
Atakoru Emirgan Hakkında
Doğanın içerisinde, kendine has yemyeşil ve izole bir alanda kurduğumuz mekanımız Atakoru Emirgan'a şimdiden hoş geldiniz. İstanbul’un Sarıyer ilçesi Emirgan sırtlarında, merkezi bir konumda yer alan mekanımız şehre yakın olduğu kadar doğa ile iç içe hissedilmesini sağlayan muhteşem bir atmosfere sahip. Eşsiz manzaramız, güler yüzlü profesyonel ekibimiz ve misafirperverliğimizle hizmet veriyoruz.
Atakoru ailesi olarak özenle tasarlayıp faaliyete açtığımız mekanımızda en özel ve güzel günlerin kutlamalarını gerçekleştiriyoruz. Nikah törenleri, söz ve nişan merasimleri, kokteyller, düğünler, doğum günleri, yemek davetleri ve kına geceleri gibi organizasyonlara ev sahipliği yapıyoruz. Kapalı ve açık mekan alternatiflerimiz sayesinde yaz kış fark etmeksizin yılın her dönemi konuklarımızı ağırlayabiliyoruz.
İlk alternatifimiz havuza ve ahşap zemine sahip yemyeşil bahçemiz. Burada bahçenin bir bölümüne kilise düzeninde ayakta nikah seremonisi ve kokteyl alanı kurabiliyoruz. Ağaç ve çitlerle çevrili Ata Bahçe tek kullanıldığında yemek düzeninde 220 kişi, kokteyl düzeninde ise maksimum 300 kişilik şık davetler düzenliyoruz. Daha büyük çaplı kutlamalar için ise kapalı salonumuzu veya üzeri açılır kapanır tavanlı teras bölümünü kullanıyoruz. Bu alanlarda 450 kişiye kadar konuk ağırlıyoruz.
Doğayla bütünleşmiş bir mekana sahip olduğumuz için dekorasyonda da buna uyum sağlamaya özen gösteriyoruz. Genel olarak bohem ve biraz da rustik tarzlara uygun tasarımlar tercih ediyoruz. Yuvarlak ve ahşap rengi sandalyeler ile istekleriniz doğrultusunda extra dekorasyonlar da kullanarak davet alanınızı hazırlıyoruz.
Düğün veya nikah törenlerini tamamen gelin ve damatların zevkine uygun şekilde birlikte planlıyoruz. Her bütçeye göre farklı hizmet içeriklerine sahip düğün paketleri sunuyoruz. DJ performansı ile müzik keyfi, kaliteli ses ve ışık sistemleri, servis ve konuk karşılama, dekorasyon ve hazırlıklar gibi konuların tamamı ile ilgileniyoruz.
Düğün, nişan veya nikah gibi organizasyonlarını yemekli bir davete dönüştürmek isteyen çiftlere bu konuda da seçkin bir hizmet sunuyoruz. Deneyimli şeflerimiz tarafından titizlikle hazırlanan yemeklerimizin hem lezzetine hem de sunumuna özen gösteriyoruz. Çiftler yemek tercih ederlerse menüyü tadım yaparak damak zevklerine uygun şekilde birlikte belirliyor, arzu edenlere kokteyl menüsü de servis edebiliyoruz.
Mekanımız şehirden kolayca ulaşabileceğiniz, tertemiz bir havada gönlünüzce keyifli vakit geçirebileceğiniz nadir yerlerden bir tanesi. Eğer siz de bu doğal ortamda gerçekleşen kusursuz Atakoru Emirgan düğünlerinden birine sahip olmak istiyorsanız bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz. Sayfa üzerinde bulunan numaradan bizi arayıp fiyat ve kampanyalarımız hakkında bilgi alabilir veya yandaki formu doldurarak da kolayca ulaşabilirsiniz.
