M-ess Müzik Hakkında

M-ess Music Firmamız Mart 2008 yılında sanatsal prodüksiyonların teknik ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulmuş,Ses-Işık-Sahne-Truss-Görüntü Sistemleri kiralama ve satış hizmeti konularında uzmanlaşmış bir firmadır.Geçmişten gelen tecrübelerimizide birleştirerek hayal ettiğiniz projelerinizi gerçeğe dönüştürmek için çözüm ortağınız olarak doğru adrestesiniz demektir.
Edirne ili ve Trakya bölgesindeki gerçekleştirilecek olan tüm teknik prodüksiyonlarda firmamızın vizyonu; Sanatsal faaliyetlere görsel ve işitsel anlamda zenginlik katmak, etkinliği daha etkileyici kılmak, ekibinizin bir parçası olarak varolup gurur duymaktır.
Gerçekleştirdiğimiz prodüksiyon ve tüm aktivitelerde tek amacımız; kaliteden ödün vermeden, sahip olduğumuz tecrübeyi de kullanarak müşteri memnuniyetini ve işbirlikteliğimizi uzun soluklu bir şekilde sürdürmektir. Yaratıcı,özellikle disiplinli olmaya özen gösteren, kurulduğu günden beri başarı grafiğini yükseltme hedefi içindeki M-ess Music kurduğu ekip ve yenilenen ekipman parkıyla kısa sürede Edirne İli-Trakya Bölgesinde ses getirmeyi başardı.Kurumsal ve bireysel organizasyonlarda sektörünün içinde bölgesinin önde gelen firmalarından biri oldu. İlk günden itibaren ilke edindiği tavrı ve duruşu bozmadan müşterilerine kaliteli hizmet vermeye devam etmektedir.
M-ess Music; Ses-Işık, Truss, Görüntü, Sahne, Jeneratör, Simultane Sistemleri ile; Konser, Tiyatro, Defile, Fuar-Festival, Ürün Lansmanları, Kongre Seminer, Turnuva, Açılış, Mezuniyet, Balo, Gala ve İş yemekleri,Temel Atma Törenleri,Düğün Organizasyonlarında,Sanatçı ve Müzik grupları temini ihtiyaçlarınızda Teknik Prodüksiyon konularında uzmanlaşmış profesyonel ekip ve ekipmanı ile daima en iyiyi, en kaliteli hizmetleri hedeflemektedir. Bu anlamda kusursuz organizasyonlara katkıda bulunmaktan onur duyacağız.Referanslarımız ve hizmet verdiğimiz kurum, kuruluşlar bizim gurur kaynağımızdır.
Sesinizi Yükseltmek, İsminizi Yüceltmek için varız…….

Yorumunu çok merak ediyoruz 😍

Bu firma ile ilgili tecrübelerini yazarak evlenecek çiftlerin karar sürecine yardımcı olabilirsin.