Evlilik Teklifi Antalya

2M Organizasyon

0242 255 51 37
Mesaj Gönder
  • Min. Fiyat
    5.000 TL'den az

Ekiple Tanışın

  • Firma Sahibi

    2M ORGANİZASYON olarak sizlere 8 yıldır profesyonel olarak hizmet vermeyi... devam 

2M Organizasyon Fiyatlandırma

Minimum Paket Fiyatı
5.000 TL'den az

2M Organizasyon Özellikler

Ne kadar süre önce iletişime geçmeliyiz?
1 hafta'dan az

2M Organizasyon Sıkça Sorulan Sorular

Paket seçenekleriniz var mı?

Evet

Kişiye özel süpriz organizasyonlar yapıyor musunuz?

Evet

Şehir dışında hizmet veriyor musunuz?

Evet

Yemek menüsünde değişiklik yapıyor musunuz?

Evet

Alkol servisiniz var mı?

Evet

İstenilen başka bir mekanda organizasyon yapıyor musunuz?

Evet

Farklı konsept seçenekleri sunuyor musunuz?

Evet

Hangi hizmetleri veriyorsunuz?

Organizasyon

Hangi mekanlarda hizmet veriyorsunuz?

Yat

Hizmet verdiğiniz diğer organizasyon türleri?

Söz

2M Organizasyon Hakkında

2M Organizasyon, 2017 yılından bu yana etkileyici bir başarı grafiği çizen bir şirket. Firma, kurulduğu yıldan itibaren organizasyon alanında geniş bir yelpazede görevler üstlenmiş ve bu görevleri başarıyla tamamlamış. Sahip olduğu uzman kadrosu ve yenilikçi yaklaşımı sayesinde, şirket başarı ivmesini sadece yerel değil aynı zamanda şehirler arası düzeyde de arttırmış. Muğla'daki başarılı hizmetlerin ardından Antalya'da da faaliyet göstermeye başlayarak geniş bir coğrafyada kendine sağlam bir yer edinmiş.

Deneyim

Antalya organizasyon şirketlerinden olan firmamız, 4 kişilik bir ekip olarak hizmet veriyor. Ekibimizde yer alan her birey, geniş bir deneyime ve yetkinliğe sahip bu da her türlü organizasyonun üstesinden gelebilecekleri anlamına gelmekte. Görüşmeleri firmamızın sahibi yapmakta ve yönlendirmekte böylece çiftlerin doğrudan bilgi almasını ve kararlarını uygulamaya geçirmelerini sebep olmakta. Bu yaklaşım, müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için şeffaf bir iletişim ve karar alma süreci sağlamakta.

Hizmetler

Evlilik teklifi anınızı unutulmaz kılmak için Antalya'da bulunan ekibimiz, evde, mekanda, sahilde ve teknede özel organizasyonlar düzenliyor. Her detayı özenle planlayan ekibimiz, evlilik teklifinizi istediğiniz ortamda gerçekleştirmenize olanak tanıyor. Süslemelerde ise romantik atmosfer yaratmak adına balonlar, tüller ve mumlar kullanılıyor. Bu detaylar, özel anınıza duygu dolu bir hava katarken, sizin ve sevdiklerinizin bu anı ömür boyu hatırlamasını sağlamak için özenle seçiliyor. Her mekan ve konseptte sizin için en uygun detayları planlamak için buradayız.

Ek Hizmetler

2M Organizasyon, ev içi, mekan, tak, davetiye, nikah şekeri, masa, ve kına organizasyonu gibi her türlü detayı özenle planlayan bir şirket. Nikah şekeri, masası süslemeleri ve kına organizasyonu gibi detaylar, düğün, kına, nişan, sünnet, evlilik teklifi, babyshower, doğum günü gibi özel anlarda titizlikle hazırlanmakta. Ayrıca evlilik teklifi için evde, mekanda, sahilde ve teknede süslemeler düzenlenirken, kına gecesi için kına paketleri sunulmakta. Fotoğraf ve video hizmetleriyle, tüm bu anların ölümsüzleştirilmesi için profesyonel bir yaklaşım sunulmakta ve drone çekimi hizmeti de mevcut.

Sevgililer, aşkın en güzel ifadesiyle karşınızdayız! Evlilik teklifi, kalpleri birleştiren büyülü bir anın kapısını aralar. 2M Organizasyon olarak bu anı sizin için ölümsüzleştirmek, her detayı romantizmle buluşturmak istiyoruz. Bir ömür boyu sürecek bir aşkın başlangıcını 2M Organizasyon ile yaşayın.Antalya evlilik teklifi organizasyon fiyatları için iletişim numaramızdan ya da “Ücretsiz Teklif Al” formundan yararlanabilirsiniz.

İletişim

  • Telefon:

    0242 255 51 37

  • Adres:

    Antalya Muratpaşa

  • Haritadaki Konumu

    2M Organizasyon Yol Haritası

2M Organizasyon Yorumları (2)

Melisa

Düğün Tarihi: 30.11.2023

Gerçekten çok teşekkür ederim o son dakika o yağmurda bile çok güzel bir an yasatilar bize çok güzel şeyler hazırlamıştı o kadar güler yüzle hizmet etilerki anlatamm tafsiye ediyirum

Cihat

Düğün Tarihi: 25.11.2023

Her anlamda mükemmel bir hizmet, harika bir ilgi. Teşekkür ediyoruz.

Yorumunu çok merak ediyoruz 😍

Bu firma ile ilgili tecrübelerini yazarak evlenecek çiftlerin karar sürecine yardımcı olabilirsin.