
El Matador Steakhouse Hakkında
Konya’da nikah sonrası yemekleriniz için mekân arayışı içinde misiniz?
Nikahınız gerçekleşti ve sevdiklerinizle beraber bu özel günü kutlamak istiyorsanız; El Matador Steakhouse Konya’da sizi ve davetlilerinizi ağırlamak isteriz. Restoranımız günlük hayatta farklı lezzetler deneyimlemeniz için faaliyete başladı. Daha sonra hizmet içeriğini genişleterek grup yemeklerinde de hizmet veriyor. Açılışlar, kurumsal etkinlikler ve diğer özel günlerde de lezzetlerimizi masalarınıza ulaştırabiliyoruz.
Bu lezzetleri içeren menülerimizden bahsedelim.
Amerikan, Akdeniz, Türk, Füzyon mutfaklarına menümüzde yer veriyoruz. Dinlendirilmiş etlerimizi yumuşaklığı ve lezzeti Konya’da bulunan restoranlar arasında fark yaratmamızı sağlıyoruz. Dry Aged dinlendirme seçeneğini kullanıyoruz. Bu dinlenme seçeneği kuru dinlendirme olarak da geçiyor. 21 ila 28 gün arasında etler özel yerlerde dinleniyor ve lezzetlerine lezzet katıyorlar. Siz de davetlilerinizle beraber bu özel günü lezzetle buluşturmak isterseniz et seçeneklerimizden istediğinizi seçebilirsiniz.
Lezzetlerimizle davet menüleri oluşturduktan sonra davetlilerinizi bekliyoruz. Karşılama personellerimiz masalarına ulaşmalarını sağlıyorlar. Masalarda özel olarak yer almasını istediğiniz aksesuarlar varsa söylemeniz yeterli. Beraber çalıştığımız birçok firma sayesinde istediğiniz konseptte nikah yemeği düzenleyebiliyoruz.
Aileniz ve dostlarınızla beraber keyifli gece geçirebilmeniz için yapmanız gereken önceden iletişime geçmek. Müsaitliğimize göre dilediğiniz günü rezerve edebilirsiniz. Böylece hem verimli bir çalışma planı oluşturabilir hem de istediğiniz düzenlemeleri de gerçekleştirebiliriz.
Neredeyiz?
Yazır Mahallesi Beyhekim Caddesi üzerinde yer alıyoruz. Selçuklu mevkiinde bizimle beraber organizasyonlarınızı gerçekleştirebileceksiniz. Profesyonel ekibimizle buluşmak isterseniz ulaşımımız da oldukça kolay! Toplu taşıma araçları güzergahında bulunuyoruz. Üstelik, kendi aracıyla gelmek isteyen misafirlerimiz için otopark hizmeti de sağlıyoruz.
Hayal ettiğiniz geceyi bizimle sağlamak için sayfa üzerinde yer alan formu doldurabilirsiniz. “Ücretsiz fiyat teklifi al” butonuna tıkladıktan sonra organizasyon sorumlumuz en kısa zamanda sizle iletişim kuracak.
El Matador Steakhouse Özellikler
- Olanaklar
- Yemek servisi Menü tadımı Menüde değişiklik Organizasyon sorumlusu Işık, ses ve sahne hizmeti Fotoğrafçı getirme Organizasyon firması getirme
- Fiziksel Özellikler
- Şehir merkezinde
- Manzara
- Şehir
El Matador Steakhouse Sıkça Sorulan Sorular
- El Matador Steakhouse kaç kişilik düğün kapasitesine sahip?
-
El Matador Steakhouse 50 kişiden 150 kişiye kadar yemekli hizmet sunmaktadır.
- El Matador Steakhouse düğününüz için hangi hizmetleri sunuyor?
-
El Matador Steakhouse düğününüz için yemek servisi, vale hizmeti, fotoğrafçı getirme i̇mkanı ve menüde değişiklik i̇mkanı sunmaktadır.
- El Matador Steakhouse düğün dışında hangi organizasyonlarda hizmet veriyor?
-
El Matador Steakhouse düğün dışında doğum günü, kurumsal etkinlikler ve parti hizmeti vermektedir.
- Otopark araç kapasitesi ne kadar?
-
50'den az
- Aynı zamanda birden fazla düğün yapılıyor mu?
-
Evet
- Engelli girişi var mı?
-
Hayır
- Vale hizmeti var mı?
-
Evet
- Servis saat kaçta sona eriyor?
-
24:00
- Müzik saat kaçta sona eriyor?
-
24:00
- Özel menü seçenekleriniz neler?
-
Çocuklara özel
- Mekanın kısıtlamaları neler?
-
Havai fişek ve benzeri kullanılamaz
Yorumunu çok merak ediyoruz 😍
Bu firma ile ilgili tecrübelerini yazarak evlenecek çiftlerin karar sürecine yardımcı olabilirsin.
El Matador Steakhouse düğün fiyatları hafta içi yemekli kişi başı 250 TL'den az aralığından başlamaktadır.El Matador Steakhouse düğün fiyatları hafta sonu yemekli kişi başı 250 TL'den az aralığından başlamaktadır.