Düğün Organizasyon Aydın

Egem Organizasyon

Wedding Planner

Ücretsiz düğün asistanın Selin burada!

Nasıl bir organizasyon istediğini anlat, ücretsiz düğün asistanı, kriterlerine uygun 5 organizasyon firmasından fiyat teklifi göndersin!

Egem Organizasyon Fiyatlandırma

Minimum Paket Fiyatı
100 TL'den az

Egem Organizasyon Özellikler

Ne kadar önce iletişime geçmeliyiz?
1 hafta
Demo Masa
Evet
Konsept/Tema Geliştirme
Evet
Şehir Dışında Hizmet
Evet

Egem Organizasyon Sıkça Sorulan Sorular

Egem Organizasyon şehir dışında hizmet veriyor mu?

Evet, Egem Organizasyon şehir dışında hizmet veriyor.

Egem Organizasyon ile ne kadar süre önce iletişime geçilmeli?

Egem Organizasyon ile 1 hafta önce iletişime geçmelisiniz.

Egem Organizasyon organizasyon stilini nasıl tanımlamaktadır?

"Belirli bir stilimiz bulunmamaktadır. Müşterilerimizin istekleri doğrultusunda en iyi hizmeti sınırsız olarak vermeyi amaçlıyoruz."

Egem Organizasyon hangi mekanlarda organizasyon hizmeti vermektedir?

Egem Organizasyon restoran, havuz başı düğünü, plaj/sahil düğünü, bahçe/kır düğünü, düğün salonu, balo salonu, tekne/yat düğünü, kulüp/davet alanı mekanlarında organizasyon hizmeti vermektedir.

Egem Organizasyon hangi organizasyon tarzlarında hizmet vermektedir?

Egem Organizasyon görkemli, romantik, sade, klasik, rustik, vintage/retro, bohem, modern, gotik tarzdaki organizasyonlarda hizmet vermektedir.

Egem Organizasyon düğün organizasyonu dışında hangi organizasyon türlerinde hizmet vermektedir?

Egem Organizasyon düğün organizasyonu dışında sünnet düğünü, kurumsal etkinlikler, açılışlar, parti, mezuniyet törenleri, baby shower, doğum günü, bayi toplantısı, davet ve resepsiyon, piknik, nişan organizasyonlarında hizmet vermektedir.

Egem Organizasyon hangi hizmetleri vermektedir?

Egem Organizasyon havai fişek, dekor, dj, araç kiralama, kına gecesi, mekan giydirme, catering, davetiye, masa / sandalye temini, pasta, lcv hizmeti, işık ve ses ekipmanları, süsleme, servis ve hizmet elemanı, çiçek, barkovizyon, balayı, fotoğraf ve video, kapalı çadır, nikah şekeri hizmetlerini vermektedir.

Egem Organizasyon düğün organizasyonu fiyatları ne kadar?

Egem Organizasyon organizasyonu minimum paket fiyatı kişi başı 50 TL'den az aralığından başlamaktadır.

Egem Organizasyon Hakkında

Egem Organizasyon, 15 yıldır her şeyin hayallerinizdeki gibi olduğu düğünler organize ediyor. Çiftlerimizin en özel ve anlamlı günlerini daha da güzelleştirmek için Aydın düğün organizasyon hizmetimizle yanınızda oluyoruz. Kalite, güler yüz ve tam müşteri memnuniyetini esas alıyor, kendimizi sürekli güncel tutarak size en iyi hizmetimizi sunuyoruz. Yaratıcı, detaycı ve titiz çalışma prensibimizle her detayıyla mükemmel bir gün geçirmenizi sağlıyoruz.

Deneyim

15 yıllık sektör tecrübemizle sayısız organizasyona imza attık. Başarımızın en önemli sebebi tamamen çiftimizin taleplerine odaklandığımız çalışma prensibimiz. Alanında tecrübeli ve güler yüzlü ekibimizle düğününüzün başlangıcından bitişine kadar her detayını en ince ayrıntısına kadar planlıyor ve yaratıcı çözümlerimizle taleplerinizi güzelleştiriyoruz. Sektörü ve günceli takip eden bir firma olduğumuzdan sürekli genç ve dinamik kalıyor, bütün taleplerinize karşılık verebiliyoruz.

Hizmetler

Sunduğumuz hizmetler ile Söke düğün organizasyon şirketlerinin vazgeçilmez adresi oluyoruz. Düğün gününüzde ihtiyacınız olabilecek her şeyi düşünüyoruz. Araç kiralama, barkovizyon, catering, çiçek, davetiye, dekor gibi hizmetlerimiz bulunuyor. Gecenize eğlence ve renk katacak olan havai fişek, DJ, ışık ve ses sistemleri düzenlemeleri, nikah şekeri ve pasta gibi hizmetlerimiz mevcut. Masa ve sandalye temini ve mekan giydirme hizmetlerimizle de önemli detayları hallediyoruz.

