• Min. Paket Fiyatı
    5.000-10.000 TL

Ekiple Tanışın

  • Firma Sahibi

  • Firma Ortağı

CM Foto Medya Fiyatlandırma

Minimum Paket Fiyatı
5.000-10.000 TL

CM Foto Medya Özellikler

Teslim Süresi
3 hafta
Ne kadar önce iletişime geçmeliyiz?
4 hafta
Stüdyo Çekimi
Evet
Dış Mekan Çekimi
Evet
Şehir dışında çekim yapıyor musunuz?
Hayır
Yurt dışında çekim yapıyor musunuz?
Hayır
Orijinal Kopya Teslim
Evet
Ekip
Evet

CM Foto Medya Sıkça Sorulan Sorular

CM Foto Medya düğün fotoğrafı, videosu ve dış çekim minimum paket fiyatı ne kadar?

CM Foto Medya düğün fotoğrafı, videosu ve dış çekim minimum paket fiyatı 3.000-5.000 TL aralığındadır.

CM Foto Medya hangi ek hizmetleri sunuyor?

"Çiftlerin Konya'da düğün fotoğrafçısı arayışında ilk tercihlerinden biri olan firmamız, benzersiz konseptlere sahip platomuz, film tarzı çekimler, 4K video çekimi, Drone çekimleri ve ülke genelinde gerçekleştirdiğimiz çekimlerle fark yaratıyor. Rahat bir çekim ortamı, kaliteli hizmet anlayışı, deneyimli bir ekip arayan çiftlerimiz için konfor alanı yaratarak ideal bir seçenek olmayı hedefledik."

CM Foto Medya ile ne kadar süre önce iletişime geçilmeli?

CM Foto Medya ile randevu almayı planladığınız tarihten itibaren iletişime geçmeniz gereken süre 4 hafta olarak öne çıkmaktadır.

CM Foto Medya şehir dışında hizmet veriyor mu?

Evet, CM Foto Medya şehir dışında hizmet veriyor.

CM Foto Medya ne tür mekanlarda çekim yapıyor?

"Stüdyo çekimi Japon parkı Ecdat parkı Kelebekler vadisi Sille Meram Tren garı Beyşehir gölü Apa barajı ve civarı"

CM Foto Medya düğün fotoğrafı, videosu ve dış çekim teslim süresi ne kadar?

CM Foto Medya düğün fotoğrafı, videosu ve dış çekim çalışmasını 3 hafta içerisinde teslim etmektedir.

CM Foto Medya hangi çekim türlerinde hizmet veriyor?

CM Foto Medya aşağıdaki çekim türlerinde hizmet vermektedir:<br />"katalog çekimi, konsept çekim, stüdyo / plato çekimi, dış mekan / save the date çekimi, söz / nişan / kına çekimi, düğün hikayesi / klibi, düğün belgeseli".

Ücret kriteriniz nedir?

Değişiyor

CM Foto Medya Hakkında

CM Foto Medya adıyla uzun yıllardır faaliyet gösteren firmamız çiftlerimizin tercih ve zevklerine uygun hizmetler sunuyor. En mutlu günlerinizi sonsuza kadar hatırlamanız için birlikte en özel anlara imza atıyoruz. Deneyimli ekibimiz; çiftlerimizle bir araya gelerek planlama yapıyor. Konya düğün kamera çekimi, iç ve dış mekan çekimlerinde uzmanlaşmış olan şirketimiz, en önemli ve mutlu günlerinizi ölümsüzleştirmek için burada bulunuyor.

Deneyim

CM Foto Medya kurulduğu günden bu yana aynı ekiple çalıştığı gibi her zaman güvenilir hizmet sunmayı prensip edindi. En özel anlarınıza imza atmak ve bu imzayı atarken yüksek kalitede sonuçlar elde etmek için özenle çalışıyoruz. Firmamız 5 kişilik uzman ekibiyle çekimlere minimum 1 saat ayırıyor. Fotoğraflarımızın teslim süresi 3 hafta gibi bir süreyi kapsıyor. Çekimlerden 4 hafta önce iletişime geçmek hem çiftlerimiz hem de bizim planlamamız için rahatlık sağlayacaktır.

