İtalyan Kesim Damatlık Modelleri

Firmaları Göster
Siyah Takım Elbise Modeli
Kiğılı
Siyah İtalyan
Siyah Renkli Smokin Modeli
Kiğılı
Siyah İtalyan
Firmanızı ekleyin, binlerce yeni çifte ulaşın!

Firmanızı ekleyin, binlerce yeni çifte ulaşın!

Her yıl 400.000 çift, Düğün.com'da buldukları firmalarla anlaşıyor. Siz de hemen firmanızı ekleyin, işinizi katlayın!

Firmanızı Ekleyin

Şık, modern ve havalı! İddialı tarza sahip damat adaylarının tercihi olan İtalyan kesim damatlık modellerinin en şık örneklerini derledik!

İtalyan Kesim Damatlık

İtalyan kesim damatlıklar, özellikle fit beylerin tercihi oluyor. Aksesuar seçimin ise tamamen tarzına kalmış ama biz özellikle, modeldeki gibi papyon ve yelek ikilisini bu takımlara çok yakıştırıyoruz. Mendili de unutma!

Buz Mavisi Damatlık Takım

Eğer ilkbahar ya da yaz aylarında evleniyorsan, buz mavisi damatlık modellerini pudra, sarı, yeşil gibi açık tonlardaki aksesuarlarla birlikte kullanarak mevsimle uyumlu bir görünüm yaratabilirsin. Bu noktada düğün temanı da göz önünde bulundurmayı unutma!

Şal Yaka Papyonlu Damatlık Smokin

Milimetric Bespoke Tailors, birbirinden şık papyonlu damatlık bulabileceğin firmalardan biri. Gösterişli tasarımlarıyla dikkat çeken Milimetric Bespoke Tailors'ın parlak kumaştan, saten yakalı bu siyah smokinini, rugan damat ayakkabılarıyla kombinleyebilirsin.

Krem Rengi Keten Damatlık Modeli

Kır düğünü erkek kıyafetlerinin, salonda ya da tarihi bir mekanda yapılacak düğüne kıyasla daha rahat seçenekleri bulunduğunu söyleyebiliriz. Örneğin; bu krem rengi keten damatlık modeli, kır alanda yapılacak bir düğün için şık ve rahat bir seçenek olabilir!

İtalyan Kesim Lacivert Damatlık Modeli

Kırlangıç yaka cekete sahip, lacivert smokin ile elegant bir görüntü elde edebilirsin. Otel düğünleri için ideal olabilecek bu modeli koyu lacivert papyon ile tamamlayabilirsin.

İtalyan Kesim Siyah Damatlık Modeli

İhtişamlı düğünlere yakışacak bir model var sırada! Black Prestije imzası taşıyan bu siyah damatlık smokinin içinde, modelde olduğu gibi renkli ve desenli yelek kullanabilirsin.

İtalyan Kesim Siyah Damatlık Smokin

İtalyan kesim damatlıklar açık hava düğünlerine de çok yakışıyor! Özellikle ilkbahar aylarında bir otelin havuz başı alanında düğün yapacaksan bu siyah İtalyan kesim smokini tercih edebilirsin.

İtalyan Damatlık Modeli

İhtişamlı mekanlarda yapılan düğünlere uygun olan smokinlerin de İtalyan kesimli seçenekleri de bulunuyor. Hem şık hem de modern bir görünüm yakalamak için düğününde bu şık smokini giyebilirsin.

Antrasit İtalyan Kesim Damatlık

Vücudunun fit görünümünü öne çıkarmak için İtalyan kesim takımlar bire bir! Antrasit renkteki bu takım elbise de orantılı vücut hatlarına sahip beylerin tercih edebileceği bir seçenek! Takımından rol çalmamak için aksesuarlarını gri tonlarında seçmende fayda var.

Şal Yaka İtalyan Kesim Damatlık Modeli

Ceketin yaka kısmına şal takılmış hissi veren, saten yaka detayının ortada birleştiği smokin tipi olan şal yakalı modellerin asaleti, İtalyan kesimin modern görünümüyle birleştiğinde hoş bir görüntü yaratıyor. İhtişamlı bir düğünde tarzını ortaya koymak istersen bu smokin modelini düşünebilirsin.

Sade İtalyan Kesim Damatlık Modeli

Siyah renkteki ve sade tarzdaki bu İtalyan kesim damatlığı modelde olduğu gibi hareketli aksesuarlarla tamamlayabilirsin. Beyaz dikişli asimetrik yelek ve çizgili kravat ve mendil, bu takımı tamamlayabileceğin şık detaylardan.