Kına ve Bekarlığa Veda Mekan İzmir

1040 Mavişehir

  • Kapasite
    100 - 350 Kişi

  • Min. Fiyat
    250 - 500 TL
Wedding Planner

Ücretsiz

Wedding Planner'ın Selin ile Tanış!

Nasıl bir kına mekanı istediğini anlat, düğün asistanımız sana uygun 5 kına mekanından fiyat teklifi göndersin!

Tarih en erken bugün seçilebilir

1040 Mavişehir Fiyatlandırma

Minimum Kişi Başı Fiyatı (Hafta sonu)
250 - 500 TL
Minimum Kişi Başı Fiyatı (Hafta içi)
250 - 500 TL

1040 Mavişehir Kapasite

Yemekli
Min. 100 - Maks. 350
Kokteyl
Min. 100 - Maks. 350

1040 Mavişehir Özellikler

Aksesuar Kiralama
Hayır

1040 Mavişehir Sıkça Sorulan Sorular

1040 Mavişehir kına ve bekarlığa veda fiyatları ne kadar?

1040 Mavişehir kına ve bekarlığa veda fiyatları hafta içi kişi başı minimum 250 - 500 TL aralığından başlamaktadır.1040 Mavişehir kına ve bekarlığa veda fiyatları hafta sonu kişi başı 250 - 500 TL aralığından başlamaktadır.

1040 Mavişehir kaç kişilik kına ve bekarlığa veda kapasitesine sahiptir?

1040 Mavişehir kına ve bekarlığa veda için maksimum 300-400 kişilik kapasiteye sahiptir.

Sağladığınız Hizmet İçeriği

Kına müziği

1040 Mavişehir Hakkında

İzmir, Karşıyaka’da prestijli bir mekânda bekarlığa veda partisi düzenlemeye ne dersiniz?

İzmir’in son yıllarda uğrak noktası haline gelen Mavişehir’de bulunan 1040 Mavişehir Club’da sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek unutulmaz bir geceye davetlisiniz! Eğlence mekânlarına prestij ve şıklık konusunda yeni bir soluk kazandıran 1040 Mavişehir’de her hafta çarşamba, cuma ve cumartesi geceleri saat 23:00’te başlayan eğlence hız kesmeden sabahın ilk saatlerine kadar devam ediyor!

300 ila 400 kişiyi ağırlama kapasitesine sahip mekânımızda şık bir gece kulübünde eğlenmenin tadını ferah bir ortamda çıkarabilirsiniz. Mekânımızda bulunan locaları da tercih ederek pek çok ayrıcalıktan yararlanma fırsatına da erişebilirsiniz. Davetiniz öncesinde bizimle iletişime geçerek isteklerinizi ilettiğiniz takdirde hayallerinize en uygun şekilde misafirlerinizi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Mavişehir’in kolay ulaşım sağlanabilen konumu sayesinde gece sonunda rahatça evinize dönme imkânına da sahip olacaksınız. Güler yüzlü ve işinde uzman çalışanlarımız misafirlerinizin tüm istek ve ihtiyaçlarında yardımcıları olmak adına her zaman yanınızda olacak!

Haftanın 3 gününde hizmet veren mekânımızda bazı günlerde özel konseptlerde partiler düzenliyoruz. Bu konseptler hakkında bilgi alabilir ve ilgi duymanız halinde partilerin düzenleneceği günlerden birini tercih ederek eğlenceyi doruklarına kadar yaşayabilirsiniz. 1040 Mavişehir İzmir’de düzenlediği konserlerle de adından söz ettiriyor! Bu konserlerin gerçekleşeceği gecelerden birini tercih etmeniz durumunda sevdiğiniz sanatçının güzel şarkıları eşliğinde unutulmaz bir gece geçirebilirsiniz. Yine özel DJ performanslarımız da hayatınızın en güzel günlerinden birini yaşamanız için size bir fırsat sunuyor!

Bekarlığa veda partinizi yıllar boyunca hatırlanacak bir eğlenceye çevirmek istiyorsanız sayfanın üst kısmında yer alan 1040 Mavişehir iletişim formunu eksiksiz doldurarak ‘’Ücretsiz fiyat teklifi al’’ butonuna tıklayabilirsiniz. Bu sayede fiyat tekliflerimizi size iletebilir ve davetinizi planlamaya başlayabiliriz!

Ekiple Tanışın

  • İşletme Müdürü

İletişim

  • Adres:

    6518/3 Sok. Park Yaşam Mavişehir-Karşıyaka/İzmir

Yorumunu çok merak ediyoruz 😍

Bu firma ile ilgili tecrübelerini yazarak evlenecek çiftlerin karar sürecine yardımcı olabilirsin.