• Min. Paket Fiyatı
    5.000-10.000 TL

Ekiple Tanışın

  • Ali Türkmen
    İşletme Sahibi

  • İşletme Müdürü
Wedding Planner

Ücretsiz düğün asistanın Selin burada!

Bütçeni ve tarzını seç, ücretsiz düğün asistanımız sana uygun 5 düğün fotoğrafçısından fiyat teklifi göndersin!

Selfie Park Fiyatlandırma

Minimum Paket Fiyatı
5.000-10.000 TL

Selfie Park Özellikler

Teslim Süresi
1 haftadan az
Ne kadar önce iletişime geçmeliyiz?
1 haftadan az
Stüdyo Çekimi
Evet
Dış Mekan Çekimi
Evet
Şehir dışında çekim yapıyor musunuz?
Hayır
Yurt dışında çekim yapıyor musunuz?
Hayır
Orijinal Kopya Teslim
Evet
Ekip
Evet

Selfie Park Sıkça Sorulan Sorular

Selfie Park düğün fotoğrafı, videosu ve dış çekim minimum paket fiyatı ne kadar?

Selfie Park düğün fotoğrafı, videosu ve dış çekim minimum paket fiyatı 3.000-5.000 TL aralığındadır.

Selfie Park ile ne kadar süre önce iletişime geçilmeli?

Selfie Park ile randevu almayı planladığınız tarihten itibaren iletişime geçmeniz gereken süre 1 haftadan az olarak öne çıkmaktadır.

Selfie Park şehir dışında hizmet veriyor mu?

Hayır, Selfie Park şehir dışında hizmet vermiyor.

Selfie Park düğün fotoğrafı, videosu ve dış çekim teslim süresi ne kadar?

Selfie Park düğün fotoğrafı, videosu ve dış çekim çalışmasını 1 haftadan az içerisinde teslim etmektedir.

Selfie Park hangi çekim türlerinde hizmet veriyor?

Selfie Park aşağıdaki çekim türlerinde hizmet vermektedir:<br />"dış mekan / save the date çekimi, düğün belgeseli, düğün hikayesi / klibi, katalog çekimi, stüdyo / plato çekimi, trashday, söz / nişan / kına çekimi, konsept çekim".

Ücret kriteriniz nedir?

Değişiyor

Selfie Park Hakkında

Düğün fotoğraflarınızın hiç kimsede olmayan özgün bir konsepte sahip olmasını istiyorsanız Selfie Park tam size göre! Çeşit çeşit ve renk renk 50’den fazla konsept çekim alanına sahip olan Selfie Park eğlenceli düğün fotoğrafları için sizi bekliyor. Avrupa’nın en büyük , Antalya’nınsa ilk ve tek selfie müzesi olan Selfie Park’ta tüm dekorlarla etkileşime geçebilirsiniz.

Deneyim

Selfie Park Düğün Fotoğrafçısı Antalya grafikerlik de yapan tek kişilik bir ekiple hizmetlerini sunuyor. Daha önce otellerde de çekim yapan profesyonel fotoğrafçı isteğinize göre iç veya dış mekanda çekimleri gerçekleştiriyor ve size unutulmaz bir deneyim sunuyor. 2016 yılından beri sektörde olan fotoğrafçı kendini uzman ellere bırakmak isteyen çiftlere yardımcı oluyor.

Çekim Türleri / Mekanlar

Selfie Park’ta düğün belgeseli, katalog , düğün hikayesi/klibi, konsept çekimler, ‘Save The Day’ ve ‘Trashday’ çekimleri gerçekleştirilebiliyor. İsteğe göre çekimler platoda veya stüdyoda düzenleniyor. Konsept çekim mekanları arasında ışıklı alanlar, para tahtı, pembe oda, disko topu, angel oda ve tablolu plato gibi seçenekler bulunuyor. Talebe göre iki farklı mekanda da çekim yapılabiliyor. İç ve dış mekan için Düden Şelalesi kullanılabiliyor.

Ekipman

Antalya düğün fotoğrafçıları arasında yer alan Selfie Park’ta çekimler sırasında kaliteli ekipmanlar kullanılıyor. Bu ekipmanlar arasında Canon Mark 3 fotoğraf makinesi gibi profesyonel makineler bulunuyor. Lens seçimini de özenle yapan Selfie Park’ta Canon 28 300 lens tercih ediliyor. Bunlara ek olarak MK 600 flaş ekipmanı da çekimlerde kendine yer buluyor.

Baskı Hizmetleri

Çekimler tamamlandıktan sonra sıra ömür boyu saklayacağınız fotoğraf baskılarını hazırlamaya geliyor. Sunulan baskı hizmetleri arasında çeşitli albüm alternatifleri yer alıyor. Örneğin panoramik albüm, cep albümü ve aile albümü hazırlanabiliyor. Photoshop imkanı da sunan Selfie Park düğün fotoğraflarınızı kupa üzerine basabiliyor. Dilerseniz fotoğraflarınızdan puzzle da yapılabiliyor. En beğendiğiniz fotoğraf duvarınızı süslesin isterseniz kanvas tablo seçeneğinden faydalanabilirsiniz.

Selfie Park orijinal ve sıra dışı bir mekanda çiftlerle buluşmaya devam ediyor. Ödeme seçenekleri arasında kartla ödeme, havale veya nakit ödeme seçenekleri bulunuyor. Çekiminiz ileri bir tarihteyse kapora alınabiliyor. Selfie Park Antalya düğün fotoğrafçısı fiyatları için ‘’Ücretsiz Teklif Al!’’ başlıklı formu doldurarak bize gönderebilirsiniz. Ekibimizle iletişime geçmek için sayfada görebileceğiniz telefon numarasını da tuşlayabilirsiniz.

İletişim

  • Adres:

    Fener Mah. Sokak 1964 sok. Akanay aprt No:37 Antalya/Muratpaşa

  • Haritadaki Konumu

    Selfie Park Yol Haritası

Yorumunu çok merak ediyoruz 😍

Bu firma ile ilgili tecrübelerini yazarak evlenecek çiftlerin karar sürecine yardımcı olabilirsin.