Parasailing Yaparken Ayakları Yerden Kesen Teklif!

Bihter Tunç tarafından yazılmıştır.

4:11 dakika

07.09.2023

Üniversite sınavına gireceğim günün gecesi telefonum hiç tanımadığım biri tarafından ısrarla arandı ve uykumun en derin yerinde ileride eşim olacak kişi tarafından uyandırıldım.

Nasıl tanıştınız?

Bahar: Herkesin tanışma hikâyesi kendine göre güzel ve özeldir, bizimkini tanımlayan kelime ise sıra dışı. Üniversite sınavına gireceğim günün gecesi telefonum hiç tanımadığım biri tarafından ısrarla arandı ve uykumun en derin yerinde ileride eşim olacak kişi tarafından uyandırıldım. Beni görüp beğenmiş ve telefonumu arkadaşımdan almış. Uyuduğum sırada bir dizi etkileyici mesaj yazmış, cevap alamayınca aramaya karar vermiş. 3 ay aradan sonra arkadaşlarımızla olduğumuz bir sırada Beşiktaş formasıyla gördüm bu yakışıklı erkeği ve ilk defa o an gerçekten tanıştık. Gecenin bir yarısı etkileyici sesiyle beni arayan ve kızgınlık-heyecan arası duygular yaşatan bu erkek hayatımı birleştirdiğim kişi oldu. Tam üç yıl peşinden koştum ve her gün pes etmediğim için şükrediyorum.

Güngör: Ne yalan söyleyeyim Bahar çok koştu benim peşimden… Benim gibi zor, çekilmez ve bir o kadar da evlilik yandaşı olmayan adamı nasıl bu hale getirdi hala aklım almıyor, bu da onun güzelliği, zekâsı ve kabiliyeti diye düşünüyorum. Ama onunla evlenmek hayatım boyunca yapmış olduğum en büyük doğrum benim için.

parasailing yaparken ayakları yerden kesen teklif!

Evlenme teklifi nasıl geldi?

Bahar: Evlilik teklifi ile A-YAK-LA-RIM YER-DEN KE-SİL-Dİ! Marmaris tatilimiz esnasında parasailling yapmaya karar verdik. Havalandıktan kısa bir süre sonra Güngör’ün bana sorduğu ilk soru “Evlenince bana her sabah krep yapar mısın aşkım?‘’ oldu. Buna benzer birkaç soru ardından peki ‘Benimle evlenir misin?’ diye sorunca şaşkınlıkla havada ne yapacağımı, arkamı ona nasıl dönüp sarılacağımı bilemedim. Sağa baktım Güngör, sola baktım elinde yüzük. Gözyaşlarımı engelleyemedim ve avazım çıktığı kadar ‘EVET!’ diye bağırdım ve şampanyalar eşliğinde tekneye iniş yaptık. Ne zaman böyle organizasyon yaptı hala anlamış değilim. Anlatırken bile o an ki heyecanı hissedebiliyorum.

parasailing yaparken ayakları yerden kesen teklif!

Düğün planlama süreci nasıl başladı, hazırlıklar ne kadar sürdü?

Düğünü planlama sürecimiz 8 yıldır beklediğim evlenme teklifinin ardından katıldığımız ‘Ben Bilmem Eşim Bilir’ isimli yarışmada birinciliği alıp arabayı kazanmamızla başladı. Bu program sayesinde ailelerimiz ve akrabalarımız herkes sevgili olduğumuzu öğrenmiş oldu. Aslında biz yayından önce ailelerimizle konuşacaktık ama program niyetimizden erken yayınlanınca hazırlıklar da hız kazandı. Söz nişan hazırlıkları derken yaklaşık 6 ay içinde gelinlik, düğün mekanı, provalar tek tek hepsini tamamlamış olduk.

parasailing yaparken ayakları yerden kesen teklif!

Düğün fotoğraflarınızı kim çekti? Nerelerde çekim yaptınız?

Düğün fotoğrafçısı için hiç düşünmedik çünkü biz o arayışı nişandan önce yeterince yapmıştık. Yelda Çalımlı alanında bana göre en iyisiydi ve bizi her iki çekimimizde de çıkardığı işle çok mutlu etti. Mekanları kullanma yeteneği, hep daha farklı kareler elde etme isteği, heyecanı, bizlere yansıttığı enerjisi, fotoğraflara gizlediği hikaye ve yakaladığı muhteşem anlar ile her iki çekimi unutulmaz kıldı bizler için. Hem nişan hem düğün çekimini organizasyonlarımızın olmadığı bir gün de yaptık. Fotoğrafa olan düşkünlüğümüz ve verdiğimiz önemden dolayı nişan ve düğün sonrası tüm güne yayılan çekimler planladık Yelda ile.

