Siyah Smokin Damatlık Modeli
Kiğılı
Siyah Regular Fit
Siyah Damatlık Modeli
Kiğılı
Siyah Regular Fit
Siyah Renk Smokin Modeli
Kiğılı
Siyah Regular Fit

Şehrindeki Gelinlik Firmaları

Siyah Takım Elbise Modeli
Kiğılı
Siyah İtalyan
Siyah Renkli Smokin Modeli
Kiğılı
Siyah İtalyan
Firmanızı ekleyin, binlerce yeni çifte ulaşın!

Firmanızı ekleyin, binlerce yeni çifte ulaşın!

Her yıl 400.000 çift, Düğün.com'da buldukları firmalarla anlaşıyor. Siz de hemen firmanızı ekleyin, işinizi katlayın!

Firmanızı Ekleyin

Tüm Modeller

Klasiklerden vazgeçmeyen damat adaylarının tercihi olan siyah damatlık modellerinin birbirinden şık ve modern örneklerini bir araya getirdik!

Siyah Damatlık Takım Elbise Modeli

O bir klasik! Farklı renklerdeki alternatifleri popüler olsa da onun modası geçmiyor. Her tarz da modelde alternatifleri bulunan siyah damatlık modelleri damat adaylarının sıkça tercih ettiği tasarımlar arasındaki yerini bırakmıyor. Ağır bir havaya sahip olması ve fazlalıkları kamufle etmesi gibi özellikleriyle tercih edilen bu damatlıklar, her mekana da uyum sağlıyor. Tarihi mekanlar için siyah fraklar, otel düğünleri için siyah smokinler, kulüp düğünleri için siyah takım elbiseler, kır düğünleri için siyah spor takımlar, damat adaylarının seçeneklerini oluşturuyor.

Renkli Papyonlu Siyah Damatlık Modeli

Cool görünümüne renk katmak istiyorsan siyah damatlık takımla birlikte renkli bir papyon tercih edebilirsin. Papyonunun rengini seçerken düğün temanı ya da müstakbel eşinin gelin buketindeki renkleri dikkate alabilirsin.

Siyah Spor Damatlık Modeli

"Siyahtan vazgeçmem!" diyen damat adayları için uygun olan bu spor siyah spor damatlık, özellikle ilkbahar aylarında kır düğünü yapacak beyler için de ideal. Bu takımı beyaz spor ayakkabılarla tamamlayarak cool tarzını ortaya koyabilirsin.

Damatlık Siyah Takım Elbise

Son yılların en trend damatlık modelleri arasında tamamı siyah tasarımlar yer alıyor. Sen de trendlere uygun, modern bir görünüm yakalamak istersen ceketinden pantolonuna, yeleğinden gömleğine kadar tüm parçaları siyah renkte seçmeyi unutma!

Tek Düğmeli Siyah Damatlık Modeli

Düğün günü tarzını ortaya koyman için ceketinin Modeli bile yeterli. Eğer spor bir tarzın varsa tek düğmeli ceketi olan bu siyah damatlık modelini tercih edebilirsin.

Siyah Yelekli Damatlık Modeli

Tamamı siyah damatlıklar son yıllarda oldukça popüler. Eğer tarihi mekan ve otel düğünü yapacaksan, bu mekanların ihtişamlı havasına uyum sağlamak için ceketten pantolona, gömlekten yemeğe kadar siyah renkte modelleri tercih etmeni öneriyoruz.

İtalyan Kesim Siyah Damatlık Modeli

İhtişamlı düğünlere yakışacak bir model var sırada! Black Prestije imzası taşıyan bu siyah damatlık smokinin içinde, modelde olduğu gibi renkli ve desenli yelek kullanabilirsin.

Siyah Smokin Damatlık

Eğer omuzların geniş, karnın düz ve kalçaların darsa Efor markasına ait bu siyah damatlık smokini tercih edebilirsin. Şık bir görünüm için ceketinin yaka detayında kullanılan kumaştan tasarlanan kuşaklardan tercih edebilirsin.

Siyah Papyonlu Damatlık

Siyah damatlık modelleriyle öne çıkan firmalardan biri de Mehmet Dudu Tailor Made. Klasik tarzda damatlıklara imza atan markanın bu modeli beğendiysen firmayla iletişime geçebileceğini hatırlatalım.

Kadife Ceketli Siyah Damatlık Modeli

Fazla risk almadan trenlere uygun bir görünümü nasıl yakalayacağanı merak ediyorsan sana önerimiz Şinasi Günaydın Haute Couture‘ün tasarımlarına göz atman olacak. Kadife ceketli tasarımların en yeni damatlık trendleri arasında yer aldığını belirterek, markanın bu damatlık modelinin trenlere uygun olduğunu da vurgulayalım.

Mat Siyah Damatlık

Görünümüne ufak bir dokunuşla hareket katmak istiyorsan ceket yakalarında ve yelekte bordo desenler kullanılan bu mat siyah damatlık modelini tercih edebilirsin. Bunun için By New Class ile iletişime geçebilirsin.

Siyah Damatlık Modeli

Şık ve elegant! Erkek giyimin ünlü markalarından Sarar imzası taşıyan bu takımın kulüp ve davet alanlarında yapılacak düğünler için ideal!

Siyah Damatlık Modeli

Damatlığın biraz klasik, biraz vintage biraz da ağır olsun istiyorsan işte sana uygun bir siyahdamatlık modeli! Tarihi bir mekanda yapılacak düğünlere yakıştırdığımız bu model için Butik İskender ile iletişime geçebilirsin.

Siyah Frak Damatlık Modeli

Görkemli bir düğün planlıyorsan siyah bir frak giymeye ne dersin? Beyaz yelek ve gömlekle kombinlenen bu siyah frak, Levon Kordonciyan imzası taşıyor.

Siyah Smokin Damatlık Modeli

Siyah damatlık bulabileceğin firmalardan biri de gösterişli tasarımlarıyla dikkat çeken Milimetric Bespoke Tailors. Parlak kumaştan, saten yakalı bu siyah smokini, rugan damat ayakkabılarıyla kombinleyebilirsin.

Damatlık Siyah Smokin

Siyah tonlar ince uzun gösterir ve entelektüel bir hava verir. Siyah smokin her damadın rahatlıkla seçebileceği bir seçenektir. Sen de modern ve şık bir görünüm için tek düğmeli, dar kesim bu siyah dar kesim bu damatlığı tercih edebilirsin.

Siyah Kravatlı Damatlık

Papyon takmaktan hoşlanmayan damat adaylarına, siyah bir smonkini tamamlayacak yelek ve kravat ikilisini öneriyoruz. Saten yakası ve tek düğmeli tasarımı ile otel düğünleri için uygun olan bu modeli bel bölgesi ince damat adaylarına öneriyoruz.

Siyah Takım Elbise Damatlık Modeli

Smokin ve frakta olan katı kurallar yerine, gömlek renginden kol düğmesine, kravattan ayakkabınıza kadar kendi zevkine göre değiştirebileceğiniz birçok parçası bulunan takım elbiseler, kendi tarzını yansıtmak isteyen damat adayları için bire bir!

Western Tarzda Siyah Damatlık Modeli

Kır düğünlerinin bohem havasına yakışacak “western” temalı bir düğün için bu siyah damatlığı tercih edebilirsin. Beyaz yelek ve kovboy şapkanı da unutma!