ebru Doğan

Bu firma ile çalışmak ister misin?

Tarihi Karacabey Hamamı

Lavin Organizasyon Hamam ve Güzellik

Görsel Numarası: D1267367

Gelin hamamı mekanları Ankara Çankaya'da çok sayıda bulunuyor. Bunlardan biri de Lavin Organizasyon Hamam ve Güzellik! Mekanda yemekli veya yemeksiz gelin hamamı organizasyonları düzenlenebiliyor. Hijyene çok önem veriyor ve hamamı düzenli olarak dezenfekte ediyorlar. O nedenle içiniz rahat bir şekilde göbek taşına uzanabilir ve kendinizi sıcacık sulara bırakabilirsiniz!

Göbek taşını başarılı bir şekilde süslüyor; su ibrikleri ve eski hamam taşları ile otantik bir hava yaratıyorlar. Küçük mumlarla donattıkları hamamı beğeneceğinizi düşünüyoruz.

Ebru Doğan

Bu firma ile çalışmak ister misin?

Lavin Organizasyon Hamam ve Güzellik

Akman Tzob Otel

Görsel Numarası: D1494125

"Gelin hamamı Ankara'da nerede yapılır?" sorusunun cevaplarından biri Akman Tzob Otel! Yenimahalle'de yer alan otel; gelin hamamı, düğün, kına gecesi, nişan töreni gibi birçok organizasyona ev sahipliği yapıyor.

Otelin hamamı gayet geniş. Ayrıca burayı gelinin istekleri doğrultusunda süslüyorlar. Hamamda kendi hazırladığınız müzik listesini çalabileceğiniz gibi şarkıları işin uzmanlarına emanet ederek onların çalmasını da talep edebiliyorsunuz. Ayrıca gelin hamamında sunulacak ikramlar için dışarıdan bir catering firmasıyla anlaşmanıza gerek kalmıyor. Otelin usta şefleri istediğiniz lezzetleri sizin için hazırlayabiliyor.

Ebru Doğan

Kına ve bekarlığa veda için tüm firmalar burada!

FİRMALARI LİSTELE
Akman Tzob Otel

Prestige Termal Hotel & Spa Wellness

Görsel Numarası: D467943

Ayaş'ta yer alan Prestige Termal Hotel, Ankara gelin hamamı organizasyonu mekanlarından bir diğeri! Otelde Türk hamam dışında açık ve kapalı termal havuz, çamur banyosu, masaj, jakuzi, tuz ve buhar olanakları gibi birçok hizmet bulunuyor. Bunlardan da faydalanarak gelin hamamı etkinliğinizi bir hafta sonu tatiline dönüştürebilirsiniz!

Prestige Termal Hotel & Spa Wellness, gelin adayına ve arkadaşlarına Türk/dünya mutfağından birbirinden güzel lezzetler sunuyor. Usta aşçılarının hazırladığı yemekler dillere destan durumda! Dilersen etkinlikte sunacağın lezzetleri önceden tatma imkanı da bulabiliyorsun.

Ebru Doğan

Bu firma ile çalışmak ister misin?

Prestige Termal Hotel & Spa Wellness

Sıradaki Galeriler

Kına ve Bekarlığa Veda Mekan kategorisindeki diğer galerilere ulaşmak için tıkla!

Vitrindeki Kına ve Bekarlığa Veda Mekan Firmaları

Kına ve Bekarlığa Veda Mekan kategorisinde öne çıkan firmalara buradan ulaş!

0 Yorum