Üzgünüz bir sonuç bulunamadı. Devam etmek için tıklayın

Firmanızı ekleyin, binlerce yeni çifte ulaşın!

Firmanızı ekleyin, binlerce yeni çifte ulaşın!

Her yıl 400.000 çift, Düğün.com'da buldukları firmalarla anlaşıyor. Siz de hemen firmanızı ekleyin, işinizi katlayın!

Firmanızı Ekleyin
------------------

Şıklığı ve rahatlığı bir arada sunan ve genellikle ilkbahar ve yaz aylarında evlenecek damat adaylarının tercihi olan keten damatlık modellerinin birbirinden şık örneklerini derledik!

Krem Keten Damatlık Modeli

Şıklığı kadar rahatlığına da önem veren damat adaylarının tercihi keten damatlık modelleri oluyor. Keten takımlar, hem sportif hem de şık görünümünün yanı sıra ince yapısıyla diğer türlere göre damat adaylarına birçok avantaj sağlar. Bu damatlık modellerini özellikle ilkbahar ve yaz aylarında kır ve kumsal düğünleri gibi açık hava organizasyonlarına çok yakıştırdığımızı da söyleyelim.

Krem Rengi Keten Damatlık Modeli

Rahatlığına önem veren bir damat adayıysan keten damatlıklarla papyon, kravat ya da kol düğmesi gibi aksesuarlara ihtiyaç duymayacaksın. Krem rengi bu takıma hareket katmak için desenli gömlekleri ya da mendilleri tercih edebilirsin.

Mavi Keten Damatlık Modeli

Keten damatlıkların farklı renklerde alternatiflerini bulabilmen mümkün. Mavi renkte, keten kumaştan bu damatlığı ilkbahar ya da yaz aylarında, havuz başı bir düğünde giyebilirsin. Tabii sen renk seçimini müstakbel eşinin buketine göre de yapabilirsin.

Gri Keten Damatlık Modeli

"Klasiklerden vazgeçemem" diyorsan, keten damatlıkların gri renkteki alternatifleri tam senlik diyebiliriz. Modeldeki gibi lacivert bir gömlek ve desenli yaka mendili ile cool bir görünüm yakalayabilirsin.

Mavi Keten Damatlık Modeli

Keten bir takımı, düğün mekanına uyumlu olacak parçalarla kombinleyebilirsin. Kır düğünlerinde düz bir tişörtle, otel düğünlerinle gömleklerle kombinleyebilirsin.

Spor Keten Damatlık Modeli

Düğününde spor tarzını konuşturmak istiyorsan seçimini tek düğmeli, slim fit keten takımlardan yana yapabilirsin. Bu rahat ve şık takımı, keten ya da kanvas kumaştan damat ayakkabılarla kombinleyebilir, cool bir hava yaratmak istiyorsan beyaz spor ayakkabıları da tercih edebilirsin.

Kemik Rengi Keten Damatlık Modeli

Çift düğmeli ceketler geri dönüyor. En yeni damatlık trendleri arasında yer alan kruvaze ceketler, keten takımlara da çok yakışıyor. Sen de modern ve şık bir görünüm yakalamak istiyorsan kemik rengi, kruvaze ceketli bu takımı tercih edebilirsin.

Buz Mavisi Keten Damatlık Modeli

Özellikle ilkbahar ve yaz aylarında evlenecek damat adayları için buz mavisi damatlık modelleri de son dönemlerde oldukça popüler. Sen de bu aylarda düğün yapacaksan buz mavisi damatlıkların keten kumaştan tasarlanmış seçenekleriyle hem rahat hem de şık bir görünüm yakalayabilirsin.

Keten Spor Damatlık Modeli

Kır ve kumsal düğünlerine çok yakıştırdığımız krem renkli keten damatlık modellerini tişörtlerle de kombinleyebilirsin. Dilersen pantolon askısı ve aynı tonlarda damat yaka çiçeği ile görünümünü tamamlayabilirsin.

