• 6.000
    4.500 TL

Ekiple Tanışın

  • Firma Sahibi

Salon BD Fiyatlandırma

Minimum Fiyat
2.500-5.000 TL

Kampanyalar

%25
Son gün 12/05/2024

Gelin Saçı ve Makyajı Paketimiz Yerine 6.000₺ Sadece 4.500₺!

Düğün.com Çiftlerimize Özel Avantajlarımızdan Yararlanmak İçin... devam 

Salon BD Özellikler

Hizmet İçeriği
Saç ve Makyaj
Ne kadar önce iletişime geçmeliyiz?
2 hafta
Ücretsiz prova hizmeti var mı?
Hayır
Mekanda/Evde Hizmet
Evet
Şehir Dışında Hizmet
Evet
Gelinin Yakınlarına Hizmet
Evet

Salon BD Sıkça Sorulan Sorular

Salon BD ile ne kadar süre önce iletişime geçilmeli?

Salon BD ile 2 hafta önce iletişime geçilmeli.

Salon BD şehir dışında hizmet veriyor mu?

Evet, Salon BD şehir dışında hizmet veriyor.

Salon BD gelin saçı ve makyajı haricinde hangi ekstra hizmetleri vermektedir?

Salon BD gelin saçı ve makyajı haricinde mekanda / evde hizmet, düğün gruplarına hizmet, epilasyon, cilt bakımı, el / ayak masaj, gelin paketi, tesettür tasarım, ağda, çıtçıt saç, takma kirpik, manikür / pedikür, solaryum, gelin odası hizmetlerini vermektedir.

Salon BD düğün günü kaç kişiye kadar hizmet verebilmektedir?

Salon BD düğün günü 10 kişiye kadar hizmet verebilmektedir.

Salon BD gelin saçı ve makyajı fiyatları ne kadar?

Salon BD gelin saçı ve makyajı başlangıç fiyatı 1.500-3.000 TL aralığındadır.

Salon BD Hakkında

Salon BD, Pendik’te bulunan kuaför salonunda, düğün günlerini heyecanla bekleyen gelin adaylarının bütün soru işaretlerini silip atıyor. İstanbul gelin başı kuaför listelerinde 2003 yılından beri yer alan işletme, güncele ve modaya uygun, müşterilerinin istekleri doğrultusunda memnuniyet odaklı ve kaliteli bir hizmet sunuyor. Her detayı ele alarak saç ve makyajınızı hazırlayacak, gelinliğiniz ve konseptiniz ile bir bütün oluşturdukları o eşsiz görünümü yakalayacaklar.

Deneyim

İşletme, uzun yıllardır sektörde bulunmanın getirdiği tecrübeyle her bir müşterisi ile ilk günkü heyecanları ve anlayışıyla ilgileniyor. Sektörü yakından ve en iyi şekilde takip ediyor, deneyimli ve tecrübeli ekipleri sayesinde yüksek kalitede bir hizmet sunuyorlar. Kişiye göre hareket etmeleri sayesinde yıllardır her gelin adayının her isteğini yerine getiriyor, yüksek müşteri memnuniyetiyle gelinlerin yüzlerindeki gülümsemenin adresi oluyorlar.

Hizmetler

Salon BD, geniş hizmet seçenekleriyle çalışarak en kaliteli gelin saçı ve makyajlarını müşterilerine sunuyor. İşletme, solaryum, manikür, pedikür, cilt bakımı, lazer epilasyon, bölgesel incelme ve tesettür saç ve makyaj hizmetleri sayesinde bütün istek ve ihtiyaçlarınıza hitap eden bir yelpazeyle çalışıyor. Yalnızca mekanda değil evde de hizmet veriyor, yalnızca geline değil yakınlarına da saç ve makyaj hizmeti sağlayarak memnun kalmanızı sağlıyorlar.

Saç / Makyaj Tarzı

İstanbul gelin saç makyaj arayışında olan gelinlerimize, doğal saç ve makyajlar tercih ederek düğününüzde güzelliğinize güzellik katıyorlar. En kaliteli makyaj malzemeleriyle cilt tonunuza ve yapınıza en uygun makyajı yakalıyor, kıyafetinizden organizasyon türünüze kadar her detayı dikkate alarak saçınızı da tamamlıyorlar. Profesyonel ekipleri sayesinde hiçbir şeyin aşırıya kaçmadığı, en güzel dokunuşlarla hazırlanan görünüşünüz sayesinde her şey istediğiniz gibi olacak.

İstanbul Anadolu Yakası gelin saç makyaj listelerinde her gün daha üst sıralara çıkmayı başaran işletme, “Senin saçın, senin tarzın!” diyerek ortaya çıkardığı özgün çalışmalarıyla gelinlerinin ilk tercihi olmayı başarıyor. Fiyat konusunda da müşterilerinin yüzünü güldürüyor, erken rezervasyonlarda sağladıkları avantajlar ve geniş ödeme seçenekleriyle yardımcı oluyorlar. Daha fazla bilgiye ulaşmak için işletmeyle iletişime geçebilir veya “Ücretsiz Teklif Al” formunu kullanabilirsiniz.

İletişim

  • Telefon: 0212 963 24 59
  • Adres:

    doğu mah. aydınlı yolu cad. alibey evleri.no, 55/a pendik istanbul

  • Haritadaki Konumu

    Salon BD Yol Haritası

Yorumunu çok merak ediyoruz 😍

Bu firma ile ilgili tecrübelerini yazarak evlenecek çiftlerin karar sürecine yardımcı olabilirsin.