Sultanhan Hotel Teras Hakkında
Rüya gibi anlar için siz hayal edin biz gerçekleştirelim…
Tarihi yarımadanın merkezi Sultanahmet’te 2005 yılında hizmete giren Sultanhan Hotel, konumundan dolayı mimarisinde Selçuklu ve Osmanlı süsleme öğeleri tercih edilmiş olup, Antalya-Elmalı taşı el işçiliği kullanılarak yapılmıştır.
Sultanahmet’in en büyük Lobby’lerinden birine sahip olan Sultanhan Hotel, yaklaşık 400 M² alanlı ve tavan yüksekliği yaklaşık 5.00 Metredir. Dekorasyonunda eski ahşap eserler, kaftanlar ve orijinalinin birebir kopyası 16.yy. Osmanlı desenli ipek perdeler kullanılmıştır.
Boğaziçi, Ayasofya, Topkapı Sarayı, Marmara Denizi ve muhteşem minareleri ile Sultanahmet Camii manzaralı Terasımızda, 100 kişilik kapalı, 100 kişilik de açık olmak üzere toplam 200 kişilik kapasiteye sahip olup, profesyonel servis kadrosu ile düğün, kokteyl ,nişan ,kına,davet ve kurumsal etkinlik organizasyonlarında hizmet vermektedir.
Sultanhan Hotel Teras, misafirlerine özenli ve eşsiz kılacağı düğün ve davet organizasyonlarında çeşitli menü alternatifleriyle özel kılacaktır.
Sultanhan Hotel Teras Özellikler
- Olanaklar
- Menü tadımı Menüde değişiklik Organizasyon sorumlusu Işık, ses ve sahne hizmeti Fotoğrafçı getirme Organizasyon firması getirme
- Fiziksel Özellikler
- Balkon Teras
- Manzara
- Deniz Panoramik Şehir
Sultanhan Hotel Teras Sıkça Sorulan Sorular
- Sultanhan Hotel Teras kaç kişilik düğün kapasitesine sahip?
-
Sultanhan Hotel Teras 50 kişiden 150 kişiye kadar yemekli hizmet, 50 kişiden 150 kişiye kadar kokteyl hizmeti sunmaktadır.
- Sultanhan Hotel Teras düğün dışında hangi organizasyonlarda hizmet veriyor?
-
Sultanhan Hotel Teras düğün dışında kına, baby shower, kurumsal etkinlikler, nişan, davet ve resepsiyon ve açılışlar hizmeti vermektedir.
- Otopark araç kapasitesi ne kadar?
-
50'den az
- Aynı zamanda birden fazla düğün yapılıyor mu?
-
Hayır
- Engelli girişi var mı?
-
Evet
- Vale hizmeti var mı?
-
Evet
- Servis saat kaçta sona eriyor?
-
01:00
- Müzik saat kaçta sona eriyor?
-
24:00
- Mekanın kısıtlamaları neler?
-
Evcil hayvan kabul edilmiyor
Yorumunu çok merak ediyoruz 😍
Bu firma ile ilgili tecrübelerini yazarak evlenecek çiftlerin karar sürecine yardımcı olabilirsin.
Sultanhan Hotel Teras düğün fiyatları hafta içi yemekli kişi başı 500 - 750 TL, hafta içi yemeksiz ise 100.000 - 150.000 TL aralığından başlamaktadır. Sultanhan Hotel Teras düğün fiyatları hafta sonu yemekli kişi başı 500 - 750 TL, hafta sonu yemeksiz ise 100.000 - 150.000 TL aralığından başlamaktadır.