Atakoru Emirgan Özellikler
- Olanaklar
- Yemek servisi Menü tadımı Menüde değişiklik Organizasyon sorumlusu Işık, ses ve sahne hizmeti Organizasyon firması getirme
- Fiziksel Özellikler
- Açılır kapanır tavan Bahçe Balkon Çim alan Havuz başı Orman içinde Şehir merkezinde Teras After party alanı Hazırlık odası Olumsuz hava koşullarına karşı önlem
- Manzara
- Şehir Orman Doğa
Atakoru Emirgan Sıkça Sorulan Sorular
- Atakoru Emirgan kaç kişilik düğün kapasitesine sahip?
-
Atakoru Emirgan 70 kişiden 240 kişiye kadar yemekli hizmet, 50 kişiden 450 kişiye kadar kokteyl hizmeti sunmaktadır.
- Atakoru Emirgan düğününüz için hangi hizmetleri sunuyor?
-
Atakoru Emirgan düğününüz için yemek servisi, menüde değişiklik i̇mkanı ve vale hizmeti sunmaktadır.
- Atakoru Emirgan düğün dışında hangi organizasyonlarda hizmet veriyor?
-
Atakoru Emirgan düğün dışında nişan, kına, kurumsal etkinlikler, açılışlar, parti, mezuniyet törenleri ve davet ve resepsiyon hizmeti vermektedir.
- Otopark araç kapasitesi ne kadar?
-
100-150
- Aynı zamanda birden fazla düğün yapılıyor mu?
-
Hayır
- Engelli girişi var mı?
-
Evet
- Vale hizmeti var mı?
-
Evet
- Servis saat kaçta sona eriyor?
-
24:00
- Müzik saat kaçta sona eriyor?
-
24:00
- Özel menü seçenekleriniz neler?
-
Çocuklara özel, Diyabet, Kosher, Vegan, Vejetaryen
- Mekanın kısıtlamaları neler?
-
Havai fişek ve benzeri kullanılamaz
Firma hakkında düşüncelerin neler?
Nil & Erkan
Düğün Tarihi: 15.10.2022
15 Ekim tarihinde cok keyifli bir organizasyonla nikah torenimizi gerceklestirdik. Bizimle ilgilenen Beyza Hanim her zaman tum samimiyeti ve destegiyle yanimizdaydi. Atakoru Emirgan ailesine tesekkur ederiz.
Ezgi & Erdi
Düğün Tarihi: 04.12.2022
4 Aralık 2022 tarihi için anlaşma yaptık. Bizzat gidip yapılan düğünlere şahit olduk ve mekanın atmosferine bayıldık ! Kışın olmasına rağmen Mert Bey'den hava elverişli olursa dış mekanda yapma sözümüzü de aldık :) Bu durum sebebiyle kışın yaptığıma üzülmeyeceğim.
Teşekkürler Atakoru ailesi,...
devam
Elif & Gokmen
Düğün Tarihi: 16.06.2022
16 haziran 2022de 125 kisilik nisan organizasyonumuzu Atakoruda gerçeklestirdik. Nisan torenimiz sorunsuz harika gecti. Tum misafirlerimiz yemekten, servisten, mekandan cok memnun ayrildilar. Bekar misafirlerimin hepsi nisanimizi dugunumuzu biz de burada yapacagiz mekana bayıldık dediler sonrasında... devam
Merve & Kenan
Düğün Tarihi: 27.03.2022
Herşey konuştuğumuz gibi gelişti 2saatlik bir nikah seromonisi yaptık cok memnun kaldık
Atakoru Emirgan
Merve Hanım bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bir ömür boyu mutluluklar dileriz
Çağla & Emre
Düğün Tarihi: 11.09.2022
Düğün.com sayesinde Atakoru Emirgan ile anlaştık. Büyük bir heyecan ile eylülü bekliyoruz şimdi. ❤️
Atakoru Emirgan
Çağla Hanım ve Emre Bey; bizler de en az sizin kadar heyecanlıyız. Bu mutlu gününüzde ekip olarak yanınızda olacağımız için çok mutluyuz :)
Dila & Sabri
Düğün Tarihi: 18.12.2021
18 Aralık 2021 tarihinde nişanımızı gerçekleştirdik. O kadar güzeldi ki her şey için Atakoru Emirgan ailesine ve Beyza Hanıma sonsuz teşekkür ederiz! Tüm detaylarla ilgilendiler, en az bizim kadar heyecanlanıp, her zaman yanımızda oldular. DJ Yusuf Bey ise misafirlerimizi coşturdu, harika bir ekip!... devam
Atakoru Emirgan
Sevgili Dila ve Sabri; sizin yüksek enerji ve mutluluğunuz ile birlikte bizim de çok keyif aldığımız bir davet gerçekleştirdik. Bir ömür mutluluklar dileriz
Aybike & Oğuzhan
Düğün Tarihi: 14.05.2022
4 Aralık 2021’de nişanımı Atakoru’da gerçekleştirme şansım oldu 😍 hem iç hem dış mekanıyla gerçekten harika bir atmosfere sahip, tüm ekip çok dinamik ve çok yardımcı, hangi yanıma baksam mutlaka bir garson ihtiyacım olabilecek her şey için hazır beklemedeydi 👍🏻 Tüm konuklarımız hala yemeklerden,... devam
Atakoru Emirgan
Aybüke Hanım ve Oğuzhan Bey; ilgi ve yorumunuz için teşekkür eder, koca bir ömür mutluluk ile yaşamanızı temenni ederiz.
