Antalya'da Kumsal Düğünü Yapılan En İyi Mekanlar

16.03.2023

Antalya gibi doğasıyla büyüleyen bir şehirde düğün yapıp, kumsal alternatifini değerlendirmemek olmaz! Bizim gibi düşünen çiftler için Antalya'da kumsal düğünü yapılan mekanları derledik. Hepsinin süslemeleri birbirinden güzel! Haydi inceleyelim.

Antalya'da Kumsal Düğünü Bir Başka

Görsel Numarası: D1320179

Tatile gidildiği zaman bile insanların içini huzurla dolduran bir şehirde, üstelik kumsalında düğün yaptığını düşünsene! Uçuş uçuş etekleri olan bir gelinlik giymişsin. Denizin esintisi eşliğinde müstakbel eşinle evlenmek istediğini söylüyorsun!

Antalya'da bu hayali gerçekleştirebileceğin birçok düğün mekanı bulunuyor. Dilersen kumsalda sadece nikah yapabileceğin gibi düğün organizasyonunu ve after partini de bu alanda düzenleyebiliyorsun.

Şimdi Antalya'da kumsal düğünü yapılan o mekanları inceleyelim.

Ebru Doğan

Benzer düğün mekanlarının tümü burada!

FİRMALARI LİSTELE
Antalya'da Kumsal Düğünü Bir Başka

Pasha Beach Wedding

Görsel Numarası: D1850866

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bulunan Pasha Beach Wedding, kumsal düğünü düşünen çiftler için ferah ve konforlu bir mekan. 400-500 kişilik kapasitesiyle farklı büyüklükte organizasyonlar yapmaya uygun. Dekorasyonlarında uçuş uçuş tüller, doğal çiçekler ve romantik mumlar kullanan Pasha Beach Wedding, klasik düğün havasından çok da uzaklaşmadan çiftlere rüya gibi bir düğün yapma imkanı sunuyor.

Sunduğu birçok hizmetin yanı sıra, gelin asistanı hizmeti de sunan Pasha Beach Wedding, hiçbir detayı atlamadan kusursuz bir düğün organize etme konusunda iddialı.

Zeynep Eksi

Benzer düğün mekanlarının tümü burada!

FİRMALARI LİSTELE
Pasha Beach Wedding


Palm Beach

Görsel Numarası: D1933401

Antalya'da kumsal düğünü yapılabilecek en iyi mekanların arasında Palm Beach de geliyor. Muratpaşa ilçesinin Lara plajında yer alan bu mekan, düğün yapmak isteyen çiftlere son teknoloji ses ve ışık sistemi, canlı müzik orkestrası DJ hizmeti gibi birçok hizmet sunuyor.

Yemekli organizasyonlara zengin bir yemek menüsü sunan Palm Beach, aynı zamanda kokteyl organizasyonları için de ideal. Masmavi Akdeniz'in kenarında ve palmiye ağaçları içerisinde bir düğün düşünürsen bu mekana bir göz atabilirsin.

Zeynep Eksi

Bu mekanda düğün yapmak ne kadar?

Palm Beach

Palm Beach

Firmayı İncele
Palm Beach

Lara Luxury Garden

Görsel Numarası: D1599154

Antalya'nin en güzel plajlarından Lara Plajı'nda yer alan Lara Luxury Garden, özellikle bohem tarzda düğün isteyen çiftlerin düğünlerine ev sahipliği yapıyor. Kumsalında geniş bir iskele ve dans etmek için büyük bir pisti bulunuyor.

Dekorasyonunu kır düğünlerine yakışır biçimde yapma konusunda iddialı olan Lara Luxury Garden, Antalya'nın ılık akşamlarında bir kumsal düğünü düşünenler için biçilmiş kaftan.

Zeynep Eksi

Bu mekanda düğün yapmak ne kadar?

Lara Luxury Garden

Miracle Resort Hotel

Görsel Numarası: D812689

Şimdi de bir Lara otelini inceleyelim! Miracle Resort Hotel, 2.000 kişiye kadar davetli ağırlanabilen oldukça geniş bir alana sahip. Otelde yemekli veya yemeksiz düğün organizasyonları düzenleniyor. Yemekleri konusunda da oldukça iddialılar.

Otelin süslemeleri çok hoş. Özellikle kumsal alanına girişte kullanılan takları ve yolları çevreleyen çiçekleri çok beğendik. Çiftlerin tarzına göre farklı süslemeler de yapabiliyorlar.

Ebru Doğan

Bu mekanda düğün yapmak ne kadar?

Miracle Resort Hotel

Larena Beach Wedding

Görsel Numarası: D1268342

Larena Beach Wedding için 3'ü 1 arada tanımlaması yapsak yanlış olmaz sanırım. Çünkü bu mekanda kır düğünü, plaj düğünü ve iskelede butik davet alternatiflerinden dilediğini seçebiliyorsun! 1.000 kişilik de davetli kapasiteleri bulunuyor.

Çiçeklerle bezenmiş nikah töreni platformu, fotoğraf çekimleri için çeşitli köşeler, tüllerle süslenmiş gelin yolları, masa çiçekleri, tiffany sandalyeler, karşılama masaları... Larena Beach'te süsleme konusunda sınır yok!

Ebru Doğan

Bu mekanda düğün yapmak ne kadar?

Larena Beach Wedding

Neşe Beach Club Restaurant

Görsel Numarası: D1209310

Alanya'nın keyifli kumsallarında düğün yapmanın tam zamanı! Neşe Beach Club Restaurant'la görüşerek bu keyfi yaşayabilirsin. Mekanın işinde uzman bir ekibi var. Organizasyondan menülere kadar her detayla büyük bir titizlikle ilgileniyorlar.

Mekanda 300-400 kişiye kadar davetli ağırlanabiliyor. Oturma ve nikah düzeni için çiftlerle bir toplantı yapıp ortak kararlar alıyorlar. Böylelikle tarzınıza uygun bir ambiyansta evlenmiş oluyorsunuz.

Ebru Doğan

Bu mekanda düğün yapmak ne kadar?

Neşe Beach Club Restaurant

Susa Beach Park Restaurant

Görsel Numarası: D1208565

Susa Beach Park Restaurant, Alanya'da yer alıyor. Mekanda yemek servisi, ses ve ışık sistemleri, orkestra, after parti gibi birçok hizmet veriliyor.

Rustik konseptte tak kuruyor, ince kum kumsallarında tifanny sandalyeleri deniz manzarasına karşı konumlandırıyolar. Canlı ve yapay çiçeklerle kumsala giden yolu süslüyorlar. İşin özü; çiftlere kendilerini peri masalındaymış gibi hissettiriyorlar!

Ebru Doğan

Bu mekanda düğün yapmak ne kadar?

Susa Beach Park Restaurant

0 Yorum