After Party Alanı Olan Ankara'daki Düğün Mekanları

22.07.2020

Ankara'da hem düğün hem de after party yapabileceğiniz bir mekan mı arıyorsunuz? Bir de şıklığıyla göz kamaştırır ve uygun fiyatlarıyla bütçenizi sarsmazsa ne ala! Sizin için birbirinden güzel Ankara düğün mekanlarını derledik.

Düğünden Sonra After Party Etkinliğine Hazır mısınız?

Görsel Numarası: D1327498

Ankara'da düğün yapabileceğiniz birçok mekan bulunuyor: Kır alanları, düğün salonları, oteller... Ancak bu mekanların hepsine after party alanı bulunmayabiliyor. Düğün organizasyonunu taçlandıracağınız after party'e özel alanları bulunan düğün mekanlarını incelemeye ne dersiniz?

Düğünler en geç 00:00'da sonlanırken, after party ile bu süreyi gecenin geç saatlerine kadar uzatabiliyorsunuz. Ankara'daki mekanlarla görüşürken müziğin bitiş saatini, DJ'in repertuvarını, alkollü içecek servisi yapıp yapmadıklarını mutlaka sorun. Ayrıca bu mekanlar arasında beğendikleriniz olursa fiyat teklifi almayı da ihmal etmeyin.

Ebru Doğan

Benzer düğün mekanlarının tümü burada!

FİRMALARI LİSTELE
Düğünden Sonra After Party Etkinliğine Hazır mısınız?

Bella Wedding Antares

Görsel Numarası: D1097982

Bella Wedding Antares, Keçiören'de yer alıyor. Mekanın yüksek tavanlı salonunda 750 kişiye kadar davetli ağırlamanız mümkün. İhtişamdan hoşlanan çiftlerin bu mekanı çok seveceğini düşünüyoruz. Gösterişli masa aksesuarları, aydınlatmaları ve oturma düzeni kendine hayran bırakan cinsten.

Bella Wedding Antares'te yemekli, kokteylli veya yemeksiz organizasyonlar düzenlenebiliyor. Yani bütçenize uygun bir seçenek bulmanız gayet kolay.

Ebru Doğan

Bu mekanda düğün yapmak ne kadar?

Bella Wedding Antares


Marry Garden

Görsel Numarası: D872752

Gölbaşı'nda yer alan Marry Garden'da 800 kişiye kadar davetli çağırdığınız organizasyonları düzenleyebiliyorsunuz. Mekanın ağaçların çevrelediği, çim alan üzerine kurulu renkli bir bahçesi var. Bu alanda talebinize göre yuvarlak veya dikdörtgen masalarla oturma düzeni oluşturulabiliyor.

Marry Garden'ın aşçıları ve sundukları lezzetler de oldukça başarılı. Snack menü, kokteyl menüsü, kırmızı et ve beyaz et menülerinden dilediğinizi seçebiliyorsunuz. Ayrıca menü tadımı yapma imkanınız da bulunuyor.

Ebru Doğan

Bu mekanda düğün yapmak ne kadar?

Villa Marry

Villa Marry

Firmayı İncele
Marry Garden

Yess Balo Davet

Görsel Numarası: D1273395

Gölbaşı'nda yer alan Yess Balo Davet, yemekli düzende 500-750 kişiye kadar davetli ağırlayabiliyor. Mekanın açık ve kapalı alanları bulunuyor. Açık alanındaki açılır kapanır sistem sayesinde, kötü hava koşullarına karşı önlem alınıyor. Yani yağmur yağsa bile eğlencenizi bölmeden kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.

Salonlarında çok şık süslemeler kullanıyorlar. Özellikle beyaz ve mor rengin bu kadar güzel bir uyumunu yakalamaları gözümüzden kaçmadı.

Ebru Doğan

Bu mekanda düğün yapmak ne kadar?

Yess Balo Davet

Anemon Balo Salonu

Görsel Numarası: D1128952

Yenimahalle'nin şık düğün mekanlarından Anemon Balo Salonu; Anemon, Gökkubbe ve Zeyce isimli 3 farklı salona sahip. Anemon adlı salonlarının yüksek tavanında bulunan gökyüzü penceresinden gün ışığı alabiliyor ve görkemli avizeleri sayesinde ortama şıklık kazandırıyor. Burada 500 kişi ağırlayabiliyorsunuz. Süslemelerde de siyah ve beyazı ağırlıklı olarak kullanıyorlar.

Düğününüzü yemekli veya kokteyl usulünde yapabiliyorsunuz. Menü konusunda tüm seçimleri çifte bırakıyorlar.

Ebru Doğan

Benzer düğün mekanlarının tümü burada!

FİRMALARI LİSTELE
Anemon Balo Salonu

Dafne Hotel Weddings

Görsel Numarası: D1031505

Çankaya düğün mekanlarından Dafne Hotel Weddings, şık dekorasyonu ve uygun fiyatlarıyla çiftlerin ilgisini görüyor. Mekanda 300-400 kişiye kadar davetli ağırlanabiliyor. Mekanda after party yaptığınız takdirde gece 03:00'e kadar müzik devam ediyor.

Dafne Hotel'in düğün paketinde; tiffany sandalyeler, organze bağlama, şamdanlar, volkan gösterileri, dantel masa örtüsü, fotoğraf & video çekimi, gelin yolları, 3+1 orkestra, gelin masası, ses & ışık sistemleri, hazırlık odası, 1 gece konaklama gibi hizmetler yer alıyor.

Ebru Doğan

Bu mekanda düğün yapmak ne kadar?

Dafne Hotel

Dafne Hotel

Firmayı İncele
Dafne Hotel Weddings

Demonti Otel

Görsel Numarası: D1137839

Demonti Otel, Çankaya'da yer alıyor. Ulaşım açısından çok kolay bir noktada konumlanmış. Otelin 4.5 metre tavan yüksekliği olan kolonsuz bir salonu bulunuyor. Yani siz de davetlileriniz de ferah bir ortamda vakit geçirebiliyorsunuz. Salonlarında truff sistemi ve LED spotlarla ışıklandırma sistemi bulunduğunu da belirtelim.

Demonti Otel'de düğün yaparsanız, düğün gecenizde bir balayı odasında konaklama hizmetini ücretsiz olarak alabiliyorsunuz. Ertesi gün odadan geç ayrılma imkanı da sunuyorlar.

Ebru Doğan

Bu mekanda düğün yapmak ne kadar?

Demonti Otel

Demonti Otel

Firmayı İncele
Demonti Otel

0 Yorum