Tuğçe & Serkan
Düğün Tarihi: 28.08.2021
İstanbulun en iyi işletmesine sahipler aile şirketidir asla kibirli ve para avcıları değiller sadece sizin mutlu bir gün geçirmenizi istiyorlar isteklerinizi söylüyosunuz onlarda yerine getiriyorlar bütün çalışanlar güler yüzlü yer atmosfer çok iyi , düğün yapıcak olanlara önerirdir fazla bi yer... devam
Atakoru Emirgan
Sevgili Tuğçe ve Serkan; davetinizi planlamak ve gerçekleştirmek inanılmaz keyif aldığımız bir süreçti. Bu yolda bizlerle birlikte olduğunuz için biz teşekkür ederiz, sizleri çok sevdik :)
Rüya & Can
Düğün Tarihi: 12.08.2021
12 ağustosta pandemiden dolayı 1,5 yıl kadar geciktirdiğimiz düğün organizasyonumuzu yaptık :) Başta Beyza Hanım olmak üzere bize yardımcı olan bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Ortamın büyüsü müthiş her şey sorunsuz ilerliyor hiç düşğnmeyin derim:)
Atakoru Emirgan
Rüya Hanım ve Can Bey; bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür eder, bir ömür mutluluklar dileriz.
Çağla & Burak
Düğün Tarihi: 07.07.2021
Kafamızdaki tüm planı biz söylemeden organize bir şekilde planlayan, her dakikasında bizim için tüm enerjisini harcayan, motivasyonumuzu yükselten ve en önemlisi benim gibi en ufak bir işini bile ciddi bir şekilde planlayan birinin gözünü asla arkada bırakmayan başta Mert bey olmak üzere tüm... devam
Atakoru Emirgan
Çağla Hanım, keyifli organizasyonunuza ev sahipliği yapmak bizim için de ayrıca mutluluk sebebi oldu. Nazik ilgi ve yorumunuz için teşekkür ederiz.
Deniz & Tamas
Düğün Tarihi: 16.06.2021
Merhaba,
Bu özel günümüzü çok daha özel kılan, ilgisi, alakası ve güler yüzü hiç eksik olmayan başta Beyza Hanım olmak üzere tüm Ata Koru ekibine teşekkürlerimizi iletmek isterim. Biz ve tüm konukların çok mutlu ayrıldığı çok ama çok güzel bir düğündü. Çok teşekkürler.