Slim Fit Keten Damatlık Modeli

Sonbahar aylarında evlenecek damat adayları da keten kumaştan tasarımları tercih edebilir. Açık kahverengi bu keten damatlığı turuncu, bordo ve turkuaz tonlarında bir damat yaka çiçeği ile tamamlayabilirsin.

Renkli Keten Damatlık Modeli

Kumsal düğünleri için kum beji ve deniz mavisi bir takımdan daha ideal bir damatlık modeli olabilir mi? Şık bir mendik ve yine bej tonlarında bir çift espadril, görünümünü tamamlamak için yeterli!

Yelekli Keten Damatlık Modeli

İlkbahar aylarında yapacağın kır düğününde ceketli takımların seni bunaltacağını düşünüyorsan, içine giyeceğin yelek, kurtarıcın olabilir. Düğüne ceket ile başlayabilir daha sonra ceketini çıkararak günün kalanını yelekle geçirebilirsin.

Keten Spor Damatlık Modeli

Vintage tarzda bir düğün için kareli ceketli bir keten takımı fötr bir şapka ile kombinleyebilirsin.

Renklı Kravatlı Keten Damatlık Modeli

"Klasik damat" görünümünün dışına çıkmak isteyen cesur damat adayları, renkli damatlıkları tercih edebileceği gibi sade bir takımla çiçekli kravat takabilir. Bu görünümü özellikle ilkbahar ve yaz aylarında evlenecek ya da nişanlanacak damat adaylarına önerdiğimizi de belirtelim.

Kruvaze Ceketli Keten Damatlık Modeli

Özel günlerin, resmi davetlerin vazgeçilmezi kruvaze ceketler en yeni damatlık trendleri arasında yer alıyor. Yaz aylarında bir otelin havuz başı alanında yapılacak düğünlere ayak uyduracak kruvaze ceketli damatlık modellerini özellikle göbek bölgesindeki fazlalıkları kamufle etmek isteyen damatlara öneriyoruz.

Krem Rengi Keten Damatlık Modeli

Kır düğünü erkek kıyafetlerinin, salonda ya da tarihi bir mekanda yapılacak düğüne kıyasla daha rahat seçenekleri bulunduğunu söyleyebiliriz. Örneğin; bu krem rengi keten damatlık modeli, kır alanda yapılacak bir düğün için şık ve rahat bir seçenek olabilir!

Pembe Keten Damatlık Modeli

Renkli kişiliğini ortaya koymanı sağlayacak damatlık modellerini araştırıyorsan pembe renkli bu keten damatlığı tercih edebilirsin. Spor kesim bu damatlığı kır ve kumsal düğünlerinde giyebilirsin. Kravat ya da papyon takmaya da ihtiyaç duymayacaksın!

Beyaz Keten Damatlık Modeli

Sıcak havalarda yapılacak düğünlerde açık renkli ve terletmeyen kumaştan damatlıklara yönelmen daha doğru olacaktır. Beyaz renkli bu keten damatlık modeli uygun seçim olabilir. Düğün konseptine uygun renkte bir gömlek, damatlık ve yaka mendili ile sade görünümüne hareket katman da mümkün.

Kravatlı Keten Damatlık Modeli

Restoranlar ile kulüp ve davet alanları gibi mekanlarda yapılacak düğünlerde sade ve elegant damatlıklar tercih edilir. Sen de özellikle yaz aylarında bu mekanlardan birinde evleneceksen, krem rengi bu keten takımı tercih edebilir, düğün konseptine uyum sağlayacak renklerde gömlek ve kravat kullanabilirsin.

Bohem Keten Damatlık Modeli

Kır ve kumsal düğünlerinin bohem havasına yakışacak bir damatlık arıyorsan bu sütlü kahve tonlarındaki keten takımı tercih edebilir, görünümüne hareket katmak için modeldeki gibi küçük çiçekli papyon ve mendil gibi aksesuarlar kullanabilirsin.

Kareli Keten Damatlık Modeli

Eğer kişiliğin kadar damatlığının da hareketli olmasını istiyorsan kareli keten takım ile daha spor bir görüntü yakalayabilirsin.