Kır Düğünü Denizli

Larina Hierapolis Thermal

  • Kapasite
    200 - 875 Kişi

  • Kişi Başı
    1.000 - 1.500 TL
Wedding Planner

Ücretsiz düğün asistanın Selin burada!

Nasıl bir mekan aradığını anlat, ücretsiz düğün danışmanımız isteklerine uygun 5 düğün mekanıyla seni iletişime geçirsin!

Larina Hierapolis Thermal Fiyatlandırma

Minimum Yemekli Fiyat (Hafta sonu)
1.000 - 1.500 TL
Minimum Yemekli Fiyat (Hafta içi)
1.000 - 1.500 TL
Minimum Kokteyl Fiyatı (Hafta sonu)
1.000 - 1.500 TL
Minimum Kokteyl Fiyatı (Hafta içi)
1.000 - 1.500 TL

Larina Hierapolis Thermal Kapasite

Yemekli
Min. 200 - Maks. 875
Kokteyl
Min. 200 - Maks. 875

Larina Hierapolis Thermal Özellikler

Olanaklar
Yemek servisi Menü tadımı Menüde değişiklik Organizasyon sorumlusu Işık, ses ve sahne hizmeti Fotoğrafçı getirme Organizasyon firması getirme Catering firması getirme Hazırlık odası
Fiziksel Özellikler
Bahçe Havuz başı Kolonsuz salon Şehir merkezinde Yüksek tavan After Party alanı Olumsuz hava koşullarına karşı önlem
Manzara
Panoramik manzaralı Şehir manzaralı Orman manzaralı Doğa manzaralı Tarihi yer manzaralı

Larina Hierapolis Thermal Sıkça Sorulan Sorular

Larina Hierapolis Thermal düğün fiyatları ne kadar?

Larina Hierapolis Thermal düğün fiyatları hafta içi yemekli kişi başı 1.000 - 1.500 TL, hafta içi kokteylli ise kişi başı 1.000 - 1.500 TL aralığından başlamaktadır.Larina Hierapolis Thermal düğün fiyatları hafta sonu yemekli kişi başı 1.000 - 1.500 TL, hafta sonu kokteylli ise kişi başı 1.000 - 1.500 TL aralığından başlamaktadır.

Larina Hierapolis Thermal kaç kişilik düğün kapasitesine sahip?

Larina Hierapolis Thermal 200 kişiden 875 kişiye kadar yemekli hizmet, 200 kişiden 875 kişiye kadar kokteyl hizmeti sunmaktadır.

Larina Hierapolis Thermal düğününüz için hangi hizmetleri sunuyor?

Larina Hierapolis Thermal düğününüz için catering firması getirme i̇mkanı, yemek servisi, fotoğrafçı getirme i̇mkanı, vale hizmeti ve menüde değişiklik i̇mkanı sunmaktadır.

Otopark araç kapasitesi ne kadar?

250-500

Aynı zamanda birden fazla düğün yapılıyor mu?

Evet

Engelli girişi var mı?

Evet

Vale hizmeti var mı?

Evet

Servis saat kaçta sona eriyor?

24:00

Müzik saat kaçta sona eriyor?

02:00

Özel menü seçenekleriniz neler?

Çocuklara özel

Mekanın kısıtlamaları neler?

Havai fişek ve benzeri kullanılamaz

Larina Hierapolis Thermal Hakkında

Denizli, Pamukkale kır düğünü mekanları arasında hizmet veren Larina Hierapolis uzun yıllardır sektörde faaliyet gösteriyor. Otelimizde yılların verdiği deneyimle misafirlerinizi ağırlıyor ve şık düğünlerin altına imzamızı atıyoruz. 2019 yılından beri tesisimizde gerçekleşen organizasyonlarla biz ilgileniyoruz. Davet alanlarımız panoramik doğa ve şehir manzarasıyla da dikkat çekiyor. Otelimizde dilerseniz açık hava düğünü, dilerseniz de kapalı alan düğünü yapabilirsiniz.