Atakoru Emirgan
Deniz Hanım merhaba. Öncelikle nazik yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Sizinle tanıştığımıza çok memnun olduk. Bir ömür mutluluklar dileriz :)
Semanur & Kadir
Düğün Tarihi: 04.06.2021
rüya gibi bi nişan yaptık atakoruda, hiç bitmesin istedim çalışanların ve firma yetkilisinin ilgili tavırları en özel günümüzü stressiz geçirmemiz için yeterliydi her şey için teşekkürler atakoru bir sonraki özel günümüzde görüşmek üzere :)
Atakoru Emirgan
Bu özel gününüze biz de şahit olduğumuz için çok mutluyuz. Bir ömür mutlu kalın :)
Kübra & Kıvanç
Düğün Tarihi: 03.06.2021
Mükemmel bir nişan yaptık, herşey çok güzeldi, rüya gibi bir nisandı, hayallerimizin otesindeydi;)
Atakoru Emirgan
Sizin gibi eğlenceli bir çift ile organizasyon gerçekleştirmek biz Atakoru ailesi için çok büyük bir keyifti. Bir ömür en az bu kadar mutlu ve heyecanlı olmanız dileğiyle :)
Eda & Yusuf
Düğün Tarihi: 17.09.2020
17 Eylül de nikah törenimizi bu mekan da gerçekleştirdik. Her şey çok harikaydı. Özellikle işletmeci Serpil hanıma çok teşekkür ederiz. Kesinlikle tavsiye edilir.
Hülya & Demir
Düğün Tarihi: 04.10.2020
4 Ekim 2020 tarihinde Atakoru'nun, şehirden izole ve doğa ile iç içe bahçesinde gerçekleştirdiğimiz düğün yemeği organizasyonumuz harikaydı.
Özellikle içinde bulunduğumuz pandemi dönemi nedeniyle oldukça yorgun ve gergin olmamıza rağmen işletme yetkililerinin bizi rahatlatan ve güven veren...
devam
Elvin & Ferit
Düğün Tarihi: 03.10.2020
Düğün yeri olarak herkese tavsiye edebileceğim çok ama çok güzel bir mekan. Serpil Hanım çok ilgili bir işletmeci kendisine çok teşekkür ederiz. Nikah kısmının ayrı olması çok güzel düşünülmüş bir detaydı. Düğün bahçesi de çok tatlıydı. Sadece gelin odasının tadilatta olmasından dolayı bir eksiklik... devam
Serap & Demirci
Düğün Tarihi: 26.09.2020
Gerçekten harika bir mekan. Servisi, düzeni, program akışı ve harika ilgileri ile çok güzel bir nişan töreni düzenledik. Nişanımdan sonra kahvaltı için de gittim harika bir hizmet ve kafa dinlemek için de harika bir ortam. Yemekler ve mekan harika. Bu hayatı bir defa yaşıyoruz, kaliteli anlar... devam
Merve & Serkan
Düğün Tarihi: 19.09.2020
19.09.2020 tarihinde düğünümüz için tercih ettiğimiz efsane mekan. Bilirsiniz düğün süreçleri, hazırlıklar ve koşturmacaları zordur, O kadar rahat ve sıkıntısız bir şekilde bu süreci atlatmamızdaki yegane mekandır Atakoru. İşinde profesyonel Serpil Hanım ve Mert bey sizi süreçle ilgili o kadar... devam
Sevcan & Volkan
Düğün Tarihi: 12.09.2020
Düğün organizasyonu gercekleştirdik. İlk görüşmeden itibaren ilgili ve samimi tavırları bizi hemen rahatlattı. Ayrıca anlaşmacı üslüplarıda işlerin hızlı bir sekilde akmasını sagladı. Serpil ve Mert enerjisi güzel olan bir çift. İyi de bir ekip kurmuşlar. Cok menmun kaldık.
Sara & Aral
Düğün Tarihi: 06.09.2020
Dış mekan çok şık tasarlanmıştı, personel çok ilgiliydi. Ve organizasyonumuzda hiç aksaklık yaşamadık. Her şey için teşekkür ederiz.
Yorumunu çok merak ediyoruz 😍
Bu firma ile ilgili tecrübelerini yazarak evlenecek çiftlerin karar sürecine yardımcı olabilirsin.
Atakoru Emirgan düğün fiyatları hafta içi yemekli kişi başı 1.500 - 2.000 TL, hafta içi kokteylli ise kişi başı 750 - 1.000 TL aralığından başlamaktadır.Atakoru Emirgan düğün fiyatları hafta sonu yemekli kişi başı 1.500 - 2.000 TL, hafta sonu kokteylli ise kişi başı 750 - 1.000 TL aralığından başlamaktadır.