Yunanistan, Thassos ve Salaş Bir Balıkçı: Nazlı ve Can!

Bihter Tunç tarafından yazılmıştır.

3:44 dakika

21.03.2024

Düğün hazırlığı genel olarak yorucu ve gergin bir süreç olabiliyor. Ama daha sonra dönüp baktığınızda en güzel anıları da bu süreçte biriktirmiş oluyorsunuz. O yüzden stres yaşamak yerine bu güzel zamanların tadını çıkarmalarını tavsiye ederim.

Nasıl tanıştınız?

Bundan yaklaşık 10 yıl önce internette tanıştık. Ben tam anlamıyla ilk gördüğüm andan itibaren Can'dan etkilenmiştim diyebilirim. Çok sık görüşmesek de her görüşümde heyecanlanıyordum; aslına bakarsanız hala da aynı şeyi söyleyebilirim. İlişkimizin başlaması ise 6 yılın sonunda gerçekleşti, sanırım buna azmin zaferi diyebiliriz.

yunanistan, thassos ve salaş bir balıkçı: nazlı ve can!

Evlenme teklifi nasıl geldi?

Aslında o dönemde üst üste çok fazla seyahat ettiğimiz için her gittiğimiz yer benim için potansiyel evlilik teklifi planı olmuştu. Ama beklenen teklif 2014 Temmuz’da yaz tatili için gittiğimiz Yunanistan, Thassos adasında geldi. Çok olaylı olmasa da bizim için çok önemli ve anlamlı bir akşam oldu. Sakin salaş bir balıkçıda hayatımızı birlikte geçirmek adına ilk adımı atmış olduk.

yunanistan, thassos ve salaş bir balıkçı: nazlı ve can!

Düğün planlama süreci nasıl ilerledi, hazırlıklar ne kadar sürdü?

Tekliften hemen sonra kız isteme ve nişanımız oldu. Aynı günün akşamı yalnızca çok yakın çevremizle Bursa Montania Special Class Hotel'de sade bir akşam yemeği yiyip, kutlama yaptık. Ondan sonraki süreçte zaman oldukça hızlı geçti. İkimiz de çok detaycı olmadığımızdan bizim için düğünle ilgili en büyük hayalimiz en çok bizim, ikimizin eğleneceği bir organizasyon olmasıydı. Ailelerimizin de en önemli desteği bu yönde oldu diyebiliriz.

Nerede evlendiniz? Düğün mekanına nasıl karar verdiniz?

Küçük çaplı, bir düğünden ziyade arkadaşlarımızla keyifli vakit geçirebileceğimiz bir parti hayali kurmuştuk. Bu anlamda İzoletta'yı görür görmez vurulduk diyebiliriz. Hem iç mekan olarak o ana kadar gezdiğimiz yerlerden ayrılan retro ve romantik görünümü, hem de dış mekan olarak baktığınızda aslında İstanbul'da yeşilliğin en yoğun olduğu bölgelerden birinde konumlanmış olması bizi tam anlamıyla cezbetti. Daha sonra gördüğümüz hiçbir yer de İzoletta’nın yerini tutmadı.

yunanistan, thassos ve salaş bir balıkçı: nazlı ve can!

Bir organizasyon firmasıyla çalıştınız mı? Düğününüzün teması neydi?

Herhangi bir organizasyon şirketiyle çalışmadık. Açıkçası İzoletta’da Hatice Hanım’ın varlığı bize öyle bir ihtiyacın olabileceğini de hissetirmedi. Başından sonuna her şey onun kontrolü altındaydı. Zaten mekanı diğer mekanlardan ayıran kendine has farklı bir havası olduğundan orayı çok fazla detaya boğmak istemedik. Hatice Hanım ilgili olmak ve müdahaleci olmak arasındaki ince çizgiyi sonuna kadar çok güzel korudu ve gecenin sonuna kadar düğün sahibi gibi her türlü detayla ilgilenerek, bizleri hiç yalnız bırakmadı.

Düğün fotoğraflarınızı kim çekti? Çekim gününü biraz anlatır mısınız?

