Kulüpler/Davet Alanları İstanbul

1453 Çırpıcı Sosyal Tesisi

En Popüler Yorum

Berna & Tarık

Düğün Tarihi: 08.07.2018

8 temmuz 2018 tarihinde gerçekleşen 400 kişilik düğünümüzde emeği geçen desteğini esirgemeyen memnuniyet çıtasını tavan yapan 1453 çırpıcı sosyal tesisi çalışanlarının hepsine çok teşekkür ediyoruz. Sosyal tesiste Gülnur hanım organizasyonda safire organizasyondan İslam beye ve diğer tüm... devam 

Wedding Planner

Ücretsiz düğün asistanın Selin burada!

Nasıl bir mekan aradığını anlat, ücretsiz düğün danışmanımız isteklerine uygun 5 düğün mekanıyla seni iletişime geçirsin!

1453 Çırpıcı Sosyal Tesisi Fiyatlandırma

Minimum Yemekli Fiyat (Hafta sonu)
250 - 500 TL
Minimum Yemekli Fiyat (Hafta içi)
250 - 500 TL
Minimum Kokteyl Fiyatı (Hafta sonu)
250 TL'den az
Minimum Kokteyl Fiyatı (Hafta içi)
250 TL'den az

1453 Çırpıcı Sosyal Tesisi Kapasite

Yemekli
Min. 100 - Maks. 625
Kokteyl
Min. 100 - Maks. 625

1453 Çırpıcı Sosyal Tesisi Özellikler

Olanaklar
Yemek servisi Menü tadımı Menüde değişiklik Organizasyon sorumlusu Işık, ses ve sahne hizmeti
Fiziksel Özellikler
Bahçe Balkon Kolonsuz salon Şehir merkezinde Yüksek tavan
Manzara
Şehir manzaralı

1453 Çırpıcı Sosyal Tesisi Sıkça Sorulan Sorular

1453 Çırpıcı Sosyal Tesisi düğün fiyatları ne kadar?

1453 Çırpıcı Sosyal Tesisi düğün fiyatları hafta içi yemekli kişi başı 250 - 500 TL, hafta içi kokteylli ise kişi başı 250 TL'den az aralığından başlamaktadır.1453 Çırpıcı Sosyal Tesisi düğün fiyatları hafta sonu yemekli kişi başı 250 - 500 TL, hafta sonu kokteylli ise kişi başı 250 TL'den az aralığından başlamaktadır.

1453 Çırpıcı Sosyal Tesisi kaç kişilik düğün kapasitesine sahip?

1453 Çırpıcı Sosyal Tesisi 100 kişiden 625 kişiye kadar yemekli hizmet, 100 kişiden 625 kişiye kadar kokteyl hizmeti sunmaktadır.

1453 Çırpıcı Sosyal Tesisi düğününüz için hangi hizmetleri sunuyor?

1453 Çırpıcı Sosyal Tesisi düğününüz için menüde değişiklik i̇mkanı ve yemek servisi sunmaktadır.

1453 Çırpıcı Sosyal Tesisi düğün dışında hangi organizasyonlarda hizmet veriyor?

1453 Çırpıcı Sosyal Tesisi düğün dışında sünnet düğünü, bayi toplantısı, baby shower, kurumsal etkinlikler, parti, mezuniyet törenleri, nişan, davet ve resepsiyon, kına, açılışlar ve doğum günü hizmeti vermektedir.

Otopark araç kapasitesi ne kadar?

100-150

Aynı zamanda birden fazla düğün yapılıyor mu?

Hayır

Engelli girişi var mı?

Evet

Vale hizmeti var mı?

Hayır

Servis saat kaçta sona eriyor?

23:00

Müzik saat kaçta sona eriyor?

23:00

Özel menü seçenekleriniz neler?

Çocuklara özel, Diyabet, Kosher, Vegan, Vejetaryen

Mekanın kısıtlamaları neler?

Alkol servisi yok, Evcil hayvan kabul edilmiyor, Havai fişek ve benzeri kullanılamaz

1453 Çırpıcı Sosyal Tesisi Hakkında

En az sizin kadar özenli, titiz, heyecanlı ve düşleriniz kadar benzersiz bir davet organizasyonu için sizi 1453 Çırpıcı Sosyal Tesisleri’ne bekliyoruz.

Tesisimiz İstanbul’un en büyük şehir parkı içerisinde yer alıyor. Geniş ve ferah alanı, büyük dans pisti ile görkemli bir balo salonunu andırıyor. Yuvarlak masalarımızı ve şık sandalyelerimizi beyaz renk kumaşlarla özenli bir şekilde giydiriyoruz. Sadece bununla yetinmeyip ek olarak pembe, mavi, kırmızı, altın sarısı gibi farklı renk tüllerle süslemeler yaparak beğenileriniz doğrultusunda konsept oluşturuyoruz. Kapalı bir alan olarak hizmet verdiğimiz salonumuzu son teknoloji iklimlendirme sistemleri ile donatıyoruz. Yılın her mevsimi düğün, kına, nişan, sünnet, balo, parti, davet gibi sevdiklerinizle kutlayabileceğiniz etkinliklere kapılarımızı sonuna kadar mutlulukla açıyoruz. Gelin odası ve kulis hizmetimizle size hazırlanmanız ve eşyalarınızı bırakabilmeniz için alan yaratıyoruz. Mekân içerisinde kullanılan ses sistemlerimiz ile müziğin keyfini doyasıya çıkaracağınız bir eğlence sizi bekliyor. Profesyonel çekim ekibimiz davetiniz boyunca fotoğraf ve video çekimleri yaparak size güzel hatıralar kazandırdığını da mutlaka belirtmek isteriz. Peki 1453 Çırpıcı Sosyal Tesisleri adres olarak nerede diye merak ediyorsanız metro, otobüs, metrobüs ve tramvayın kesiştiği İstanbul’un en merkezi konumlarından bir tanesi olan Bakırköy’de bulunuyoruz. Otopark hizmetimizle de siz ve konuklarınız park sorunu yaşamadan araçlarınızı güvenle bize emanet edebilirsiniz. Çalışma saatleri olarak gündüz ve akşam konseptinde 2 farklı seçeneği size sunuyor kendinize en uygun olanı tercih etmeniz için alternatifler üretiyoruz.

1453 Çırpıcı Sosyal Tesisi hakkında ayrıntılı bilgi almak, davet paketlerinin içeriklerini öğrenmek ve fiyat tekliflerini değerlendirmek için sayfanın üst kısmında yer alan tesis iletişim bilgileri ile irtibat sağlayabilirsiniz. Bizimle iletişim sağlamanın farklı bir yolu ise yine sayfanın üstünde bulunan formun eksiksiz bir şekilde doldurularak “Ücretsiz teklif al” butonuna basılması ile oluyor.

1453 Çırpıcı Sosyal Tesisi Düğün Yorumları (1)

Berna & Tarık

Düğün Tarihi: 08.07.2018

8 temmuz 2018 tarihinde gerçekleşen 400 kişilik düğünümüzde emeği geçen desteğini esirgemeyen memnuniyet çıtasını tavan yapan 1453 çırpıcı sosyal tesisi çalışanlarının hepsine çok teşekkür ediyoruz. Sosyal tesiste Gülnur hanım organizasyonda safire organizasyondan İslam beye ve diğer tüm... devam 

Yorumunu çok merak ediyoruz 😍

Bu firma ile ilgili tecrübelerini yazarak evlenecek çiftlerin karar sürecine yardımcı olabilirsin.