İstanbul ve Ankara Arasında Süren Aşk: Hilal ve Burak!

Bihter Tunç tarafından yazılmıştır.

4:19 dakika

21.03.2024

Burak'a doğum günü sürprizi için büyük bir parti organizasyonu yapan Hilal, esas sürprizin kendisine yapıldığından habersizdi. Hiç beklemediği bir anda gelen teklif anını şöyle anlatıyor: "Gözyaşlarım, ellerimin titremesi, durmaksızın sarılmalarımız... Asla unutamadığım ve unutamayacağım bir andı."

Nasıl tanıştınız?

Biz 7 yaşından beri tanışıyorduk. Yani klasik bir yazlık ve çocukluk arkadaşlığı. Senede bir görüştüğüm biriydi. 5-6 yıl kadar yazlığa hiç gelmeyen Burak; son gelişinde ailesinin ısrarıyla 3 gün kaldı. Görüştük, eğlendik, beraber kısa bir zaman geçirdik.

Sonrasında dönmek istemedi. Fakat 16 yaşındaki Burak ailesiyle dönmek durumundaydı. Ancak yolda astığı suratı ve ailesini ikna etmesiyle ertesi gün İstanbul’dan tekrar Altınoluk’a döndü ve benden hoşlandığını söyledi. Aşkımızın ilk tohumları o yaz atıldı. Sonrasında Ankaralı Hilal ile İstanbullu Burak’ın yıllar ve yollar süren ilişkisi başladı.

i̇stanbul ve ankara arasında süren aşk: hilal ve burak!

Evlenme teklifi nasıl geldi?

Doğum günü için Burak’a sürpriz bir organizasyon yapıyordum. Bütün sevdiğimizi, arkadaşlarımızı çağırmıştım. Doğum günü pastasını üfledikten kısa bir süre sonra hayatımın aşkı karşımda bir anda dizlerinin üstüne çöktü ve o cümleyi kurdu. Hayatımda söylediğim en güzel EVET'di. Gözyaşlarım, ellerimin titremesi, durmaksızın sarılmalarımız... Asla unutamadığım ve unutamayacağım bir andı. Yaptığım sürpriz tamamen bana yapılmıştı.

i̇stanbul ve ankara arasında süren aşk: hilal ve burak!

Tekliften sonra süreç nasıl ilerledi? Düğün mekanına nasıl karar verdiniz?

Planlama süreci çok güzel ilerledi. En sancılı kısmı doğru yeri bulana kadardı. Hazırlıklar da yaklaşık 6-7 ay kadar sürdü.

Öncelikle; ikimiz de risk sevmediğimiz için kapalı bir yer olmasına karar verdik. Sonra sadece doğru yeri bulmak kaldı. Fakat bu da kolay olmadı.

Dügün.com’dan birçok yere bakmış ve fiyat teklifi almıştım. Böylece oturduğum yerden birçok yerin fiyatlarını ve görsellerini görebilme imkanım oldu. Bu çalışan ve zaman sorunu olan insanlar için gerçekten çok büyük bir lüks. Elemeler yaparak beğendiğimiz yerlerle görüşmeye gittik.

Qubbe zaten öncesinde bildiğim ve hayranlığım olan bir yerdi. Mekanla görüşmeye gittiğimizde de şahane bir ekip olduğunu gördüm. ‘Evet’ dedim; benim hayallerimi gerçeğe dönüştürcek insanlar onlar. Ve gerçekten de öyle oldu. Hazırlıklar da aynı şekilde profesyonel bir ekip olduğu için çok kolay ve stressiz bir süreçle devam etti. Aynı zamanda bütün iş ortakları da profesyonel olduğu için her ayrıntı Qubbe'nin kendi ekibi gibi profesyonellerle devam etti. Zaten stresli bir süreç olduğu için ekstra stres yaratcak hiçbir şey olmadı.

i̇stanbul ve ankara arasında süren aşk: hilal ve burak!

Bir organizasyon firmasıyla çalıştınız mı? Organizasyonda hangi detaylar öne çıktı?

Bir organizasyon firması ile çalışmadık. Zaten Qubbe görsel olarak o kadar zengin ki hiçbir ekstraya ihtiyaç duymadım. Düğünümüzün teması sadece aşktı! Qubbe’nin o saraysı havası içerisinde büyük şamdanlarında sadece mumların yanması bile çok romantik ve büyüleyici bir atmosfer sağlıyor. Çünkü İstanbul'un en yüksek noktalarından birinde, gökyüzü ile iç içe, neredeyse 360 derece açıyla bütün İstanbul gözlerinizin ucunda ve ayaklarınızın altında gibi.

i̇stanbul ve ankara arasında süren aşk: hilal ve burak!

Düğün fotoğraflarınızı kim çekti? Çekim gününü biraz anlatır mısınız?

Düğün fotoğraflarımızı Qubbe'nin iş ortaklarından Akyol Fotoğrafçılık’dan Metin Bey çekti. Biz sabahtan akşama hikaye fotoğraf hizmeti aldık. Sabah 07.30’da kuaförde buluştuk. Gece 02.30’da ayrıldık.

Enerjisi bir an olsun düşmedi, biz yorulduk, o yorulmadı! Bütün enerjisiyle o gün kendi özel günü gibi hareket eden Metin Bey bir anda ‘Metin Abi’ oldu bizim için.Trafik dolayısıyla gecikme stresi yaşadığım her an yüzümü güldürdü. Çok enerjik ve motive ediciydi. İyi ki o gün sabahtan akşama kadar o bizimleydi. Gecenin sonunda bir anda fotoğrafçımızla dans ederken bulduk kendimizi.

i̇stanbul ve ankara arasında süren aşk: hilal ve burak!

