• Min. Fiyat
    5.000-7.500 TL

Ekiple Tanışın

  • Firma Yetkilisi

Gülmak Turizm Fiyatlandırma

Minimum Fiyat
5.000-7.500 TL

Gülmak Turizm Özellikler

Ne kadar önce iletişime geçmeliyiz?
1 haftadan az
Özellikler
Şoförlü araç kiralama Şehir dışına araç gönderimi Süsleme hizmeti Davetli taşıma hizmeti

Gülmak Turizm Sıkça Sorulan Sorular

Şoför hizmeti zorunlu mu?

Evet

Araç Türleri

Binek araç

Gülmak Turizm Hakkında

Gülmak Turizm, 2018 yılında turizm ve taşımacılık alanında sektöre giriş yaptı. İstanbul Şişli'de kurulan merkez şirket, gelin arabası arayışında olan çiftlerin çözüm bulduğu firmalardan birisi. İşletme, konforun ve kalitenin hüküm sürdüğü araç filosuyla hayalinizdeki gelin arabasını düğün gününüzde sizlere tahsis ediyor. Düğün ya da nikah mekanına çiftleri yansıtan araçlarla giriş yapmak isteyenlerin adresi : Gülmak Turizm.

Deneyim

Uzun yıllara dayanan sektörel tecrübesini çiftlere yansıtmayı başaran firma, birçok gelin ve damat tarafından tercih edilmenin mutluluğunu yaşıyor. Geniş araç filosunun yanı sıra deneyimi, nezaketi, samimiyeti ve güler yüzlü olmayı yaşamının bir parçası haline getirmiş şoförleriyle de hizmetinin kusursuzluğunu ortaya koyuyor. Firmanın kurumsallığı, ekibin profesyonelliği bir araya geliyor ve İstanbul gelin arabası kiralama hizmetinde çiftleri memnun etmeyi başarıyor.

Hizmetler

2023 model Mercedes Benz Vito VIP, önemli etkinlikleriniz için lüksü ve konforu önünüze seriyor. Isıtmalı ve masaj özellikli lüks koltukları, yüksek tavanlı ferah ortamı, kaliteli ses sistemi ve wi-fi bağlantısı gibi birbirinden pratik ve geniş seçenekleri ile ideal bir düğün arabası olma özelliğini taşıyor. 2022 model Peugeot 508, şıklığıyla adından söz ettiren iç mekan tasarımı, teknolojik donanımı ve güçlü performansıyla dikkat çekiyor.

Ek Hizmetler

Gelin arabası İstanbul kapsamında çalışmalarını sürdüren Gülmak Turizm, şoför çalışanlarıyla gelin arabasını kullanacak personel desteği de sağlıyor. Araç filosundan yararlanmak isteyen tüm müşterilerine hangi şehirde olduğu fark etmeksizin hizmet veriyor. Sadece özel günlerinizde değil günlük araç kiralama istediğinizde de her an yanınızda yer alan firma, geniş hizmet ağını gün geçtikçe arttırıyor.

Mutluluğa giden yolda elitliğinizi, kalitenizi ve rahatlığınızı vurgulayacak bir gelin aracı kiralamayı düşünüyorsanız araştırmalarınıza İstanbul gelin araba kiralama hizmetinde yer alan Gülmak Turizm’i dahil edebilirsiniz. Detaylar ve fiyat hakkında bilgi edinmek için iletişim numarası üzerinden işletme ile bağlantıya geçebilir ya da “Ücretsiz Teklif Al” formunu eksiksiz doldurabilirsiniz.

İletişim

  • Telefon:

    0212 963 09 81

  • Adres:

    Feriköy Kurtuluş Caddesi No: 98/A Şişli / İstanbul

  • Haritadaki Konumu

    Gülmak Turizm  Yol Haritası

Yorumunu çok merak ediyoruz 😍

Bu firma ile ilgili tecrübelerini yazarak evlenecek çiftlerin karar sürecine yardımcı olabilirsin.