Kumsal Düğünü İzmir'de Nerede Yapılır?

22.03.2023

Ege'nin eşsiz sahillerinde, denizin hemen yanında, kumların üzerinde müthiş bir düğün yapmak istiyor ama "Kumsal düğünü İzmir'de nerede yapılır?" diye düşünüyorsan senin için önerdiğimiz mekanlara göz atabilirsin!

İzmir Kumsal Düğünü Mekanları

Görsel Numarası: D1236335

Ege Denizi'ne karşı "evet" demek isteyen çiftler için İzmir, sayısız koy ve plajları ile birçok alternatif sunuyor. Kilometrelerce uzunlukta olan İzmir sahillerinde konumlanmış birbirinden şık kumsal düğünü mekanlarını senin için derledik. İlgini çeken firmalarla iletişime geçebileceğini de unutma!

Bürde Özçakır

Benzer düğün mekanlarının tümü burada!

FİRMALARI LİSTELE
İzmir Kumsal Düğünü Mekanları

Seal Beach Club

Görsel Numarası: D1949913

Karaburun'da bulunan Seal Beach Club, İzmir'deki kumsal düğünlerine ev sahipliği yapıyor. İletişimi kuvvetli olan ve profesyonel bir organizasyon ekibiyle çalışan işletme, misafirlerini iyi şekilde ağırlamak için elinden geleni yapıyor.

İzmir'in en güzel koylarından Alabalığı Koyu'nda bulunan davet alanı, 300-400 kişiye kokteyl veya yemekli hizmet verebiliyor. Mekanın bir de kapalı alanı mevcut, oranın da 100-200 kişilik bir kapasitesi bulunuyor.Deniz ve plaj konseptli dekorasyonlar kullanan mekan, kumsalda yapılan bohem düğünleri en iyi şekilde tasarlıyor.

Zeynep Eksi

Bu mekanda düğün yapmak ne kadar?

Seal Beach Club


İmaj Beach Hotel

Görsel Numarası: D1957580

Seferihisar'da, kumsal düğünlerini masal gibi gerçekleştirmek konusunda iddialı İmaj Beach Hotel'den bahsedeceğiz şimdi. Düğünleri bohem konseptte dekore eden İmaj Beach Hotel, açık kumsal alanının yanı sıra bistro tarzında kapalı alanıyla da ön plana çıkıyor.

Ayrıca mekan, misafirlere 1 gece konaklama ve ertesi sabah kahvaltı hizmeti de sunuyor. Böylece misafirlerini mesafe fark etmeksizin düğüne çağırabilir, onları güzelce ağırlayabilirsin.

Zeynep Eksi

Bu mekanda düğün yapmak ne kadar?

İmaj Beach Hotel

Teos Ormancı Tatil Köyü

Görsel Numarası: D1961954

Seferihisar'da bulunan Teos Ormancı Tatil Köyü, eşsiz manzarası ve deneyimli organizasyon ekibiyle kumsal düğünlerine ev sahipliği yapıyor. Ayrıca mekan, organizasyon boyunca yaşanan mutlu anları ölümsüzleştirmek için bir fotoğrafçı hizmeti de sunuyor. After party ve gelin odası hizmeti de sunan Teos Ormancı Tatil Köyü, kaliteden asla ödün vermeyen bir ekibe sahip.

Müzik ve sahne hizmetinde kaliteli bir teknik ekiple çalışan Teos Ormancı Tatil Köyü'nün, canlı müzik için bir solisti de var. Kumsalda eğlenceli bir düğün yapmak istersen Teos Ormancı Tatil Köyü'nden teklif almayı unutma.

Zeynep Eksi

Bu mekanda düğün yapmak ne kadar?

Teos Ormancı Tatil Köyü

Florida Tatil Köyü

Görsel Numarası: D1829877

İzmir'de Yenifoça'da bulunan Florida Tatil Köyü, İzmir'in güzel kumsal düğünü mekanlarından bir tanesi. Ege'nin masmavi denizine karşı, Florida Tatil Köyü'nün deneyimli organizasyon ekibi ile bir kumsal düğünü gerçekleştirebilirsin. Davetlilere ferah bir alan sunan Florida Tatil Köyü, 50-75 kişi kapasiteli konaklama hizmetiyle ön plana çıkıyor.

