Düğün Albümün Yeşile Doysun: Yıldız Parkı Dış Çekim

17.03.2022

Tarihi köşkleri, huzur veren doğası ile Yıldız Parkı düğün fotoğrafları için en çok tercih edilen mekanlardan biri. Biz de sana ilham vermesi için deneyimli fotoğrafçıların Yıldız Parkı dış çekim çalışmaları derledik!

Sisanat Wedding by Seda İkizoğlu

Görsel Numarası: D177843

Beşiktaş Yıldız parkı dış çekim için en çok tercih edilen alanlardan. Özellikle ilkbahar ve yaz aylarında açık havada doğayla iç içe bir çekim yaptırmak isteyen çiftlerin tercihi bu mekan oluyor. Asma köprüleri, ahşap köprüleri, şelaleleri, göleti ve doğasıyla güzel kareler yakalamanın mümkün olduğu Yıldız Parkı'nda dış çekim yaptırmak için Sisanat Wedding by Seda İkizoğlu ile de çalışabilirsin. Birbirinden eğlenceli ve romantik karelere sahip olabilirsin.

Bürde Özçakır

Benzer kareler için en iyi fotoğrafçılar burada!

FİRMALARI LİSTELE
Sisanat Wedding by Seda İkizoğlu

Onur Özcan Photography

Görsel Numarası: D1392580

Yıldız Parkı düğün çekimini romantik tarzda gerçekleştirmek isteyen çiftler için de uygun bir alan. Rengarenk çiçeklerle etkileyici pozlar verebileceğin mekanda yapılacak bir çekim için çalışabileceğin firmalar arasında Onur Özcan Photography da yer alıyor. Rengarenk çiçeklerin hoş bir hava kattığı bu fotoğrafı beğendiysen firmayla iletişime geçebilirsin.

Bürde Özçakır

Benzer kareler için en iyi fotoğrafçılar burada!

FİRMALARI LİSTELE
Onur Özcan Photography


Vitrindeki Düğün Fotoğrafçıları Firmaları

Düğün Fotoğrafçıları kategorisinde öne çıkan firmalara buradan ulaş!

0 Yorum