İzmir'in Akıllardan Silinmeyecek Havuz Başı Düğün Mekanları

30.03.2021

İzmir'de havuz başı düğün yapmak isteyen çiftler için birbirinden şık mekanları sıraladık ve özelliklerini anlattık!

İzmir Havuz Başı Düğün Mekanları

Görsel Numarası: D1242836

Havuz başında düğün yapmak isteyen çiftler için İzmir düğün mekanları arasından birbirinden şık mekanları sıraladık. Bu mekanların özelliklerini de anlattık. Sen de bu mekanları incele, ilgini çeken firmalarla iletişime geç, indirim ve erken rezervasyon fırsatlarından yararlan!

Bürde Özçakır

Benzer düğün mekanlarının tümü burada!

FİRMALARI LİSTELE
İzmir Havuz Başı Düğün Mekanları

Reyhan Hanım Konakları

Görsel Numarası: D1440226

Alaçatı'da kır düğünü yapmak mı? Okurken bile çiftleri heyecanlandıran bu organizasyonu Reyhan Hanım Konakları'nda gerçekleştirebilirsiniz.

Konağın havuzlu alanında düzenleyeceğiniz düğün organizasyonunuzda evinizin bahçesindeymiş gibi hissedeceğinize emin olabilirsiniz. Ayrıca konakta ve çevresinde düğün albümü fotoğraflarınızı çektirebileceğiniz birçok alan da bulunuyor.

Bürde Özçakır

Bu mekanda düğün yapmak ne kadar?

Reyhan Hanım Konakları


DoubleTree by Hilton İzmir Airport

Görsel Numarası: D1054611

İzmir Gaziemir'de yer alan mekan, havuz başı özelliğinin yanı sıra bahçe manzarasına sahip ve yeşillikler içinde. Yeşil ve maviyi bir arada bulabileceğin mekanın düğün için hem açık hem de kapalı alanı bulunuyor. Mekan, yemekli bir düğün organize için 500, kokteyl için yaklaşık 750 davetli ağırlayabilecek kapasiteye sahip. DoubleTree by Hilton İzmir Airport menülerinde de karşına birçok seçenek çıkıyor. Hatta dilersen çocuklara özel, diyabet, kosher, vegan ve vejetaryan menüler de hazırlayabiliyorlar.

Bürde Özçakır

Bu mekanda düğün yapmak ne kadar?

DoubleTree by Hilton İzmir Airport

En Bordo Wedding Hall

Görsel Numarası: D1192077

İzmir havuz başı düğün mekanlarını araştıran çiftler için bir önerimiz de En Bordo Wedding Hall. Balçova'da konumlanmış olan mekanın açık ve kapalı alan seçenekleri bulunuyor. En Bordo Wedding Hall, kalabalık düğünler için de uygun. 750-1000 kişilik açık hava kapasitesi bulunan mekanın 500-750 kişilik kapalı alanı bulunuyor. Açık hava organizasyonları sırasında oluşabilecek hava muhalefetine karşı kapalı salon da hazır tutuluyor. Ayrıca mekanın kır alanı da nikah için düzenlenebiliyor. Düğünü havuz başında gerçekleştirip kır alanını nikah ya da after party için değerlendirebilirsin.

Bürde Özçakır

Bu mekanda düğün yapmak ne kadar?

En Bordo Wedding Hall

La Fontaine Wedding

Görsel Numarası: D1034669

İzmir'in havuz başı düğün mekanları arasında geniş kır alanı ve şık dekorasyonuyla dikkat çeken bir mekan La Fontaine Wedding. Fıçılar, salıncaklar, kuş kafesleri ve yeşil masal gibi bir düğüne ev sahipliği yapmak mümkün! Üstelik La Fontaine Wedding, kalabalık düğünler için de ideal. Açık hava alanında 2000 kişiye kadar davetli ağırlama imkanına sahip mekanda yemekli organizasyonlar için de farklı menü seçenekleri bulunuyor.

Bürde Özçakır

Benzer düğün mekanlarının tümü burada!

FİRMALARI LİSTELE
La Fontaine Wedding

Talles Park Vip

Görsel Numarası: D385975

Palmiyeler arasında, geniş, yeşil bir alanda havuz başı düğünü gerçekleştirmek isteyen çiftlere Talles Park Vip'yi öneriyoruz. Açık ve kapalı alan seçenekleri bulunan mekanda 750'den 2000 kişiye kadar davetli ağırlanabiliyor. Mekanın mutfağında hazırlanan farklı menü seçenekleri için çiftlere tadın etkinliği düzenleniyor. Dileyen çiftler bu menüde değişikliğe gidebiliyor. Talles Park Vip'nin İzmir Balçova'da yer aldığını da söyleyelim.

Bürde Özçakır

Bu mekanda düğün yapmak ne kadar?

Talles Park Vip

Vitrindeki Düğün Mekanları Firmaları

Düğün Mekanları kategorisinde öne çıkan firmalara buradan ulaş!

0 Yorum