Ayrıca, kumsaldaki 500-750 kişilik davet alanının yanı sıra, beklenmedik hava koşullarına karşı 100-200 kişilik kapalı bir alan da bulunuyor. Mekan, 100 ila 150 araçlık bir otopark, vale hizmeti ve hazırlık odası imkanı da sunuyor.

Zeynep Eksi

Bu mekanda düğün yapmak ne kadar?

Florida Tatil Köyü

Before Sunset

Görsel Numarası: D1228500

Çeşme’de yer alan kumsal düğünü mekanlarından biri de Before Sunset. Daha önce Türkiye’nin en popüler 3 plajı arasına firen mekan Çeşme’nin Azmak koyunda faaliyet gösteriyor. Düğünlerin 5000 kişilik organizasyon alanında mekana organizasyon ve fotoğraf firmalarını da getirebilme imkanın bulunuyor.

Bürde Özçakır

Bu mekanda düğün yapmak ne kadar?

Before Sunset

Before Sunset

Firmayı İncele
Before Sunset

Hanedan Beach Hotel

Görsel Numarası: D1002680

Hanedan Beach Hotel, Foça’da bulunuyor. Kır ve kumsal alanlara sahip, doğayla iç içe bir mekanda evlenmek istiyorsan firmayla iletişime geçebilirsin. 750-1.000 kişilik açık hava kapasitesiyle kalabalık düğünler için ideal olan Hanedan Beach Hotel'de düğün sonrası after partini de otelin kumsal ve kır alanında yapabilirsin. Düğün organizasyonu için de profesyonel destek sunan firmanın bohem kumsal düğünleri için çadırlar, düş kapanları, halılar gibi aksesuarlarla mekan süslemedi yaptığını da söylemeden geçmeyelim.

Bürde Özçakır

Bu mekanda düğün yapmak ne kadar?

Hanedan Beach Hotel

Rooms Smart Luxury Hotel

Görsel Numarası: D369396

İzmir Çeşme'nin, eşsiz mavisiyle büyüleyen Boyalık plajında bulunan Rooms Smart Luxury Hotel ve Rooms Beach, hayalini kurduğun plaj düğününü gerçekleştirebilmen için ideal bir mekan. Mekan, çim, kumsal ve havuz başı alan seçenekleriyle kalabalık düğünler için de uygun. Yemekli kapasitesi 300-400 kişi olan mekanda açık alan kapasitesi de 750-1000 kişiye kadar çıkıyor.

Otelin yemek servisi de bulunuyor. Rooms Smart Luxury Hotel menülerinde de karşına birçok seçenek çıkıyor. Hatta dilersen vegan, vejetaryen ve çocuklara özel menüler de hazırlayabiliyorlar. Ayrıca firmanın sağladığı organizasyon yetkilisi ile düğünün akışını dert etmeden en güzel anların tadını çıkarabilirsin. Rooms Smart Luxury Hotel'in profilini ziyaret ederek fotoğraflarına göz atmayı da unutma!

Bürde Özçakır

Bu mekanda düğün yapmak ne kadar?

Rooms Smart Luxury Hotel

Altınyunus Çeşme Resort & Termal Hotel

Görsel Numarası: D881469

Çeşme Altınyunus Resort & Termal Hotel de büyüleyici plajıyla kumsal düğünü yapacak çiftlerden ilgi gören mekanlar arasında. Nikah töreni için deniz üzerine kurulan iskeleyi ya da kumsal alanını tercih edebilirsin. Yemekli etkinlikler için havuz başı alanını da düşünebilirsin. Mekanın profilini incelediğinde göz alıcı fotoğraflarla karşılaşacaksın. Çünkü mekanda, düğün konseptine göre sade ya da rengarenk dekorasyon ögeleri ile şık bir ambiyans yaratılıyor. Davetlilerini ister kumsalda minderler üzerinde istersen minimal süslerle donatılmış şık bir masada ağırlayabilirsin.

Balayı fırsatlarından da bahsetmeden geçmeyelim. Balayı tatilini Altın Yunus'ta geçirecek çiftler birbirinden özel balayı odasında ağırlanıyor. Birinci evlilik yıl dönümünde bir akşam yemeği hediye etmesi de cabası!

Bürde Özçakır

Bu mekanda düğün yapmak ne kadar?

Altınyunus Çeşme Resort & Termal Hotel

0 Yorum