Düğün Albümün İçin İlham Verecek Gelin Damat Pozları

14.06.2021

Gelin damat fotoğraf çekimi sırasında hangi pozları vereceğine ilişkin fikir sahibi olmak istiyorsan doğru yerdesin. Başarılı fotoğrafçıların, birbirinden güzel düğün fotoğraflarından ilham almak için galerimizi ziyaret edebilirsin!

Düğün Fotoğraf Albümü

Görsel Numarası: D931788

Düğün fotoğraf albümü gelin ve damadın çok önemsediği, ileride o mutlu günden hatıra kalacak yegane şeydir. En güzel gelin damat pozlarını yakalamak istediğini biliyorum. “Gelin damat pozları nasıl verilir?” merak ediyor, yaratıcı pozlar ile düğün albümünü farklılaştırmak istiyorsan, ilham verecek bir galeri seni bekliyor.

Ebru Doğan

Benzer kareler için en iyi fotoğrafçılar burada!

FİRMALARI LİSTELE
Düğün Fotoğraf Albümü

Çoklu Kore Düğün Fotoğrafı

Görsel Numarası: D1721283

Kore düğün fotoğrafları en yeni trendleri arasında yer alıyor. El ele tutuşmuş sade çift pozlarının yanı sıra son yıllarda çoklu karelerden oluşan gelin-damat fotoğrafları düğün albümlerinin hem eğlenceli hem de romantik detaylarını oluşturuyor.

Bürde Özçakır

Benzer kareler için en iyi fotoğrafçılar burada!

FİRMALARI LİSTELE
Çoklu Kore Düğün Fotoğrafı


Hayvan Dostlarla Düğün Pozu

Dış Mekan Çekimi

Görsel Numarası: D1268053

Senin veya müstakbel eşinin hayvan dostu varsa onlara da fotoğraf karelerinde yer verebilirsin. Dilersen onları rahatsız etmeyecek tüllü aksesuarlar da kullanabilirsin. Halil Sarı Fotoğrafçılık'ın evcil hayvanlarla çektiği birçok düğün fotoğrafı bulunuyor, sayfasına göz atmadan geçme.

Ebru Doğan

Bu fotoğrafçıyla çalışmak ister misin?

Hayvan Dostlarla Düğün Pozu

Bakış Açısı Önemli

Görsel Numarası: D912405

Bir diğer okullu düğün fotoğrafçısı da Seda İkizoğlu. Marmara Üniversitesi Fotoğraf Bölümü’nde eğitim alan fotoğrafçı, ekibi ile birlikte, 14 yılda pek çok düğün hikayesine tanıklık etmiş. Yurtdışı ya da şehir dışında da çekip yapan firma, fotoğraflarınızın orijinal kopyasını da size teslim ediyor. Hatta, albüm aşamasında sonradan hayal kırıklığı yaşamamınız için baskıdan önce fotoğrafları da onayınıza sunarak ilerliyor. Eğer bu fotoğraftaki gibi, minik detaylardan yola çıkarak, harika fotoğraf karelerinin bir parçası olmak istersen, sanatçının fotoğraflarını incelemeni öneririm.

Ebru Doğan

Benzer kareler için en iyi fotoğrafçılar burada!

FİRMALARI LİSTELE
Bakış Açısı Önemli

Nostaljik Bakışlar

Görsel Numarası: D504759

Ofisi Kadıköy’de olan fotoğrafçı Serhan Serter, Save the Date, Trashday, düğün belgeseli, düğün hikayesi, düğün klibi, katalog çekimi ya da dilersen müstakbel eşin ile sana özel konsept çekimler gerçekleştirebiliyor. Grafiti yapılmış rengarenk bir duvar önünde uçuk kaçık fotoğraflar mı alırdın yoksa karlı bir fonda romantik pozlar mı? Eğer düğün fotoğraflarının çekildiği mekanlar da orijinal olsun dersen, Serter ve ekibi seninle birlikte yurtdışına kadar gelerek, birbirinden eğlenceli düğün fotoğrafları da çekebiliyor. Fiyatları seçtiğin çekimin türüne göre değişen firmada minimum paket fiyatı 1500 TL’den başlıyor.

Ebru Doğan

Bu fotoğrafçıyla çalışmak ister misin?

Nostaljik Bakışlar

Vitrindeki Düğün Fotoğrafçıları Firmaları

Düğün Fotoğrafçıları kategorisinde öne çıkan firmalara buradan ulaş!

0 Yorum