Vintage Damatlık Modelleri

Firmaları Göster

Üzgünüz bir sonuç bulunamadı. Devam etmek için tıklayın

Firmanızı ekleyin, binlerce yeni çifte ulaşın!

Firmanızı ekleyin, binlerce yeni çifte ulaşın!

Her yıl 400.000 çift, Düğün.com'da buldukları firmalarla anlaşıyor. Siz de hemen firmanızı ekleyin, işinizi katlayın!

Firmanızı Ekleyin

Tüm Modeller

Nostaljik tasarımlardan hoşlanan damat adayları için birbirinden şık vintage damatlık modellerini derledik! Hem tarzını ortaya koymana hem de düğün temana uyum sağlamanı sağlayacak tüyolara da yer verdik! Hemen incele, ilham al!

Vintage Damatlık Modeli

Damatlık modellerinin düz bir takımdan ibaret olduğu günler geride kaldı. Damat adaylarının da artık birçok alternatifi var! Hem vintage gelinliklerin popülaritesi artar da damatlıklar geride kalır mı? İster eski tarz bir takım elbise giyebilir ister pantolon askısı ya da kasket gibi aksesuarlarla da nostaljik bir görünüme sahip olabilirsin. Nostalji seven çiftlerin tercihi olan vintage düğünlere yakaşacak damatlık seçeneklerini araştırıyorsan 20'lerden 50'lere kadar aradığın görünüm için sana ilham verecek modelleri sıraladık.

20'ler Vintage Damatlık Modeli

İlhamını 1920'lerin bol kesimli takımlarından alan bu damatlık modelini özellikle sonbahar ve kış aylarında yapılacak bir düğünde tercih edebilirsin. Dilersen görünümünü keskin hatlı bir fötr şapkayla tamamlayabilirsin.

Lacivert Vintage Damatlık Modeli

1920'lerin gangster tarzına sahip bu görünümü, özellikle zayıf damat adaylarına öneriyoruz. Çünkü bol kesimli bu takım vücudunu olduğundan daha geniş gösterecektir.

Gri Vintage Damatlık Modeli

Sonbahar düğünleri için ideal bir seçenek var sırada! Gri yünlü kumaş üzerine kahverengi düğmelerle hareketlendirilen bu vintage damatlık modelini yuvarlak yaka gömleklerle birlikte kullanabilirsin. Yaka çiçeğini de kahve tonlarında seçmende fayda var.

Vintage Frak Damatlık Modeli

Frak damatlık modellerine vintage hava, damatlığın pantolon tasarımıyla katılıyor. Bol kesimli bu pantolonuyla retro bir görünüm kazanan bu damatlık modelini tarihi mekan gibi gösterişli alanlarda yapılacak düğünlerde tercih edebilirsin.

Siyah Vintage Damatlık Modeli

Modern tasarımları vintage aksesuarlarla kullanarak da retro bir görünüm elde edebilirin. Siyah ve gri tonlarındaki bu frak modeline vintage bir hava katmak için şapka ve siyah baston gibi damat aksesuarları kullanabilirsin.

Gri Vintage Damatlık Modeli

Düğününe 20'ler ve 30'ların nostaljik havasını taşımak istiyorsan kareli kumaştan bu gri takımı tercih edebilirsin. Dönemin esintilerini zincir detaylı yelek ve şapka gibi aksesuarlarla görünümüne katabilirsin.

Bohem ve Vintage Damatlık Modeli

Leonardo di Caprio'nun Titanic'teki tarzını düğününe taşımaya ne dersin? Bohem ve vintage tarzda tasarımlardan hoşlanıyorsan sen de pantolon askılı ve kasket gibi aksesuarları kullanarak bu retro görünüme ulaşabilirsin. Bu görünümü en çok kır düğünlerine yakıştırdığımızı da söyleyelim.

Klasik Vintage Damatlık Modeli

"Great Gatsby" temalı bir düğünde tercih edebileceğin bu damatlığı ister düğün sırasında istersen de after partide giyebilirsin. Kır düğünlerine yakıştırdığımız bu görünümü ilkbahar ve yaz aylarında evlenecek damat adayları tercih edebilir.