Davet Alanları

Larina Hierapolis Thermal Otel’de 2 adet davet alanı bulunuyor:

●Açık davet alanımızda 800 kişilik düğünlere ev sahipliği yapabiliyoruz. Ferah görünümüyle çiftlerin beğenisini kazanan kır bahçemiz havuz başı özelliğine de sahip. Ayrıca bahçemizde misafirlerinizin rahatça eğlenebilmesi için geniş bir pist alanı da yer alıyor.
●Dört mevsim hizmet veren kapalı alanımıza 600 kişi davet edebilirsiniz. Klimalı kapalı davet alanımız yüksek tavanıyla da öne çıkıyor.
●After party için kulüp alanımızı tercih edebilirsiniz.

Dekorasyon

Otelimizde hem açık hem de kapalı davet alanlarımızda misafirlerinizi ağırlamak için 10 kişilik yuvarlak davet masaları veya dikdörtgen masalar kullanıyoruz. Kokteyl konseptli düğünler içinse bistro masalardan yardım alıyoruz. Sandalyelerimizi de çiftin isteğine göre süslüyoruz. Otelimizde ahşap dekorlar öne çıkıyor.

●Havuz başı kır bahçemiz bohem ambiyansıyla kapılarını açıyor. Bahçemizde çeşitli türlerde ağaçlar da bulunuyor. Masaları bahçenin merkezinde bulunan havuzun etrafına diziyoruz. Açılır kapanır sandalye seçeneğimiz veya giydirilmiş sandalye alternatifi arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Gelin yolunu da çiçek buketleriyle süslenmiş şamdanlarla hazırlıyoruz.

●Kapalı davet alanımız oldukça şık bir görünüme sahip. Salonumuzda geniş pencereler bulunduğundan bahçe manzarası rahatça görülebiliyor.

Hizmetler

Dekorasyon gibi noktalarda destek almak için dışarıdan organizasyon firması getirebilirsiniz. Bununla beraber mekanımızın kendi organizasyon sorumlusu da size yardımcı olabilir. Otelimizde ses ve ışık sistemleri gibi teknik imkanlar hali hazırda bulunuyor. Ayrıca canlı müzik için sahne kurulumu da yapabiliyoruz. Otelimizde misafirlerinizin kullanabileceği özel otopark ve vale hizmeti de sunuyoruz. Gelin odası ve müzikli gelin hamamı imkanları da sizi bekliyor.

Yiyecek / İçecek

Larina Hierapolis Thermal’de çiftleri zengin menülerimizle karşılıyoruz. Düğün yemeklerini Hilton otellerinin aşçıbaşısı hazırlıyor. Otelimizde 4 farklı menü bulunmakla beraber istediğiniz noktalarda özelleştirme yapabiliyoruz.

●Menü seçeneklerimiz arasında beyaz etli, dana etli, kuzu etli ve beyaz kırmızı et karışık menü bulunuyor.
●Menü kapsamında ordövr tabağı, ara sıcak, ana yemek ve tatlı-meyve servis ediyoruz.
●Kuru pasta servisi de talep edebilirsiniz.

Larina olarak birden fazla tesiste düğün ve davet organizasyonları gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Otelimizin öne çıkan özellikleri arasında balayına özel hediyeler de yer alıyor. Ayrıca erken rezervasyonlar için çeşitli indirimler de yapıyoruz. Larina Hierapolis Thermal Denizli kır düğünü fiyatları için yan taraftaki ‘Fiyat Teklifi Al!’ formunu doldurabilir veya sayfadaki telefon numarasını tuşlayarak bize ulaşabilirsiniz.

Ekiple Tanışın

  • Firma Yetkilisi

İletişim

  • Adres:

    denizli pamukkale karahayıt mahallesi atatürk cad. larina hierapolis otel

  • Adres tarifi

    denizli pamukkale karahayıt otobüsleri otogarda 78. nolu peron eşliğinde gelinebilinir özel araç varsa otoyol konum üzerinden direk otel onune getiriyor

  • Haritadaki Konumu

    Larina Hierapolis Thermal  Yol Haritası

Yorumunu çok merak ediyoruz 😍

Bu firma ile ilgili tecrübelerini yazarak evlenecek çiftlerin karar sürecine yardımcı olabilirsin.