Gelinliğini nereden aldın? Aklında bir model var mıydı?

Gelinliğimi Kadıköy'den Elif Platin Haute Couture'dan aldım. Hayalimde bir model vardı. Anlattım, büyük bir özveri ile dinlediler ve hayalimdekinden de güzel bir gelinliğim oldu. Toplam 4 prova yaptık. Ve her provada o stresli süreçte en çok yüzümü güldüren yerlerden biri oldu. Bütün provalarda gelinliğime bir kere daha aşık oluyordum.

i̇stanbul ve ankara arasında süren aşk: hilal ve burak!

Gelin saçı ve makyajını nerede yaptırdın? Öncesinde prova yapıldı mı?

Gelin saçımı Suadiye’de Stüdyo Rouge’da yaptırdım. Makyajımı da oraya gelen Mac Makyaj Artisti Emrah Yılmaz yaptı. Öncesinde prova yaptıramadım. Çünkü başka bir kuaföre karar vermiştim. Son anda değiştirmek durumunda kaldım ve oraya gittim. Makyajımla ilgili hiçbir sorun yaşamadım, çok memnun kaldım. Ancak kuaförde saç hazırlık süreci ne yazık ki çok keyifli değildi.

i̇stanbul ve ankara arasında süren aşk: hilal ve burak!

Davetiye ve nikah şekeri için tercihleriniz nasıl oldu?

Davetiye için sade ve basit bir tasarım seçtik. Özel bir söz kullanmadık. Sadece mekan, saat ve tarih gibi bilgileri vererek davete katılımlarını rica ettik.

Nikah şekerimiz ise üzerinde ‘save the date’ fotoğrafımızın olduğu bir buzdolabı magnetiydi. Fakat komik olan düğün günü nikah hediyemiz olan magnetlerı dağıtmayı unuttuk.

i̇stanbul ve ankara arasında süren aşk: hilal ve burak!

Dans kursuna gittiğiniz mi? İlk dans parçanız hangisiydi?

İlk dansımız için dans kursuna gittik ve "Dance me to the end of love" parçasında dans ettik.

Düğün günü başınıza gelen komik bir olay oldu mu?

Şahane eğlenceli geçen günde komik bir şey hatırlayamıyorum. Ara sıra duvağıma basılmasıyla geriye giden başım dışında.

i̇stanbul ve ankara arasında süren aşk: hilal ve burak!

Düğününüzün en güzel anı neydi?

Hayat arkadaşımla el ele salona girerken bütün sevdiğimiz insanların bir arada olup, coşkuyla bize bakmasıydı. 11 yıllık özel ve uzun ilişkimizin herkes mutlu sonunu görür gibi şiddetle alkışladı.

Peki, en duygusal anı neydi?

Babama yaptığım sürprizdi! İlk dans parçamızdan sonra "Bana Bir Masal Anlat Baba" çaldı ve babamla dans ettik. Çok duygusal bir andı. Ben ve babam başta olmak üzere bütün misafirler gözyaşları içinde kalmıştı.

i̇stanbul ve ankara arasında süren aşk: hilal ve burak!

Balayınızı nerede yaptınız?

Balayımız için Yunan Adalarını tercih ettik. Hayatımın en güzel tatiliydi.

Düğün.com Çiftlerine neler tavsiye edersiniz?

Hayatlarını kolaylaştıran Düğün.com'u kesinlikle kullanmalarını öneririm. Tek fiyat teklifi tıklaması ile birçok mekan ve firma sizi arıyor. Bu yoğun süreçte mutlaka kullanmalarını öneririm. Mail ve telefon yoluyla yapılan dönüşlerde görseller, fiyat teklifi, menüler hepsine rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz.

i̇stanbul ve ankara arasında süren aşk: hilal ve burak!

Düğüne hazırlık sürecini kolaylaştırmak için düğün firmalarının çiftlere nasıl yaklaşmalarını önerirsiniz?

Onların hayalleri için orada olduklarını unutmamalarını ve heyecanlarına olabildiğince eşlik etmelerini önerebilirim. Birçok yer zaten bunun farkında ama iletişim olarak kendinizi en iyi hissettiğiniz yer olması en doğrusu.

Benim için Qubbe'de Merve Bayrak çok önemliydi. Her zaman büyük bir özveriyle, yardımseverlikle ve enerjiyle düğünümle ilgilendi. Hayatımı birçok noktada fazlaca kolaylaştırdı. Düğün günümde de her anımda hem benim yanımda hem de organizasyonun başındaydı. O zaman anlıyorsun ki düğün; gerçekten büyük bir organizasyon ve profesyonel bir ekip işi.

i̇stanbul ve ankara arasında süren aşk: hilal ve burak!
Düğün Mekanları

Her bütçeye uygun en şık düğün mekanları burada!

Her 3 çiftten 2'si aradığı firmaları Düğün.com’da buluyor. Sen de onlar arasına katıl!

Mekanını bul

Bunlar da ilgini çekebilir

Diğer makaleleri de görüntüleyin

1 Yorum

Ezgilifestyle

Düğün Tarihi: 25.09.2018


Merhaba , Okuduğum en güzel yazıydı. Bana Bir Masal Anlat kısmı kendi babamla gözümde canlandı ve gözyaşlarımı tutamadım. Çok güzel düşünmüşsünüz. Mutluluğunuz daim olsun.