Otel Düğünü Yapmaya Nasıl Karar Verdiler: Müge ve Emircan!

Sinem Aydınoğlu tarafından yazılmıştır.

3:19 dakika

21.03.2024

Müge ve Emircan evlenecek çiftlere "Düğün gününüzde hiçbir şeyi umursamayın her şey zaten istediğiniz gibi mutlaka oluyor. Asla stres yapmaya gerek yok her anınızın keyfini çıkartın." tavsiyesinde bulunuyor. Evlenme teklifinden düğün mekanı seçimine, düğün fotoğrafçısından organizasyona kadar düğünlerine dair tüm detaylar için okumaya devam etmelisin!

Nasıl tanıştınız?

Tabii ki çok klasik bir cevap ama 2005 yılında ortak arkadaşlarımız sayesinde tanıştık. Dönem dönem hep görüşüp konuşurduk ama 2010 senesinin baslarında Suadiye sahil yolunda arabayla geçerken motor kazası olduğunu fark ettim dönüp baktığımda Emircan’ın yerde oturduğunu etrafının da çok kalabalık olduğunu gördüm. Hemen arabadan inip yanına gittim. Uzun zamandır ne konuşuyorduk ne görüşüyorduk. Bir anda beni karşısında görünce o şokla bana sarıldı. Apar topar hastaneye beraber gittik ve tedavisi bittikten sonra ikimiz de yine ayrı yollara saptık. 5 seneye yakın hiç konuşmamıştık. Üstünden uzun süre geçip tekrar görüştüğümüzde bu sefer hiç kopmayacağımızı kalbimin en derinlerinde bana hissettirdi. Beni Hilton İstanbul Kozyatağı’nın açılışına davet etti. Seneler sonra el ele girdiğimiz salonda düğünümüzün olacağını tahmin bile edemezdim.

otel düğünü yapmaya nasıl karar verdiler: müge ve emircan!

Evlenme teklifi nasıl geldi?

Doğum günümde yemeğe giderken bir anda arabayı yolun kenarına çekti evlenme teklifi etti. Beklediğim bir teklifti ama hiç beklemediğim bir zamandı. Çok heyecanlandım ‘’evet’’ bile diyemeden ağlamaya başladığımı hatırlıyorum. Teklifin ardından kısa süre içinde aile arasında çok keyifli nişan yaptık. Düğün için özel bir yer olsun istedik ve Hilton İstanbul Kozyatağı’nı seçtik.

otel düğünü yapmaya nasıl karar verdiler: müge ve emircan!

Hilton İstanbul Kozyatağı'nda düğün yapmaya nasıl karar verdiniz?

Hiçbir zaman hayalim şöyle olsun böyle olsun değildi. Sadece ne istediğimi biliyordum. Otelde ve konumunun Anadolu yakasında olmasını özellikle istedim. Çünkü bana göre otel düğününün artıları her zaman daha fazladır. Hilton İstanbul Kozyatağı düğünle ilgili istediğimiz her şeyi bize sundu. Özellikle Beyza Atalay’ın her imdadıma kesin sonuçlarla yetişmesi ayrı bir rahatlıktı. Sayesinde asla stres olmadan çok büyük keyifle geçirdiğim bir dönem oldu.

alternatif
metin

Bir organizasyon firmasıyla çalıştınız mı? Organizasyonda hangi detaylar öne çıktı?

Evet. Trio Organizasyondan hizmet aldık. Düğünümde her şeyin çok şık, zarif ve sade olmasını istedim. Oğulcan Bey’le iletişime geçtik ilk görüşmede zaten bir daha başka bir firmayla görüşmeyeceğimi anladım. Bütün istediklerimizi en güzel haliyle en güzel gecemize sundular.

otel düğünü yapmaya nasıl karar verdiler: müge ve emircan!

Düğün fotoğraflarınızı kim çekti? Fotoğrafçınızı seçerken en çok neye özen gösterdiniz?

Düğün fotoğraflarımızı Stüdyo Süleyman çekti. Çekim günü için hikaye ile başladık. Gelinin evinden alınmasından düğünün son anına kadar hep beraberdik. Çekimlerde çok eğlendik. Ben spontan çekilen fotoğrafların her zaman daha güzel olduğunu düşünenlerdenim. Bunu ilk söylediğimde anlaştık zaten. Düğünden 2 hafta sonra hem videomuzu aldık hem de fotoğraflarımızı seçtik ve bence en önemlisi de buydu.

otel düğünü yapmaya nasıl karar verdiler: müge ve emircan!

