Gelinlik İstanbul

Nila Gelinlik

  • Min. Fiyat
    10.000-20.000 TL
Wedding Planner

Ücretsiz düğün asistanın Selin burada!

Hayallerindeki gelinliği anlat, ücretsiz düğün asistanımız bütçene uygun 5 gelinlik firmasından randevu alsın!

Nila Gelinlik Fiyatlandırma

Minimum Fiyat
10.000-20.000 TL

Nila Gelinlik Özellikler

Özellikler
Özel dikim Kiralama Hazır model Hafta sonu hizmet
Teslim Süresi
2 hafta

Nila Gelinlik Sıkça Sorulan Sorular

Nila Gelinlik gelinlik fiyatları ne kadar?

Nila Gelinlik gelinlik fiyatları 5.000-7.500 TL aralığından başlamaktadır.

Nila Gelinlik ne tarz gelinlik modelleri tasarlıyor?

"Balık model gelinlik Bohem gelinlik Helen model A kesim model Prenses model "

Nila Gelinlik gelinlik teslim süresi ne kadar?

Nila Gelinlik gelinlik teslim süresi 2 hafta'dır.

Nila Gelinlik kaç provada gelinlikleri hazırlıyor?

Nila Gelinlik 1-3 provada gelinlikleri hazırlıyor.

Nila Gelinlik aksesuar sağlıyor mu?

Nila Gelinlik, duvak aksesuarlarını sağlamaktadır.

Nila Gelinlik düğün gününe özel terzilik hizmeti veriyor mu?

Evet, Nila Gelinlik düğün gününe özel terzilik hizmeti veriyor.

Nila Gelinlik pazar günü hizmet veriyor mu?

Evet, Nila Gelinlik pazar günü hizmet veriyor.

Nila Gelinlik Hakkında

Nila Gelinlik’te, evliliğe adım atacak mutlu hanımları 10 yıllık sektör deneyimimiz ve uygun fiyatlarımızla karşılıyoruz. Ümraniye gelinlik mağazalarının gözde isminde fiziğinize ve tarzınıza en uygun gelinliği bulmanıza yardımcı oluyoruz. Genç yaştan itibaren tasarım ve dikim konusunda eğitim almış ekibimiz, düşlerinizdeki modeli kaliteli malzemelerle gerçeğe taşıyor. Toplu gelinlik satışına da yer verdiğimiz mağazamızda, fiyatlarımızı olabildiğince uygun tutarak hem göze hem de cebe hitap ediyoruz.

Deneyim

Biricik düğün geceniz için seçeceğiniz muhteşem gelinliğinize karar verirken, deneyimli ve güvenilir kadromuz, uzmanlığıyla sizi yönlendiriyor. 5 kişiden oluşan dikim ekibimiz, genç yaşta dikim ve tasarıma başlayarak sektöre hem gönlünü hem de senelerini verdi. Mağazamızda 5 terzimizin haricinde 3 moda tasarım stajyerimiz çalışıyor. Uzman ekibimiz, mükemmel gelinlik arayışınızda size en çok yakışan parçayı bulmak üzere yanınızda oluyor.

Hizmetler

Nila Gelinlik Ümraniye gelinlik kiralama ve gelinlik tadilatı konusunda gelinlerimize hizmet veriyor. Gelinin tarzı, fiziği ve ayrıca damat beyin vücut tipine göre model yönlendirmesi yapıyoruz. Hazır modellere alternatif olarak, tecrübeli dikim ekibimizle birlikte sizi düğünün yıldızı yapacak özel tasarım gelinliklere imza atıyoruz. 3 kez prova alarak elbisenizin kusursuz olduğundan emin oluyoruz.

Tasarım / Tarz

Mağazamızda, arzularınıza göre karar verebileceğiniz geniş model yelpazesi sunuyoruz. İsterseniz beraberliğinizi kutlayacağınız romantik gecenizde Helenistik modellerimizle bir prensese dönüşebilirsiniz. Farklı yaka tarzlarına sahip A kesim gelinliklerimizle düğününüzde ışıl ışıl parlayabilirsiniz. Dilerseniz son yılların trendi saten gelinlik ya da bohem bir görüntü sunan şifon gelinliklerimize göz atabilirsiniz.

Zarafetin göstergesi balık kesim gelinlik düşünen hanımlarımıza, üzerinize tam oturacak dantelli, yırtmaçlı veya kuyruklu modellerimizi öneriyoruz. Sadeliğin asaletini üzerinde taşıyacak gelinlerimiz için sade gelinlik modellerimiz mevcut. Tesettürlü hanımlara özel, taş işlemeliden dantelli modellere kadar her tarz gelinlik sunuyoruz. Aynı zamanda, gelinliğinize en uygun duvağı Nila Gelinlik’teki birçok seçenek arasından bulabilirsiniz.

Nila Gelinlik'te yıllardır sayısız gelini, düşlerindeki gelinlikle buluşturuyoruz. Deneyimli ekip arkadaşlarımızla birlikte samimi ve güler yüzlü hizmet sunuyoruz. Üstelik erken rezervasyonlarda ödeme kolaylığı sağlıyoruz. Arzu ederseniz sayfadaki “Ücretsiz Randevu Al!” butonunu kullanarak mağazamızdan görüşme talep edebilirsiniz. Ayrıca iletişim numaramızı tuşlayarak modellerimiz, hizmetlerimiz ve Ümraniye gelinlik fiyatları hakkındaki sorularınızı yöneltebilirsiniz.

Ekiple Tanışın

  • Firma Sahibi

İletişim

  • Adres:

    Namık Kemal mahallesi sütçü imam caddesi gayret sokak No1/3Ümraniye

  • Haritadaki Konumu

    Nila Gelinlik Yol Haritası

Nila Gelinlik Yorumları (1)

Elif & Mehmet

Düğün Tarihi: 12.06.2022

Hatice Hanım merhaba öncelikle ellerinize sağlık gelinliğim ve kınalığın çok beğenildi ve hala konuşuluyor ellerinize emeğinize sağlık 🥰

Yorumunu çok merak ediyoruz 😍

Bu firma ile ilgili tecrübelerini yazarak evlenecek çiftlerin karar sürecine yardımcı olabilirsin.