-
- Min. Fiyat
- 7.500-10.000 TL
-
Çankaya, Ankara. Haritada Gör
-
17 gelinlik modeli var. Modelleri İncele
Saraylı Moda Evi Gelinlik Modelleri ve Fiyatları

A Kesim Gelinlikler
5 model

Balık Kesim Gelinlikler
8 model

V Yaka Gelinlikler
12 model

Romantik Gelinlikler
13 model

Tül Gelinlikler
17 model

Dantel Gelinlikler
16 model

Göğüs Dekolteli Gelinlikler
12 model

Sırt Dekolteli Gelinlikler
9 model

Uzun Gelinlikler
17 model

Askılı Gelinlikler
8 model

Beyaz Gelinlikler
12 model

Kiralık Gelinlikler
17 model

Tüm Gelinlik Modelleri
17 model
Saraylı Moda Evi Fiyatlandırma
- Minimum Fiyat
- 7.500-10.000 TL
Saraylı Moda Evi Özellikler
- Özellikler
- Özel dikim Kiralama Hazır model Abiye ve nişanlık Hafta sonu hizmet
- Teslim Süresi
- 1 hafta
Saraylı Moda Evi Sık Sorulan Sorular
- Saraylı Moda Evi gelinlik fiyatları ne kadar?
-
Saraylı Moda Evi gelinlik fiyatları 7.500-10.000 TL aralığından başlamaktadır.
- Saraylı Moda Evi gelinlik teslim süresi ne kadar?
-
Saraylı Moda Evi gelinlik teslim süresi 1 hafta'dır.
- Saraylı Moda Evi kaç provada gelinlikleri hazırlıyor?
-
Saraylı Moda Evi 1-3 provada gelinlikleri hazırlıyor.
- Saraylı Moda Evi aksesuar sağlıyor mu?
-
Saraylı Moda Evi, duvak, kuşak, bolero, gelin kesesi, gecelik / sabahlık aksesuarlarını sağlamaktadır.
- Saraylı Moda Evi pazar günü hizmet veriyor mu?
-
Evet, Saraylı Moda Evi pazar günü hizmet veriyor.
- Saraylı Moda Evi düğün gününe özel terzilik hizmeti veriyor mu?
-
Evet, Saraylı Moda Evi düğün gününe özel terzilik hizmeti veriyor.
Saraylı Moda Evi Hakkında
Düğünlerinde göz kamaştırmak ve sevdiklerinin bakışlarını üzerine çekerek uzun süre hafızalardan silinmemek isteyen gelin adaylarımıza özel bir teklifimiz var! Saraylı Modaevi olarak hem gelinlik hem de yanındaki aksesuarlar konusundaki profesyonel hizmetimizi sizinle buluşturmak için sabırsızlanıyoruz!
Her zevke ve tarza uygun yüzlerce gelinliği bulacağımız modaevimizde tamamen memnuniyet odaklı çalışıyoruz. Gelin adaylarımızın istek ve beklentilerine yanıt vererek buradan mutlu ayrılmalarını amaçlıyoruz. En mutlu gününüze sizi hazırlarken hayal ettiğiniz gibi görünmenizi sağlıyor, içinizi rahat ettiriyoruz. Bu sayede de Ankara gelinlik firmalarından farklılaşıyor ve gelin adaylarımızın ilk tercihleri arasında yer alıyoruz.
Gelinlik seçiminin hem yor hem de zor bir iş olduğunu biliyoruz. Biz de profesyonel ekibimiz ile birlikte bu sorunu ortadan kaldırmak için yanınızda oluyoruz. Gelinliğinizi daha kolay seçebilmeniz için zevkinizi, saç ve makyaj modelinizi, düğün salonunuzu ve bunun gibi detayları öğreniyoruz. Böylelikle çok daha uyumlu modelleri öneriyor, çok daha göz kamaştırıcı gözükmenizi sağlıyoruz.
Belirlediğiniz gelinliği maksimum 3 prova içinde vücudunuza tam olacak şekilde hazırlıyoruz. Bu provaların stresten uzak geçmesi için sürekli ikramlarda bulunuyor, hem size hem de yakınlarınıza keyifli dakikalar yaşatıyoruz.
Modaevimizde kaliteli kumaşlar, tüller ve gipürler kullanıyoruz. Sade gelinlikler için düz tüller tercih ediyoruz. Gösterişli gelinlikler için ise taşlı, işlemeli ve inci detaylarına sahip gelinlikler öneriyoruz. Hangi modeli seçerseniz, hayran bakışların üstünüzde olacağından emin olabilirsiniz. Çankaya gelinlikçiler arasındaki farkımız da bu!
Siz de hem tarzınıza hem de cebinize uygun gelinlik modellerini bulabileceğiniz bir modaevi arayışındaysanız Saraylı Modaevi’nin imkânlarından yararlanmak isteyeceksiniz. Gelinliklerimizi incelemek, fiyatlarımızı öğrenmek ve randevu almak için sayfanın yanında bulunan formu ücretsiz olarak doldurabilir ya da iletişim bilgilerini kullanarak bize ulaşabilirsiniz.
Ekiple Tanışın
-
Firma Sahibi
İletişim
-
Adres:
Barbaros Mah. Tunalı Hilmi Cd. No: 117 / 2 Çankaya / Ankara
-
E-posta
E-posta Gönder -
Haritadaki Konumu
Saraylı Moda Evi Yorumları (1)
Bu firmayla mı çalıştın? Yorum yaparak evlenecek diğer çiftlere yardımcı ol.
Yorumunu çok merak ediyoruz 😍
Bu firma ile ilgili tecrübelerini yazarak
evlenecek çiftlerin karar sürecine yardımcı olabilirsin.
Hilal & Nazmi
Düğün Tarihi: 05.05.2018
Gelinlik ve abiyeler enfes oldu. Çok teşekkür ederiz Günay abla. Herkes keser biçer ama senin gibi modacılar çok ender