Gelin Arabası İstanbul

Garaj Dolapdere

0212 963 27 45
Mesaj Gönder
  • Min. Fiyat
    7.500-10.000 TL

Ekiple Tanışın

Garaj Dolapdere Fiyatlandırma

Minimum Fiyat
7.500-10.000 TL

Kampanyalar

Hediye
Son gün 01/05/2024

Anlaşma Yapan Çiftlerimize Araç Süslemesi Hediyemizdir!

Düğün.com Çiftlerimize Özel Avantajlarımızdan Yararlanmak İçin... devam 

%33
Son gün 30/04/2024

Kırmızı Vosvos 6 Saat Kiralama 9.000₺ Yerine Sadece 6.000₺!

Düğün.com Çiftlerimize Özel Avantajlarımızdan Yararlanmak İçin... devam 

%20
Son gün 30/04/2024

Kırmızı Vosvos 12 Saat Kiralama 15.000₺ Yerine Sadece 12.000₺!

Düğün.com Çiftlerimize Özel Avantajlarımızdan Yararlanmak İçin... devam 

Garaj Dolapdere Özellikler

Ne kadar önce iletişime geçmeliyiz?
5 hafta
Özellikler
Şoförlü araç kiralama Şehir dışına araç gönderimi Süsleme hizmeti Davetli taşıma hizmeti

Garaj Dolapdere Sıkça Sorulan Sorular

Şoför hizmeti zorunlu mu?

Evet

Araç Türleri

Binek araç, Klasik araba, Vosvos

Garaj Dolapdere Hakkında

Her detayını özenle planladığınız düğününüz için ulaşımı şansa bırakmak istemiyor ve işinde profesyonel bir firma arıyorsanız Garaj Dolapdere sizin için doğru adres! Aile mesleği olarak kaportacılıktan sektöre giriş yaptık ve seneler içinde kendimizi geliştirerek arabaya dair her şeyde profesyonelleştik. Biricik düğün gününüz için de güvenli ve konforlu bir ulaşım isteyen çiftlerimizin günlerine klasik ve vosvos modellerimizle renk katıyoruz.

Deneyim
Aile yanında 10 seneye yakın tecrübe kazandıktan sonra Otomotiv Mühendisliği okuyarak bu alanda iş hayatına atıldım. Otomotiv sektörünün içinde yetişmiş olmamızdan dolayı kazandığımız değerli tecrübelerle işimize duyduğumuz tutkuyu profesyonelliğe taşıdık. İstanbul gelin arabası arayışınıza olduğu kadar müzikle ilgili taleplerinize de müzik sektöründeki tecrübemiz ve müzik stüdyolarımız ile yanıt verebiliyoruz. Rap müzik tarzında kayıtlar yaptığımız stüdyomuzda çiftimizin memnuniyetini bu alanda da sağlayabiliyoruz.

Hizmetler/Kategoriye Özel
3. kuşak olarak sürdürdüğümüz aile işimizi severek ve özenle yapıyoruz. Mesleğimize duyduğumuz özeni çiftlerimize de gösteriyor, en değerli günlerinde ulaşımlarıyla ilgili her detayın kusursuz olmasını sağlıyoruz. Vosvos ve klasik gelin arabası kiralama İstanbul hizmetimizle, tüm gözlerin üzerinizde olduğu, keyifli ve eğlenceli bir yolculuk gerçekleştiriyorsunuz. Aracınızı sizin de zevkiniz doğrultusunda süslüyor ve deneyimli şoförümüzle birlikte kullanıma hazır hale getiriyoruz.

Ek Hizmetler
Aldığımız eğitimler ve yılların tecrübesiyle araçlarla ilgili çok fazla teknik bilgiye sahibiz ve böylece düğün gününüzde yaşanacak herhangi bir arızada hızlıca müdahale edip sorunu ortadan kaldıracağımızdan emin olabilirsiniz. Düğün mekanına sevdiklerinizle eğlenerek varmak isterseniz, misafirleriniz için de davetli taşıma hizmeti sunuyoruz. Çiftimiz talep ederse şehir dışında da hizmet veriyor, ihtiyaç ve isteklerinize göre şekillenen kaliteli hizmetlerimizle kendinizi ayrıcalıklı hissettiriyoruz.

Düğün gününüzde ulaşım ve gelin arabasını şansa bırakmak istemiyor ve kaliteli bir hizmet almak istiyorsanız Garaj Dolapdere yanınızda oluyor. Sektördeki tecrübemiz ve aldığımız eğitimlerle işimizi profesyonelce yapıyoruz. Çiftlerimiz kendilerini güvenilir ellere bırakmanın verdiği rahatlıkla sadece günlerinin tadını çıkarıyorlar. Gelin arabası kiralama fiyatları İstanbul’daki fiyatlandırmamız hakkında bilgi almak isterseniz sayfada yer alan iletişim formunu doldurarak bizden ücretsiz fiyat teklifi alabilirsiniz. Sizlerle tanışmayı heyecanla bekliyoruz!

İletişim

  • Telefon: 0212 963 27 45
  • Adres:

    İstanbu/BEYOĞLU

  • Haritadaki Konumu

    Garaj Dolapdere Yol Haritası

Garaj Dolapdere Yorumları (1)

Ayşenur & Semih

Düğün Tarihi: 30.08.2023

Düğün.com üzerinden anlaştı

Mesut beyin ilgi ve alaksı araçarları görmeye gittiğimizde tarihlerinden tutun en ufak detayına kadar anlatması ve üstüne bu işin restorasyon bölümüylede ilgilenmesi son derece güven sağladı. Kendisi aşırı pozitif biri en ufak tartışmada ‘sizin en mutlu gününüz keyfini çıkarın’ demesi vs. Gerçekten... devam 

Yorumunu çok merak ediyoruz 😍

Bu firma ile ilgili tecrübelerini yazarak evlenecek çiftlerin karar sürecine yardımcı olabilirsin.