Krem Vintage Damatlık Modeli

Gatsby damatlık modellerinin birçok alternatifi bulunuyor. Tüyler ve ışıltılı aksesuarlarla süslenmiş bir düğün mekanında bu krem renkteki vintage damatlığı tercih edebilirsin. Dilersen tüy detaylı bir yaka çiçeği ile hem mekana hem de döneme ait bir görünüm yakalayabilirsin.

Kahverengi Vintage Damatlık Modeli

Eğer bir sonbahar düğününe hazırlanıyorsan, kahverengi ve bordo gibi mevsime ait renklerin kullanıldığı bu takımı tercih edebilirsin. Yine vintage tarzda makosen ayakkabılar, küçük bir papyon ve bir fötr şapkayla vintage bir görünüm yaratabilirsin.

Koyu Kahverengi Vintage Damatlık Modeli

1910'lar ve 20'lerin klasik takım elbiselerini beğeniyorsan, seçimini bu koyu kahverengi takımdan yana yapabilirsin. Sütlü kahve tonlarında kareli bir yelek ve mavi gömlek, görünümünü tamamlamanda sana yardımcı olacaktır. Pork pie şapkanı da unutma!

1950’lerin Vintage Damatlık Modeli

"Ölü Ozanlar Derneği" teması gibi örneklerine rastladığımız 1950'lerin esintilerini taşıyan bir düğün organizasyonuna ev sahipliği yapacaksan bu şık takımı tercih edebilirsin. Krem pantolon, siyah kadife ceket ve kalın, uzun yakalı bir gömlek ile döneme uygun bir görünüm yakalayabilirsin. Krem rengi bir süveter de yardımcı bir aksesuar olarak tercih edilebilir.

Siyah Vintage Damatlık Modeli

Bol kesim siyah bir smokin ve zincirli kruvaze bir yelek ile de modelde olduğu gibi vintage tarzda bir damatlığa sahip olabilirsin. Zincirin gold tonlarda olacaksa ayakkabılarını kahverengi, gümüş tonlarda olacaksa siyah renkte seçmende fayda var.

Renkli Vintage Damatlık Modeli

1940'ların bol pantolon ve ceket kesimlerini damatlığında kullanarak da retro bir düğünde boy gösterebilirsin. Kravat takacaksan küçük yakalı, takmayacaksan dik ve geniş yakalı gömlekleri tercih edebilirsin.

Gri Vintage Damatlık Modeli

Melon şapkalar klasik takım elbiselere vintage bir hava katmak için ideal aksesuarlardan. Şapkanla uyumlu bir papyon ile aynı tonlarda bir damat yaka çiçeği ile şık bir görünüme sahip olabilirsin.

Retro Damatlık Modeli

Damatlık olarak seçimini fraktan yana yaptıysan vintage görünüme bir adım atmışsın demektir. Metal bir baston ve silindir şapkalarla bu görünümünü daha güçlü hale getirebilirsin!

Kahverengi Vintage Damatlık Modeli

Kısa paçalı bir pantolon, kareli bir yelek, küçük bir papyon ve eski bir kasket! İşte sana hem bohem hem de vintage tarzda bir damatlık! Hem rahat hem de şık bir vintage damatlık arıyorsan bu kombini tercih edebilirsin.

Bol Kesim Vintage Damatlık Modeli

Klasik makosen ayakkabılar, büyükçe bir fötr şapka, bol bir takım elbise! İşte şık ve elegant bir vintage damatlık modeli! Eski dönem Hollywood yıldızlarının şık görünümüne sahip olmak istiyorsan sen de böyle bir kombini düğününde tercih edebilirsin.

Renkli Vintage Damatlık Modeli

Dar kesim bir yelek ve retro bir kasket, vintage tarzda bir görüntü yaratmak için etkili olan en önemli aksesuarlardan. Modelde olduğu gibi soft tonlarda ve farklı renklerdeki parçaları sevimli bir kasketle tamamlayarak eski tarz bir damat olabilirsin! Bu kombini kır ve kumsal düğünleri için önerdiğimizi de ekleyelim.