• Min. Paket Fiyatı
    3.000-5.000 TL
Wedding Planner

Ücretsiz düğün asistanın Selin burada!

Bütçeni ve tarzını seç, ücretsiz düğün asistanımız sana uygun 5 düğün fotoğrafçısından fiyat teklifi göndersin!

Studio A Fiyatlandırma

Minimum Paket Fiyatı
3.000-5.000 TL

Studio A Özellikler

Teslim Süresi
4 hafta
Ne kadar önce iletişime geçmeliyiz?
4 hafta
Stüdyo Çekimi
Evet
Dış Mekan Çekimi
Evet
Şehir Dışında Çekim
Evet
Yurt dışında çekim yapıyor musunuz?
Hayır
Orijinal Kopya Teslim
Evet
Ekip
Evet

Studio A Sıkça Sorulan Sorular

Studio A düğün fotoğrafı, videosu ve dış çekim minimum paket fiyatı ne kadar?

Studio A düğün fotoğrafı, videosu ve dış çekim minimum paket fiyatı 1.500-3.000 TL aralığındadır.

Studio A ile ne kadar süre önce iletişime geçilmeli?

Studio A ile randevu almayı planladığınız tarihten itibaren iletişime geçmeniz gereken süre 4 hafta olarak öne çıkmaktadır.

Studio A şehir dışında hizmet veriyor mu?

Evet, Studio A şehir dışında hizmet veriyor.

Studio A düğün fotoğrafı, videosu ve dış çekim teslim süresi ne kadar?

Studio A düğün fotoğrafı, videosu ve dış çekim çalışmasını 4 hafta içerisinde teslim etmektedir.

Studio A hangi çekim türlerinde hizmet veriyor?

Studio A aşağıdaki çekim türlerinde hizmet vermektedir:<br />"katalog çekimi, dış mekan / save the date çekimi, söz / nişan / kına çekimi, konsept çekim, trashday".

Ücret kriteriniz nedir?

Değişiyor

Studio A Hakkında

Hayatınızın en özel anlarından biri olan düğün gününüzü birbirinden güzel fotoğraf kareleriyle ölümsüzleştirmek istiyorsanız Studio A’da profesyonel ekibimizle sizi bekliyoruz.

Uzun yıllardır İstanbul düğün fotoğrafçıları arasında yer alan Studio A’da başarılı bir şekilde faaliyet gösteriyoruz. Bugüne kadar çok sayıda çiftin en özel anlarına şahitlik ederek objektifimizle gelecekte mutlulukla bakacakları anılar elde etmelerine yardımcı oluyoruz. Dış çekim öncesi sizinle bir araya gelerek hayalinizi süsleyen fotoğraf karelerinin nasıl detaylara sahip olduğunu öğreniyoruz. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünerek kusursuz bir hizmet almanız için ekibimizle el birliğiyle çalışıyoruz. Dış çekimlerde en önem verilen konulardan biri arka plan tercihi oluyor. Deniz kenarı, Ada’lar, vapur, tarihi mekanlar ve doğanın güzelliğinin ön plana çıktığı yemyeşil alanları fotoğraflarınızın arka fonu olarak gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Çekimler esnasına kaliteli ekipmanlar kullanıyoruz. Böylelikle netliği daha iyi görüntüler elde ediyoruz. Sizi farklı açılardan çekerek etkileyici kareler elde ediyoruz. Çekim sırasında içinizden geldiği gibi davranmanızı ve doğal olmanızı istiyoruz. Hangi açıdan daha iyi çıktığınızı ve nasıl poz vermeniz gerektiği konusunda gereken yerlerde sizi bilgilendiriyoruz. Çekimler bittikten sonra elde ettiğimiz görüntüleri bilgisayar ortamında düzenleyerek estetik hale getiriyoruz. Tüm hazırlıkları tamamlanan fotoğraflarınızı orijinal kopyalarıyla birlikte size teslim ediyoruz.

Studio A mezuniyet, konsept, kına, düğün ve nişan gibi fotoğraf çekimleri yaparak kendinize ve sevdiklerinize hatıra bırakacağınız her alanda size hizmet veriyoruz. Siz de sunduğumuz hizmetler hakkında daha ayrıntılı bilgi almak ve fiyatlarımızı öğrenmek isterseniz bizimle irtibat sağlayabilirsiniz. Peki bize nasıl ulaşacaksınız? Sayfa üzerinde yer alan iletişim formunu eksiksiz bir şekilde doldurup ardından “Ücretsiz teklif al” butonuna tıklayarak çok kolay bir şekilde ekibimizle görüşebilirsiniz.

İletişim

  • Adres:

    Gungoren

Yorumunu çok merak ediyoruz 😍

Bu firma ile ilgili tecrübelerini yazarak evlenecek çiftlerin karar sürecine yardımcı olabilirsin.