Gelinliğinizi nereden aldınız? Kaç provaya gittiniz ve süreç nasıl geçti?

Gelinliğimi Suadiye Pronovias’tan aldık. Aklımda veya hayalimde belli bir model gelinlik yoktu ama gelinliğimi ilk giydiğimde budur dedim.3 prova oldu ve süreç çok keyifli geçti. Son provamda en yakın arkadaşlarımla beraber kutlama yaptık.

alternatif
metin

Gelin saçı ve makyajınızı nerede yaptırdınız? Öncesinde prova yaptınız mı?

Gelin saçımı Etiler Tony&Guy’da Salih Bey, makyajımı ise Sema Yılmaz Çakır ben oteldeyken yaptılar. Provaları yapmıştık ama ben gözüm kapalı güvendiğim için beklediğimden daha da güzelleştirdiler beni.

otel düğünü yapmaya nasıl karar verdiler: müge ve emircan! otel düğünü yapmaya nasıl karar verdiler: müge ve emircan!

Damatlığı nereden aldınız? Diktirdiniz mi, hazır mı aldınız?

Damatlığı Vakko'dan hazır aldık.

otel düğünü yapmaya nasıl karar verdiler: müge ve emircan!

Davetiye ve nikah şekeri gibi tasarım ürünlerinde tercihiniz neydi?

Ben her zaman sadelik ve şıklıktan yana oldum. Davetiyemiz çok sade ve zarifti. Nikah şekerini hiçbir zaman sevmediğim için Tema Vakfı’na bağışta bulunduk. Böylece adımıza ormanımız var artık.

otel düğünü yapmaya nasıl karar verdiler: müge ve emircan!

Dans kursuna gittiğiniz mi? İlk dans parçanız hangisiydi?

Dans kursuna hiç gitmedik. Hatta ilk defa dans ettik hem de tam o anda içimizden geldiği gibi… Çok güzel basardık bence. İlk dans parçamız ise Adele’den One and Only idi.

otel düğünü yapmaya nasıl karar verdiler: müge ve emircan!

Düğün günü başınıza gelen komik bir olay oldu mu?

Gelin alma anında davulcu ve zurnacının odama kadar girmesi çok keyifliydi.

Düğün günü unuttuğunuz bir şey oldu mu?

Hayır. Ben unutsam annem sağ olsun, arkamı her zaman ki gibi çok güzel toparladı.

Düğününüzün en güzel anı neydi?

Sabah gök gürültülü yağmur yağıyordu. Emircan elimden tutup beni evden çıkardığı o kısa an yağmur durdu ve arabaya binene kadar hiç yağmadı. Kapıyı kapattığımız anda da tekrar yağmaya başladı. Ben çok etkilenmiştim sizi bilemem.

otel düğünü yapmaya nasıl karar verdiler: müge ve emircan!

Düğününüzün en duygusal anı neydi?

Barkovizyon sırasında rahmetli babamla, ağabeyim ve annemle olan küçüklük fotoğraflarımız sanırım en duygusal anlardı.

Düğün.com Çiftlerine neler tavsiye edersiniz?

Düğün gününüzde hiçbir şeyi umursamayın her şey zaten istediğiniz gibi mutlaka oluyor. Asla stres yapmaya gerek yok her anınızın keyfini çıkartın.

otel düğünü yapmaya nasıl karar verdiler: müge ve emircan!

Düğüne hazırlık sürecini kolaylaştırmak için düğün firmalarının çiftlere nasıl yaklaşmalarını önerirsiniz?

Elbette aksaklıklar oluyor. İsteğiniz dışında bir şeyler mutlaka ters gidiyor. Önemli olan sonucu güzel bitirebilmek! Trio Organizasyon ve Beyza Atalay benim için gerçekten büyük şanstı. Her isteğimi sorunsuz kusursuz yerine getirdiler…

Son olarak balayınızı nerede yaptınız?

Bali

Düğün Mekanları

Her bütçeye uygun en şık düğün mekanları burada!

Her 3 çiftten 2'si aradığı firmaları Düğün.com’da buluyor. Sen de onlar arasına katıl!

Mekanını bul

Bunlar da ilgini çekebilir

Diğer makaleleri de görüntüleyin

0 Yorum