Kına ve Bekarlığa Veda Mekan İstanbul

2000 Düğün Salonu

  • Kapasite
    100 - 625 Kişi

  • Min. Fiyat
    250 TL'den az
Wedding Planner

Ücretsiz düğün asistanın Selin burada!

Nasıl bir kına mekanı istediğini anlat, düğün asistanımız sana uygun 5 kına mekanından fiyat teklifi göndersin!

2000 Düğün Salonu Fiyatlandırma

Minimum Kişi Başı Fiyatı (Hafta sonu)
250 TL'den az

2000 Düğün Salonu Kapasite

Yemekli
Min. 100 - Maks. 625
Kokteyl
Min. 100 - Maks. 625

2000 Düğün Salonu Özellikler

Aksesuar Kiralama
Hayır

2000 Düğün Salonu Sıkça Sorulan Sorular

2000 Düğün Salonu kına ve bekarlığa veda fiyatları ne kadar?

2000 Düğün Salonu kına ve bekarlığa veda fiyatları hafta sonu kişi başı 250 TL'den az aralığından başlamaktadır.

2000 Düğün Salonu kaç kişilik kına ve bekarlığa veda kapasitesine sahiptir?

2000 Düğün Salonu kına ve bekarlığa veda için maksimum 500-750 kişilik kapasiteye sahiptir.

Sağladığınız Hizmet İçeriği

Davul show, Hint kınası, Kına ekibi, Kına mumu, Kına müziği, Kına süslemesi, Kına takımı, Kına tepsisi, Kına töreni, Semazen

2000 Düğün Salonu Hakkında

Evliliğe giden bu mutlu eğlenceli bir kına gecesi geçirmek, yemekli ya da yemeksiz alternatifler sunarak özel bir hizmet almak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Sadece kına değil düğün, söz, nişan, sünnet, iş toplantıları gibi özel organizasyonlarınızı da düzenliyoruz.

Kişiye özel şık tasarımlarla organizasyonunuzu buluşturuyoruz. Böyle bir atmosferin içinde de harika bir kına gecesi yaşıyorsunuz. Sevdiklerine hoş vakit geçireceğiniz, eğleneceğiniz ve lezzetine doyamayacağınız bir kına organizasyonu vadediyoruz. Altın sarısı yoğunluklu salonumuzda napolyon model sandalyeler masaların etrafında yerini alıyor. Yine aynı renkte servisler de masanın üzerinde. Oldukça geniş olmakla birlikte beyaz rengini de yoğunluklu olarak görüyorsunuz. Kına tahtında da genelin aksine beyaz ve altın sarısı renkleri kullandık.

Sınırsız hizmet ve memnuniyet odaklı bir anlayışla davetlerini gerçekleştiriyoruz. Düşlerinizdeki günü yaratmak için en ince ayrıntısına kadar her şeyi düşündük. Çünkü güzelliklerin ayrıntılarda gizli olduğunu düşünüyoruz.

Organizasyonunuz öncesi gerekirse yüz yüze görüşmeyi çok istiyoruz. Bunu Bayrampaşa kına salonu olarak çok önemsiyoruz. Kaynaşmak, tanışmak ve programı belirlemek için bu şekilde yapılması daha doğru geliyor. Tecrübemiz dolayısıyla farklı fikirlerle karşılaşabiliyorsunuz bu esnada. Görüşme esnasında ihtiyaç ve taleplerinizi de dinliyoruz. Bunun ışığında da bir program hazırlıyoruz. Kına günü geldiğinizde organizasyon sorumlumuz sayesinde bu program hakkında bilgi sahibi oluyorsunuz. Çünkü ayrıntısı oldukça fazla bir davet. Böylece sürprizlerle karşılaşmıyorsunuz. Kına gecesi esnasında da tek derdiniz eğlenmek ve misafirlerinizle ilgilenmek, oluyor!

Kına tahtı, kına müziği, tepsisi gibi o kadar çok ayrıntının içine giriyorsunuz ki… Bunu ancak bizim gibi işinde profesyonel salonlarla yapmalısınız. Tam da bu yüzden yandaki formu doldurarak bizimle iletişime geçmelisiniz. 2000 düğün salonu Bayrampaşa adres, hizmet içeriği, organizasyon gibi konularda konuşabilmemiz için bunu yapmanız gerekiyor. Formu eksiksiz doldurduğunuz takdirde de hemen geri dönüş sağlıyoruz!

Ekiple Tanışın

İletişim

  • Adres:

    Yıldırım Mah. Şehit Kamil Balkan Cad. No:64/B Bayrampaşa - İstanbul

  • Haritadaki Konumu

    2000 Düğün Salonu Yol Haritası

Yorumunu çok merak ediyoruz 😍

Bu firma ile ilgili tecrübelerini yazarak evlenecek çiftlerin karar sürecine yardımcı olabilirsin.