Müzik İstanbul

Barok Music Production

Barok Music Production

Barok Music Production Hakkında

1991 yılında faaliyete başlayan Barok Music Production, Erkan Alpay tarafından "Herkes özel gününde en kaliteli eğlenceyi hak eder" düşüncesiyle kuruldu. Türkiye genelinde birçok 5 yıldızlı otel, kurum ve kuruluşla iş birliği yaparak, yıllardır çeşitli müzik tarzlarını kaliteyle birleştirerek misafirlerimize unutulmaz deneyimler sunuyoruz. Barok olarak yaratıcı organizasyonların çoğalmasına ve gelişmesine öncülük etmek amacıyla YEPUD derneğinin kurucu üyelerinden biri olarak aktif rol oynuyoruz.

Deneyim

30 yılı aşkın bir süredir sektörde bulunan Barok Music Production, geniş repertuvarı, teknik kadrosu ve özel sanatçı kadrosuyla her gün daha modern, daha kapsamlı ve daha eğlenceli bir hizmetin peşinde olmaya devam ediyor. Türkiye'nin dört bir yanında gerçekleştirdiğimiz organizasyonlar ve çalıştığımız kurumlarla elde ettiğimiz deneyim, size kusursuz bir hizmet sunma konusundaki kararlılığımızın bir göstergesi olarak öne çıkıyor.

Barok Music Production, Türkiye'nin birçok önemli noktasında, örneğin İstanbul, Bursa ve Antalya'da birçok ünlü otel, müze, şirket ve üniversite ile yaptığı iş birlikleri ile biliniyor. Barok Music Production’ın bugüne kadar çalıştığı kurumlar arasında Hilton Oteli, Çırağan Sarayı, Four Seasons Hotels, Koç Holding, Boğaziçi Üniversitesi, Titanic Hotels ve Turkcell gibi tanınmış markalar bulunuyor.

Hizmetler

Barok Music Production, İstanbul düğün orkestrası firmaları arasında öne çıkan bir konumda bulunuyor. Orkestra Barok ve Grup Barok gibi çeşitli performans grupları ile müzikal bir şölen sunuyor. Dans ekipleri, kokteyl ve karşılama mini orkestraları ile etkinliklerinizi en şık şekilde taçlandırıyoruz. Ayrıca, DJ hizmetimizle gece boyunca ambiyansa uygun müzikleri sizin isteğinize göre sunuyoruz.

Müzik Türleri

Orkestra Barok, klasik Viyana valslerinden İtalyan napolitenlerine, Macar rapsodilerinden Rus çıganlarına kadar uzanan zengin bir repertuvarla müşterilerinin karşısına çıkıyor. Aklınızda daha hareketli bir organizasyon varsa Grup Barok’tan yardım alabilirsiniz. Grup Barok, dans müziği konseptinde Frank Sinatra'dan Stevie Wonder'a, Ajda Pekkan'dan Tarkan'a kadar geniş bir yelpazede performanslar sunuyor ve eğlenceli organizasyonların altına imzasını atıyor.

Ek Hizmetler

Barok Music Production, etkinliklerinizi daha da özel kılmak için farklı konseptlere sahip karşılama mini orkestraları ve profesyonel dans ekipleriyle hizmet veriyor. DJ performansımız, gece boyunca müziği elden bırakmamanız için ideal bir seçenek olarak dikkat çekiyor. İstanbul düğün orkestra hizmetlerine ek olarak sunulan bu seçenekler etkinlik ve davetlerinize değer katmayı başarıyor.

Siz de özel günlerinizi Barok Music Production ile taçlandırmak ve unutulmaz anılar biriktirmek için bize ulaşabilirsiniz. Kendisini pek çok tanınmış kurum, marka ile yaptığı işbirlikleri ile kanıtlayan Barok Music, davetlerinizi güzelleştirmeye hazır. Orkestra Barok ve Grup Barok İstanbul düğün müzik fiyatları hakkında bilgi almak için Barok Music Production ile iletişime geçebilir ve fiyat bilgisi için “Ücretsiz Teklif Al” formundan yararlanabilirsiniz.