Çekim Türleri / Mekanlar

Mekan veya konum fark etmeksizin, çiftlerimizin tercihlerine göre hareket ediyoruz. CM Foto Medya markamızla, konsept çekimler sunan bir firma olarak hizmet veriyoruz ve salıncak, fon gibi aksesuarları kullanıyoruz. Her çekimde 250 ila 300 poz çekerek çiftlerimizin özel anlarını yakalıyoruz. Sadece düğün hikayesi, düğün belgeseli ve reels video çekimleri yapmakla kalmayıp, aynı zamanda söz, nişan ve kına çekimlerini de gerçekleştiriyoruz. Firma olarak, dış mekan, stüdyo ve platoda çekimler yapmaktayız. Platomuzda bahçe, ahşap, çiçek ve salıncak temalı konseptler bulunuyor.

Ekipman

Firmamız CM FOTO MEDYA, 4K çekim hizmeti sunan bir firma. Canon d1100 ve Fujifilm modelleri gibi ekipmanlar tercih ederek yüksek kaliteli çekimler gerçekleştiriyoruz. Ayrıca, 50 mm, 75-300 ve 18-55 gibi lensler de kullanılıyor. Video çekimleri için Sony A600 ve gimbal kullanılarak profesyonel sonuçlar elde edilirken, dış mekan çekimlerinde Canon d1100 ve 4K Drone da kullanıyoruz.

Baskı Hizmetleri

Sunulan albüm seçeneklerimiz, kalın sıvama ile kaplanmış, suya dayanıklı ve renk atmaz özellikte. İsteyen çiftlerimize fotoğraflarını USB bellek üzerinden teslim ediyoruz. Amatör baskı ve kağıt baskı gibi farklı baskı hizmetleri sunuyoruz. Eğer en sevdiğiniz fotoğrafınızı duvarınızda sergilemek isterseniz, kanvas tablo seçeneğimizi değerlendirebilirsiniz. Aile albümü ve büyük boy albüm baskıları da mevcut. Yanı sıra çiftlerimizden aldığımız geri bildirimlerle hazırladığımız albümlerimizin; silinebilir özelliklere sahip olması Konya düğün fotoğrafçıları arasında farkımızı ortaya koyduğumuz bir detay.

Ek Hizmetler

Çiftlerin Konya'da düğün fotoğrafçısı arayışında ilk tercihlerinden biri olan firmamız, benzersiz konseptlere sahip platomuz, film tarzı çekimler, 4K video çekimi, Drone çekimleri ve ülke genelinde gerçekleştirdiğimiz çekimlerle fark yaratıyor. Rahat bir çekim ortamı, kaliteli hizmet anlayışı, deneyimli bir ekip arayan çiftlerimiz için konfor alanı yaratarak ideal bir seçenek olmayı hedefledik.

CM Foto Medya, çiftlerimizin samimiyet ve rahatlıkla çekim yapmaları için ideal bir tercih. Konya düğün fotoğrafçısı fiyatları arasında firmamızın sizlere sunduğu erken rezervasyon avantajını kullanan çiftlerimize reels video hediye ediyoruz. Ödeme işlemlerinde kolaylıklar sağlayarak çiftlerimizi zorlamıyoruz. Tercihiniz CM Foto Medya ise bize iletişim bilgilerimizi kullanarak ulaşabilir veya formu doldurarak “Ücretsiz Teklif Al” butonuna tıklayabilirsiniz.

İletişim

  • Telefon: 0850 532 80 49
  • Adres:

    Selahaddin Eyyubi Mahallesi Seymenler Caddesi 22/A Konya

  • Haritadaki Konumu

    CM Foto Medya Yol Haritası

Yorumunu çok merak ediyoruz 😍

Bu firma ile ilgili tecrübelerini yazarak evlenecek çiftlerin karar sürecine yardımcı olabilirsin.