Nişan çekimimiz Balat sokaklarından başladı, Tünel/Taksimle devam etti; Galata ve sonrasında Karaköy’de son buldu. Düğün çekimine ise Büyük Londra Otel, Taksim ile başladık. Büyük Londra Oteli sunduğu nostaljik atmosfer ile haftasonları da arkadaşlarımızla toplandığımız sevdiğimiz yerlerden biri, bu sebeple hic tereddüt etmeden çekim için ilk belirlediğimiz yer burası oldu. Yelda’nın kamerasına yansıyan kareler tek kelime ile bizi büyüledi. Sonrasında Atatürk Arboretum’da devam ettik, sonbahar renkleri boyadı fotoğraflarımızı. ‘Trash the dress’ çekimine ise Kilyos’un harika gün batımında devam ettik. Her şey hayal ettiğim gibi oldu. Fotoğraflarımız sosyal medyada da çok ilgi topladı. Gelen beğeniler ve yorumlar bizi çok mutlu etti. Her şey için, hayallerimi gerçeğe dönüştürdüğün için teşekkürler Yelda. Sen şimdi benim fotoğrafçım değil çok sevdiğim bir arkadaşım dostum oldun.

alternatif metin

Gelinliğini nereden aldın? Aklındaki gelinliği giyebildin mi?

Benim için en önemli şeylerden biri gelinlikti. Bunu da en özeli olduğunu düşündüğüm Gün&Ay Modaevi’nde buldum. Gelinlik arayışım günlerimi haftalarımı aldı ancak sonunda en mükemmeline kavuştum. 3 prova gerçekleştirdik ve hepsine giderken yaşadığım heyecanımı anlatamam. Güzel ekip hep en güzeli en özeli hissettirdi beni.

parasailing yaparken ayakları yerden kesen teklif!

Ya saç ve makyaj?

Gelin saç ve makyajımı Mali Kuaför, Yeşilköy’ün güvenilir ve uzman ellerine bıraktım. Saçlarım Mali Bey tarafından yapıldı; makyözüm ise profesyonelliğiyle beni büyüleyen Ebru Şahin oldu. Gelin koçum olan Sevilaycığım da o gün bizlerle doyasıya ilgilenerek eğlenceli stressiz bir gün geçirmemizi sağladı. Öncesinde de eşimle birlikte 1 defa saç makyaj provasına gittim ve aynı gün düğün gününü planladık.

parasailing yaparken ayakları yerden kesen teklif!

Damatlığı nereden aldınız? Diktirdiniz mi, hazır mı aldınız?

Düğüne dair bizi uğraştırmayan tek şey damatlık oldu desem yeridir. Damat, Tween’in bedeni Güngör’e tam olunca bize sadece satın almak kaldı.

parasailing yaparken ayakları yerden kesen teklif!

Düğün günü başınıza gelen komik bir olay oldu mu?

En komik anımız düğünde ramo oyunu olan göçmen oyunumuzu oynarken benim düşmem damadın o an kaldırması ve kimsenin tepki vermeden oyuna aynı şekilde devam etmesiydi. Düğün günüm çok eğlenceliydi çocukluk arkadaşlarım olan nedimelerimle sabahın erken saatlerinde başlayan koşuşturmamız gece 01.00’de son buldu. Düğün çok ama çok eğlenceliydi saatlerce pistten inmedim.

parasailing yaparken ayakları yerden kesen teklif!

Düğün günü unuttuğunuz bir şey oldu mu?

Olmadı, nedimelerim 24 saat iş başındaydı, çok yardımcı oldular.

parasailing yaparken ayakları yerden kesen teklif!

Düğününüzün en duygusal anı neydi?

En duygusal anım tabi ki ‘Kralım’ dediğim babamdan ayrılmamdı.

parasailing yaparken ayakları yerden kesen teklif!

Balayını nerede yaptınız?

Balayımızı Kemer Euphoria By Tekirova’da yaptık; harika ötesiydi, her şey mükemmel ve özeldi bizim için. Otelimizi ve odamızı hala anıyorum.

parasailing yaparken ayakları yerden kesen teklif!

Düğün.com Çiftlerine neler tavsiye edersiniz?

Düğün.com benim gibi her şeyi kısa sürede halletmeye çalışan gelinlerin en büyük yardımcısı. Aradığınız her şeyin en kalitelisi ve en güzelini hızlıca bulmanızı sağlayan harika bir platform. Çiftlere tavsiyem firmaların önerilerine kulak verin, mutlaka haklı çıktıkları noktalar oluyor. Firmalara tavsiyem ise teklif sunmada daha hızlı geri dönüş yapmaları.

Düğün Salonları

Her bütçeye uygun en şık düğün mekanları burada!

Her 3 çiftten 2'si aradığı firmaları Düğün.com’da buluyor. Sen de onlar arasına katıl!

Mekanını bul

Bunlar da ilgini çekebilir

Düğün Salonu kategorisindeki diğer yazılara ulaşmak için tıkla!

Vitrindeki Düğün Salonları Firmaları

Düğün Salonları kategorisinde öne çıkan firmalara buradan ulaş!

0 Yorum