Nikah Şekeri ve Hediyelik İstanbul

Tappa Tasarım ve Hediye Atölyesi

0212 963 17 74
Mesaj Gönder
  • Min. Fiyat
    20-30 TL

Tappa Tasarım ve Hediye Atölyesi Özellikler

Minimum Adet Fiyatı
20-30 TL
Minimum Sipariş Adedi
50
Hizmet İçeriği
Nikah Şekeri ve Hediyelik
Teslim Süresi
1 hafta
Özel Tasarım
Evet
Şehir Dışı Gönderim
Evet
Ücretsiz teslimat var mı?
Hayır

Tappa Tasarım ve Hediye Atölyesi Sıkça Sorulan Sorular

Ürün çeşitleriniz neler?

Kolonya ve sabun şişeleri, Çikolata, Kokulu taş, Lavanta keseleri, Magnet, Şekerleme, Sukulent/Kaktüs, Mum, Makrome, Tohum/Fidan, Kına Hediyeliği, Çerez

Tappa Tasarım ve Hediye Atölyesi Hakkında

Tappa Tasarım ve Hediye Atölyesi, kendine özgü tasarımlarıyla nikah şekeri ve hediyelik alanında öne çıkan bir firma. Uzun yıllara dayanan deneyimi ve aile şirketi niteliğiyle dikkat çeken işletme, hobi olarak başladığı bu işte kendini geliştirerek çiftlerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Tappa Tasarım ve Hediye Atölyesi, yaratıcı ekibiyle her zaman özgün tasarımlar ortaya koyuyor.

Deneyim

İstanbul nikah şekeri yapan yerler arasında bulunan firma, uzun yıllardır hediyelikler konusunda faaliyet gösteriyor. Tappa Tasarım ve Hediye Atölyesi, sektöre getirdiği yeniliklerle dikkat çekiyor. Sektördeki deneyimi, ses getiren işlere imza atması ve ödüllerle taçlandırılmış başarıları, firmayı çiftlerin gözünde oldukça güvenilir kılıyor. Özgün ve renkli nikah şekeri tasarımları için firmayı tercih edebilirsiniz.

Hizmetler / Kategoriye Özel

İşletme İstanbul nikah hediyelikleri için pek çok farklı alternatif sunuyor. Bu seçenekler arasında mum, çikolata ve kolonya gibi çeşitli nikah şekeri ve hediyelik tasarımları bulunuyor. Bunlarla beraber paketli hediyelik setleri de çiftler tarafından oldukça beğeniliyor. Müşterilerinin sevinçli günlerini güzelleştiren Tappa Tasarım ve Hediye Atölyesi, davetlilerin de bu mutlu günü her daim hatırlamasına yardımcı oluyor.

Firma tarafından sunulan hediyelik kataloğu bunlarla da sınırlı değil. Atölyede çocuk doğum günü hediyelikleri, bardakta mumlar, lavanta keseleri, lokum çikolata şekerler, anahtarlıklar ve magnet seçenekleri gibi ürünleri içeren geniş bir katalog mevcut. Tappa Tasarım ve Hediye Atölyesi, çiftlere özel tasarımlarla hizmet veriyor. Marka nişan ve kına organizasyonları için de hediyelikler hazırlıyor.

Ek Hizmetler

Şirket, ürünlerin üzerine istenilen baskıları yapma imkanı sunuyor. İşletmenin beğenilen özellikleri arasında ürünlerini şehir dışına da gönderebilmesi yer alıyor. Firma, çiftlerin hayalindeki ürünü daha uygun fiyatlarla sunarak tercih edilen bir marka haline geliyor. Marka ürünleri 1 haftada teslim ediyor.

İstanbul nikah şekeri firmalarından Tappa Tasarım ve Hediye Atölyesi, sektördeki deneyimi, geniş ürün yelpazesi ve kişiselleştirilmiş tasarımlarıyla çiftlerin ilgisini çekiyor. Sloganları olan "Sevdiklerinizin hayatına renk katmak için buradayız." ile öne çıkan firma, hazırladığı özgün hediyelikler ile unutulmaz anlar yaşatıyor. En güzel hediyelikler için Tappa Tasarım ve Hediye Atölyesi ile iletişime geçebilir ve fiyat bilgisi için ‘’Ücretsiz Teklif Al’’ formundan yararlanabilirsiniz.Nakit, havale ve kredi kartı ile ödeme seçenekleriyle müşterilerine kolaylık sağlıyor.

Ekiple Tanışın

  • Firma Sahibi

İletişim

  • Telefon: 0212 963 17 74
  • Adres:

    Gülensu Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi Esenköy Sokak No:4B 34848 Maltepe/İstanbul

  • Haritadaki Konumu

    Tappa Tasarım ve Hediye Atölyesi Yol Haritası

Tappa Tasarım ve Hediye Atölyesi Yorumları (5)

Duygu

Düğün Tarihi: 07.01.2024

Bu firmaya ben denk gelmiştim. Kuzenimin Söz Hediyelikleri’ ni buradan temin ettik. Doğal ürün tercih etmek istedik. Önerilerininin içerisinden kutu içinde lavantalı, soya mumlarını tercih ettik. Değişik ve de şık bir sunum oldu.Nişan, kına, nikah etkinliklerimizde de Tappa Tasarım ile çalışmayı... devam 

Nil

Düğün Tarihi: 06.01.2024

Harika hediye fikirleri son derece uygun fiyatlı ve kaliteli ürünler, tavsiye edilir.

Güneş

Düğün Tarihi: 05.01.2024

Ufak tefek o kadar güzel hediyelik eşyalar var ki küçük küçük her bütçeye her zevke uygun inanılmaz güzel şeyler var. Sizinle ilgilenen insanlarla son derece cana yakın sorularınıza cevap veren son derece sevimli insanlar sattıkları ürünler de kendi evde çok sevimli kesinlikle her bütçeye uygun... devam 

Aşkın

Düğün Tarihi: 10.09.2023

Simli büyük mumla bal mumları aldım çok güzel tasarlamışlar emeklerinize sağlık ❤

Merve

Düğün Tarihi: 09.09.2023

Çok güzel olmuş ellerinize ve emeklerinize sağlık, bayıldım 😍 bereketli bol kazançlar 👏

Yorumunu çok merak ediyoruz 😍

Bu firma ile ilgili tecrübelerini yazarak evlenecek çiftlerin karar sürecine yardımcı olabilirsin.