-
- Başlangıç Fiyatı
- 30.000 - 40.000 TL
-
- Kapasite
- 200-875 Kişi
-
Etimesgut, Ankara. Haritada Gör
En Popüler Yorum
Kapasite Bilgileri
Elvankent Elit Golden Park Düğün Salonu Fiyatlandırma
- Yemeksiz Paket Başlangıç Fiyatı (Hafta sonu)
- 30.000 - 40.000 TL
- Minimum Yemekli Fiyat (Hafta sonu)
- 100 TL'den Az
- Yemeksiz Paket Başlangıç Fiyatı (Hafta içi)
- 20.000 - 30.000 TL
Elvankent Elit Golden Park Düğün Salonu Özellikler
- Mekan Özellikleri
- Bahçe Şehir merkezinde Teras Yüksek tavan
- Manzara
- Bahçe manzaralı
- Aynı Anda Birden Fazla Düğün
- Evet
- Dışarıdan fotoğrafçı getirebilir miyiz?
- Hayır
- Engelli girişi var mı?
- Hayır
- Organizasyon Firması Getirme
- Evet
- Yemek Servisi
- Evet
- Catering firması getirme imkanı var mı?
- Hayır
- Organizasyon Sorumlusu
- Evet
- Menü Tadımı
- Evet
- Işık, Ses ve Sahne Hizmeti
- Evet
- Menülerde Değişiklik
- Evet
- Vale Hizmeti
- Evet
Elvankent Elit Golden Park Düğün Salonu Sıkça Sorulan Sorular
- Elvankent Elit Golden Park Düğün Salonu düğün fiyatları ne kadar?
-
Elvankent Elit Golden Park Düğün Salonu düğün fiyatları hafta içi yemekli kişi başı 20.000 - 30.000 TL, hafta içi yemeksiz ise 20.000 - 30.000 TL aralığından başlamaktadır. Elvankent Elit Golden Park Düğün Salonu düğün fiyatları hafta sonu yemekli kişi başı 100 TL'den Az, hafta sonu yemeksiz ise 30.000 - 40.000 TL aralığından başlamaktadır.
- Elvankent Elit Golden Park Düğün Salonu kaç kişilik düğün kapasitesine sahiptir?
-
Elvankent Elit Golden Park Düğün Salonu 200 kişiden 875 kişiye kadar yemekli hizmet, 200 kişiden 875 kişiye kadar kokteyl hizmeti sunmaktadır.
- Elvankent Elit Golden Park Düğün Salonu düğün dışında hangi organizasyonlarda hizmet veriyor?
-
Elvankent Elit Golden Park Düğün Salonu düğün dışında bayi toplantısı, parti, kına, mezuniyet törenleri, açılışlar, kurumsal etkinlikler, doğum günü, nişan, sünnet düğünü ve davet ve resepsiyon hizmeti vermektedir.
- Servis saat kaçta sona eriyor?
-
22:00
- Müzik saat kaçta sona eriyor?
-
23:00
- Özel menü seçenekleriniz neler?
-
Çocuklara özel
- Hizmet verdiğiniz organizasyon türleri?
-
Açılışlar, Bayi toplantısı, Davet ve resepsiyon, Doğum günü, Kına, Kurumsal etkinlikler, Mezuniyet törenleri, Nişan, Parti, Sünnet düğünü
Elvankent Elit Golden Park Düğün Salonu Hakkında
Uzun yıllardır düğün sektöründe faaliyet gösteren bir firma olarak tecrübelerimize her gün bir yenisini kattığımız işimizi severek icra ediyoruz. Elvankent Düğün Sarayı Etimesgut/Ankara’da oldukça merkezi bir konumdayız ve bir düğün salonunun sahip olması gereken en önemli özelliklerden birine sahibiz. Salonumuza misafirlerimiz hem toplu taşıma hem de özel araçları ile gelebiliyorlar. Park stresi yaşamadan da 150 araçlık otoparkımızı ücretsiz olarak kullanabiliyorlar.
Düğününüzü gerçekleştirebileceğiniz iki ayrı alanımız mevcut. Biri 800 kişilik büyük kapasitesi ile giriş katımız, diğeri ise 600 kişilik teras katımızda bulunan balo salonlarımızdır.
Goldenpark salonumuz gerek atmosferi gerek ise aydınlatması sayesinde son derece ferah ve aydınlık bir ortama sahip. İç mekân tasarımımızda beyaz rengin ağırlıklı olmasının da bu duruma katkısı büyük. Beyaz ile uyum sağlaması açısından ara ara çok soft tonlar kullanarak salonumuza renk katmayı da ihmal etmedik. Salonumuzda kurduğumuz oturma düzenimiz rahatlığı ön planda tutacak şekilde özenle hazırlandı. 8’er kişilik yuvarlak masalar ve konforlu beyaz sandalyelerimiz ile mekânın en iyi şekilde değerlendirilmesini sağlıyoruz. Masa süslemesi olarak şamdan veya çiçekler kullanıyoruz bu ve bunun gibi dekorasyonel detayları da çiftimizin tercihine göre belirliyoruz.
