Düğün Salonları Kocaeli

Royal Düğün Salonu

Wedding Planner

Ücretsiz düğün asistanın Selin burada!

Nasıl bir düğün salonu aradığını anlat, ücretsiz düğün asistanımız tercihlerine uygun 5 salondan teklif göndersin!

Royal Düğün Salonu Fiyatlandırma

Yemeksiz Paket Başlangıç Fiyatı (Hafta sonu)
20.000 - 40.000 TL
Minimum Yemekli Fiyat (Hafta sonu)
250 - 500 TL
Yemeksiz Paket Başlangıç Fiyatı (Hafta içi)
20.000 TL'den az
Minimum Yemekli Fiyat (Hafta içi)
250 - 500 TL

Royal Düğün Salonu Kapasite

Royal Düğün Salonu
Açık Alan
Yemekli
Min. 100 - Maks. 500
Kokteyl
Min. 100 - Maks. 500

ROYAL
Açık Alan
Yemekli
Min. 100 - Maks. 500
Kokteyl
Min. 100 - Maks. 500

Royal Düğün Salonu Özellikler

Mekan Özellikleri
Şehir merkezinde Yüksek tavan
Manzara
Şehir manzaralı
Aynı zamanda birden fazla düğün yapılıyor mu?
Hayır
Fotoğrafçı Getirme
Evet
Engelli girişi var mı?
Hayır
Organizasyon Firması Getirme
Evet
Yemek Servisi
Evet
Catering firması getirme imkanı var mı?
Hayır
Organizasyon Sorumlusu
Evet
Menü Tadımı
Evet
Işık, Ses ve Sahne Hizmeti
Evet
Menülerde Değişiklik
Evet
Vale hizmeti var mı?
Hayır

Royal Düğün Salonu Sıkça Sorulan Sorular

Royal Düğün Salonu düğün fiyatları ne kadar?

Royal Düğün Salonu düğün fiyatları hafta içi yemekli kişi başı 250 - 500 TL, hafta içi yemeksiz ise 20.000 TL'den az aralığından başlamaktadır. Royal Düğün Salonu düğün fiyatları hafta sonu yemekli kişi başı price3, hafta sonu yemeksiz ise 20.000 - 40.000 TL aralığından başlamaktadır.

Royal Düğün Salonu kaç kişilik düğün kapasitesine sahiptir?

Royal Düğün Salonu 100 kişiden 500 kişiye kadar yemekli hizmet, 100 kişiden 500 kişiye kadar kokteyl hizmeti sunmaktadır.

Royal Düğün Salonu düğün dışında hangi organizasyonlarda hizmet veriyor?

Royal Düğün Salonu düğün dışında parti, baby shower, mezuniyet törenleri, açılışlar, kına, bayi toplantısı, sünnet düğünü, doğum günü, kurumsal etkinlikler, davet ve resepsiyon ve nişan hizmeti vermektedir.

Servis saat kaçta sona eriyor?

22:00

Müzik saat kaçta sona eriyor?

23:00

Özel menü seçenekleriniz neler?

Çocuklara özel

Otopark Araç Kapasitesi

50'den az

Mekanın kısıtlamaları neler?

Alkol servisi yok, Evcil hayvan kabul edilmiyor, Havai fişek ve benzeri kullanılamaz, Sigara içilen alan yok

Royal Düğün Salonu Hakkında

Kocaeli Körfez düğün salonları arasında yer alan Royal Düğün’e hoş geldiniz! 20 yıldır sektörde hizmet veren deneyimli ekibimizle beraber 2019’da açılan Royal Salon’da düğünlere ev sahipliği yapmaya devam ediyoruz. Kocaeli’de evlenmeyi planlayan çiftler için yeni ve modern bir alternatif olarak öne çıkıyoruz. Mekanımızda isterseniz yemekli, isterseniz de yemeksiz bir davet gerçekleştirebilirsiniz.

Davet Alanları

Royal Düğün Salonu’nda 1 adet kapalı davet alanı bulunuyor. Geniş bir davetli listeniz varsa salonumuz sizin için ideal tercih olabilir. 630 metrekarelik büyük bir alana sahip olan salonumuzda sevdiğiniz herkesi bir arada görebilirsiniz. Davet alanımız geniş dans pisti sayesinde de çiftlerin dikkatlini çekiyor. Salonumuzun ferah ortamında dilediğiniz gibi eğlenme fırsatı bulacaksınız.

Dekorasyon

Royal Düğün Salonu Körfez ekibi olarak düğün gününde her şeyin çiftin istediği gibi olması için çalışıyoruz. Bu amaçla mekan dekorasyonunu da çiftin taleplerini göz önüne alarak tamamlıyoruz. Royal Düğün bünyesinde gelin ve damada çeşitli süsleme seçenekleri sunuyoruz. Çiftin masa süslemesini önceden görmesi ve son kararını vermesi için örnek masa kurulumu da yapıyoruz.

Hizmetler

Kocaeli Körfez’de yer alan düğün salonları içinde geniş hizmet yelpazemizle öne çıkıyoruz. Mekanımıza geldiğiniz andan itibaren size organizasyon sorumlumuzla destek oluyor ve tüm taleplerinizi dinliyoruz. Buna ek olarak çifte dışarıdan organizasyon firması getirme özgürlüğünü de tanıyoruz. Düğünden en mutlu anları kayıt altına alması için istediğiniz fotoğrafçıyla anlaşabilir ve salonumuza getirebilirsiniz.

Salonumuzda çiftlerin karşısına bol çeşitli menülerimizle çıkıyoruz. Yemek fabrikamızda hazırlanan menülerin servisini de biz yapıyoruz. Düğün sahipleri isterlerse menüyü deneyebilir ve menüde ekleme ya da çıkarma yapabilirler. Salonumuzda ses ve ışık sistemleriyle beraber klima da bulunuyor. Sahne hazırlıklarını da ekibimizin yardımıyla tamamlıyoruz. Gelin odamız ve 75 ila 100 araçlık otopark alanımız da çiftleri bekliyor.

Royal Düğün Salonu’nda düğününüzü dilediğiniz konseptte gerçekleştirebilirsiniz. Sunduğumuz menü alternatifleri ve yemekli/yemeksiz düğün paketi seçeneği de çiftlerin istedikleri gibi bir organizasyon düzenlemesine yardımcı oluyor. Özel araçlarıyla gelmeyi planlayan misafirleriniz varsa geniş otopark alanımızdan faydalanabilirler. Royal Düğün Kocaeli Körfez Düğün Salonu fiyatları için ‘Fiyat Teklifi Al!’ formunu bize gönderebilir veya sayfada yer alan telefon numarasını arayabilirsiniz.

Yorumunu çok merak ediyoruz 😍

Bu firma ile ilgili tecrübelerini yazarak evlenecek çiftlerin karar sürecine yardımcı olabilirsin.