Barok Music Production Özellikler

Performans Türü
Davul/Perküsyon DJ Fasıl Grubu Orkestra Düğün Bandosu Karşılama/Kokteyl Grubu
Özellikler
Ekipman Açık Havada Performans Şehir Dışında Hizmet İnteraktif Sahne Performansı Konsepte Uygun Kostüm Dans Grupları Ses, Işık, Truss ve Sahne Sistemleri
Konsept Müzikler
Nostaljik (70'ler/80'ler/90'lar) Karadeniz Latin Balkan Tango Diğer
Repertuvar Dilleri
Türkçe İngilizce Arapça Fransızca İspanyolca İtalyanca Diğer
Müzik Türü
Türkçe/Yabancı Pop Oyun Havaları Rock Klasik Caz/Blues Funk Konsept Müzikler

Barok Music Production Sıkça Sorulan Sorular

Barok Music Production düğün müziği fiyatları ne kadar?

Barok Music Production düğün müziği minimum fiyatı 10.000-20.000 TL aralığından başlamaktadır.

Barok Music Production fiyatlandırmayı neye göre yapıyor?

Barok Music Production fiyatlandırmayı performans süresine göre, etkinlik türüne göre, müzisyen sayısına göre yapmaktadır.

Barok Music Production performans süresi ne kadar?

Barok Music Production performans süresi 4 saat olarak öne çıkmaktadır.

Barok Music Production performans öncesi hazırlığı kaç saat sürüyor?

Barok Music Production performans öncesi hazırlığı 3 saat sürmektedir.

Barok Music Production ile ne kadar önce iletişime geçmeliyiz?

Barok Music Production ile 3 hafta önce iletişime geçmeliyiz.

Barok Music Production hangi organizasyon türlerinde müzik performansı hizmeti vermektedir?

Barok Music Production kurumsal etkinlikler, doğum günü, parti, mezuniyet törenleri, açılışlar, bayi toplantısı, nişan, sünnet düğünü, davet ve resepsiyon organizasyonlarında müzik performansı hizmeti vermektedir.

Barok Music Production kaç yıldır düğün müziği alanında hizmet vermektedir?

Barok Music Production düğün müziği alanında 10 yıldan fazla tecrübeye sahiptir.

Barok Music Production şehir dışında hizmet veriyor mu?

Evet, Barok Music Production şehir dışında hizmet veriyor.

Barok Music Production hangi ek hizmetleri sunuyor?

Barok Music Production şu ek hizmetleri sunuyor: "açık havada performans, konsepte uygun kostüm, dans grupları, i̇nteraktif sahne performansı, ses, işık, truss ve sahne sistemleri, ekipman, şehir dışında hizmet".

Firma hakkında düşüncelerin neler?

Angelina & Can

Düğün Tarihi: 18.05.2020

oldukça kaliteli soft müzikleri ile bizlere ve misafirlerimize tam istediğimiz gibi eğlenceli düğünümüzün konseptine uygun bir gece yaşattılar. teşekkürler barok orkestrası en başından sonuna kadar ilgisini ve sevgisini bizden esirgemeyen eşim yabancı olması dolayısıyla istediğimiz yabancı... devam 

Sena & Mert

Düğün Tarihi: 07.06.2022

Çok memnun kaldığımız bir gece yaşadık ve en büyük sebebi barok müzik oldu. Teşekkür ederiz. Herkes deli gibi eğlendi bütün gece. Herkese şiddetle tavsiyemizdir. İşinde 1 numara.

Dilek & Tolga

Düğün Tarihi: 14.08.2016

Barok Music Production ile nişan ve düğün organizasyonlarımızı yaparken tanıştım. Tavsiye üzerine iletişime geçtiğim çok ilgili her konuda yardımcı olmaktan erinmeyen sıkılmayan harika bir ekip çalışması sundular bize. Erkan beyin yılların vermiş olduğu harika tecrübeleri ve Organizasyonumuzun... devam 

Bengi & Berk

Düğün Tarihi: 24.07.2016

Harika bir geceydi bir kez daha olsun yine aynı orkestrayı seçerim. ne kadar doğru bir karar verdiğimizi düğün videolarımızı izleyince bir kes daha farkettik. herkes cok eglendi aile buyuklerimizden genc arkadaşlarımıza kadar. kalitenin adresi olarak herkese öneririm. Çağrı hanıma yakın ilgi cana... devam 

Yorumunu çok merak ediyoruz 😍

Bu firma ile ilgili tecrübelerini yazarak evlenecek çiftlerin karar sürecine yardımcı olabilirsin.