Deneyimli orkestramızın geniş repertuarı sayesinde dilediğiniz şarkıyı veya müziği canlı olarak dinleyebilecek, eşliğinde gönlünüzce oynayıp eğlenebileceksiniz. Özel istekleriniz varsa düğünden önce veya düğün esnasında dile getirebilirsiniz. Bunun yanı sıra ilk dans şarkısı veya giriş müziği gibi isteklerinizi banttan da çalabiliriz.
Rahatça hazırlanmanız ve gerekli olan tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilmeniz için siz gelin ve damadımıza ayırdığımız özel bir odamız. Eğer törenden önce geldiyseniz konuklarınızın toparlanmasını beklemek için orada dinlenebilirsiniz. Bizimle iletişime geçmek ve Elvankent Düğün Salonu fiyatları hakkında bilgi almak için sayfadaki formu doldurabilirsiniz.
Ekiple Tanışın
-
Firma Yetkilisi
İletişim
-
Adres:
Topçu Mah. 1489 Cad 4/38 Etimesgut/Ankara
-
Nasıl gelinir?
TOPÇU MAHALLESİ 1489 CADDE. ELVANKENT ÇARŞISI 4/ 38 ELVANKENT ANKARA ANKARANIN HER SEMTİNTEN TEK VASITA İLE ULAŞIM SAĞLAYABİLEN BİR KONUMA SAHİP ULUS MERKEZ SIHHIYE MERKEZ DEN ELVANKENT DOLMUŞ OTOBÜS VE TREN İLE RAHAT BİR ULAŞIM SAĞLANABİLİNİR.
-
E-posta
E-posta Gönder -
Haritadaki Konumu
Elvankent Elit Golden Park Düğün Salonu Düğün Yorumları (6)
Bu mekanda mı evlendin? Yorum yaparak burada evlenecek diğer çiftlere yardımcı ol.
Mikail & Begüm
Düğün Tarihi: 19.02.2018
İnternet'te araştırmalar sonucunda birkaç salonu listeye aldık.Bunlar arasında teras salonda vardı.Listemizdeki tüm gezdik ancak aklımızda hep teras salon vardı.Diğer salonlara göre teras salon'un artıları fazlaydı.Salonun yekpare olması , yüksek tavana sahip olması , mescit bulunması ,... devamı
Seda & Mehmet
Düğün Tarihi: 15.03.2018
27 Ekim de golden park salonunda kınam vardı herşey çok güzeldi ikramlar, misafirlerin karşılanması, organizasyon, herşeyi çok beğendim gelen misafirlerimde çok memnun kaldılar. Diğer büyük salonda da düğünüm vardı aynı hizmet kalite organizasyon herşey mükemmeldi.Kınam ve düğünüm rüya gibiydi... devamı
Seda & Mahmut
Düğün Tarihi: 19.02.2018
Kina gecem tam hayallerimdeki gibiydi.Müziginden servisine mekanin şikligindan personelin guler yuzune hersey dört dortluktu.Her turlu ozel gun icin gönül rahatligiyla tavsiye ediyorum.
Esma & Ahmet
Düğün Tarihi: 08.01.2018
öncelikle otopark sıkıntısı yok yemekli bir organizasyondu. kapalı bir mekan ayrıca terasıda var havalandırma klima mevcuttu garson ve yetkili kişilerden çok memnun kaldım çok ilgililerdi 800 kişilik bir düğün organizasyonu gerçekleştirdim masa düzeni süslemeler gayet güzeldi bu mekanın pist alanı... devamı
Esra & Mehmet
Düğün Tarihi: 23.11.2017
her şeyi çok güzel olan bir düğünümüz oldu. Kesinlikle çok nazik ve işini bilen bir kurum
Selçuk & Banu
Düğün Tarihi: 15.11.2017
Geçenlerde bir arkadaşımın düğünü için gittik nişanlımla beraber. Ortam, mekân ve hizmetlerden de gayet memnun kaldık. Düğün sahipleri de elbette. :) Düğünümüz için düşündüğümüz birkaç yerden biri oldu.
Yorumunu çok merak ediyoruz 😍
Bu firma ile ilgili tecrübelerini yazarak
evlenecek çiftlerin karar sürecine yardımcı olabilirsin.
Mikail & Begüm
Düğün Tarihi: 19.02.2018
İnternet'te araştırmalar sonucunda birkaç salonu listeye aldık.Bunlar arasında teras salonda vardı.Listemizdeki tüm gezdik ancak aklımızda hep teras salon vardı.Diğer salonlara göre teras salon'un artıları fazlaydı.Salonun yekpare olması , yüksek tavana sahip olması , mescit bulunması ,... devamı