Dekorasyon / Süsleme

Başarımızın sırrı olan çiftimizi memnuniyetini sağlayabilmemizin yolu da taleplerinize karşılık verebilmemizden geliyor. Bu yüzden de zengin dekorasyon ve konsept seçeneklerimizle çiftimizi en iyi yansıtan tasarımı yakalayabiliyoruz. Romantik, modern, klasik, sade, görkemli, vintage, bohem ya da rustik konseptlerde hizmet verebiliyoruz. Düğün mekanınız ve öne çıkarmak istediğiniz unsurlara göre tarzınıza uygun bir dekorasyon yapıyoruz.

Ek Hizmetler

Organizasyon hizmetlerimiz sadece düğünle kısıtlı kalmıyor, evlilik teklifi, kına, söz ve nişan, gelin hamamı, baby shower, sünnet düğünü, organizasyonları başta olmak üzere birçok etkinlik ve davette de yanınızda oluyoruz. Fotoğraf ve video çekimi, drone çekimi, canlı müzik, sihirbaz, transformers, tahta bacak, havai fişek, dansöz, zenne ve hostes hizmetlerimiz de bulunuyor.

Egem Organizasyon, standardı takip eden birçok organizasyon firmasından farklı olarak yenilikçi yaklaşımıyla trend olanı yakalıyor. Eksiksiz ve yenilikçi hizmet alacağınızın garantisini verdiğimiz işletmemizde, sizin için önemli olan her gün bizim için de aynı öneme sahip oluyor. Hizmetlerimiz ve fiyatlarımız hakkında bilgi almak, taksitle ödeme kolaylıklarından faydalanmak için sayfada yer alan iletişim bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz.

Egem Organizasyon Yorumları (10)

Ayşegül & Ali

Düğün Tarihi: 09.09.2022

Hayalinizden geçen ne varsa egem organizasyon farkıyla gerçeğe dönüştürün, iyi kalite, müşteri memnuniyeti, profesyonel çalışma anlayışıyla egem organizasyon hayallerinizi gerçekleştirme peşinde. Herkese tavsiye ederim..

Berna & Ali

Düğün Tarihi: 25.08.2022

Tüm egem organizasyon ekibine bizlere sağladığı bu mükemmel sahil düğünü için teşekkür ederiz. Elif hanım tüm akşam yanımızdaydı. Tekrar her şey için Eşim ve kendim adına teşekkür ederim.

Selen & Yiğit

Düğün Tarihi: 13.08.2022

Elif hanım, iyi ki size denk geldik. Umarım bizim gibi tüm çiftler sizi tercih eder. Ailemiz ve sevenlerimize harika bir gece yaşattınız. Her şey mükemmeldi. Hepsi için çok teşekkür ederiz.

Mehtap & Sercan

Düğün Tarihi: 04.08.2022

Bu mükemmel nişan organizasyonu için çok teşekkür ederiz. Umarım düğünümüzde de yanımızda olursunuz.

Gamze & Kubilay

Düğün Tarihi: 16.07.2022

Egem organizasyon benim nişanımı kardeşimin evlilik teklifini o kadar güzel bir şekilde yaptı ki dillere destandı emeğiniz için tekrar teşekkür ederim çok saolun başarılarınız devamını diliyorum kesinlikle tavsiye edebileceğim bir organizasyon firması ben denedim ve yanılmadım sizde deneyin 👏👏👏

Yeliz & Samet

Düğün Tarihi: 16.07.2022

Elif hanim isine asiri saygi duyan bir hanimefendi.Sizin isteklerinizi tam olarak dinleyen kendi fikirleriyle susleyen en guzeli olsun diye cabalayan biri.Kendi nisanim ve nikahimi ona emanet ettim gozum kapali..ve benim istedigimden bile fazlasini hazirladi.Para odakli degil isin guzelligine... devam 

Naciye & Erkan

Düğün Tarihi: 15.07.2022

Öncelikle Elif hanım olmak üzere tüm egem organizasyon ailesine çok teşekkür ederim. Benim için bu kadar önemli bir günü muhteşem hale getirdiniz iyi ki varsınız.

Ayşe & Ahmet

Düğün Tarihi: 07.07.2022

En özel günlerimizde hep yanımızda olup harika organizasyonlar yapıp bizi memnun bırakan Elif hanıma çok teşekkür ederiz. Başarılarınızın devamını dilerim 💕

Murat & Pınar

Düğün Tarihi: 24.06.2022

Elif hanım tüm gece yanımızdaydınız. Her isteğimize koştunuz çok teşekkür ederiz. Şubat ayında kardeşimin nişanı var. Umarım boşluğunuz vardır. Tekrar çok teşekkürler.

Nurcan & Hakkı

Düğün Tarihi: 11.06.2022

Elif hanım ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Nikahımda hayalimin çok ötesinde bi iş çıkarttıları ve samimiyetleri için minnettarım. İyi ki varsınız.

Yorumunu çok merak ediyoruz 😍

Bu firma ile ilgili tecrübelerini yazarak evlenecek çiftlerin karar sürecine yardımcı olabilirsin.