Fit Foto, İbrahim Kurtuluş Fatih Cevahir ve ekibi fotoğraflarımızı çekti. Çok eğlenceli ve keyifli bir çekim oldu. Fatih Cevahir’in enerjisi hem güzel fotoğraflar ortaya çıkmasını hem de çekim süresince çok eğlenmemizi sağladı. Fotoğrafçı seçimi için İzoletta ekibinin bizi yönlendirmesi ve tavsiyeleri etkili oldu. Öncelikle Fit Foto ekibiyle bizleri tanıştırdılar ve ilk tanışmada aldığımız enerji ile düğün günümüzü de onlara teslim etmek için tereddüt etmedik.

yunanistan, thassos ve salaş bir balıkçı: nazlı ve can!

Gelinliğini nereden aldın? Aklındaki gelinliğe sahip olabildin mi?

Nazlı: Gelinliği Zorlu Vakko Wedding’den aldım. Tam olarak istediğim gelinliği ilk baktığım günde buldum diyebilirim. Gün içinde birçok gelinlik denedim ama en son denediğim ve bana göre en güzeli son denediğimdi. Gelinlik bedenimde olduğundan yalnızca 2 provayla çok kısa bir sürede o aşamayı da sonlandırmış bulunduk.

Gelin saçı ve makyajını nerede yaptırdın? Öncesinde prova yaptınız mı?

Nazlı: Gelin saçım için önceden çiçekli taç modellerine bakmıştım. Gelin tacımı kendim yapmak istiyordum. Bu yüzden Kapalı Çarşı'dan gerekli malzemeleri tedarik edip düğün öncesi kendim için bir taç tasarladım, düğün öncesi de rastgele bir kuaförde saçımı o tacı da içine alacak bir şekilde ördürdüm.

Düğün makyajı için ise en yakın arkadaşım makyaj vlogger’ı Ayşegül Kaplan’dan yardım istedim. Sağolsun o da beni kırmadı. Düğünden birkaç gün önce prova makyajımı gerçekleştirdik, düğün günü de hem makyajım, hem de her türlü malum koşturma için bizleri bir an bile yalnız bırakmadı .

yunanistan, thassos ve salaş bir balıkçı: nazlı ve can!

Damatlığı nereden aldın Can? Diktirdin mi, hazır mıydı?

Şık, sade ve kalıbı üzerime uygun bir model arıyordum. Uygun modeli kısa bir seyahat için gittiğimiz Yunanistan-Selanik’deki Hugo Boss mağazasında bulduk ve satın aldık. Sonradan öğrendik ki seçtiğimiz koleksiyon Türkiye mağazalarında bulunmuyormuş.

Davetiye ve nikah şekeri gibi tasarım ürünlerinde tercihiniz neydi?

Klasik bir tasarım tercih ettik. Uçuk yeşil kitap ayracı şeklinde bir davetiye yaptık. Nikah şekeri olarak da kendi aldığımız malzemeler ile hazırladığımız beyaz lavanta dolu kafesler hazırladık.

yunanistan, thassos ve salaş bir balıkçı: nazlı ve can!

İlk dansınızı hangi parçada ettiniz?

İkimizin de çok sevdiği Robbie Williams – Something Stupid şarkısını seçtik.

Düğününüzün en güzel anı neydi?

Aslında düğünümüzün her anı bizim için çok özeldi. Sayıca az olduğumuzdan herkesle doyasıya vakit geçirip eğlenme fırsatı bulduk. Buna bağlı olarak en güzel anımız salona girişimizdi diyebiliriz. Tüm sevdiklerimiz orada bizimle mutluluğumuzu paylaşıyordu. Gecenin sonunda arkadaşlarımızın ve bu geceyi bize hazırlayan İzoletta ekibinin güler yüzü ve bitmeyen enerjisini görmek çok güzeldi.

yunanistan, thassos ve salaş bir balıkçı: nazlı ve can!

Balayınızı nerede yaptınız?

Porto’dan başlayan, Lizbon ve Güney Portekiz'i kapsayan 1 haftalık bir tatile çıktık. Tatil süresince kiraladığımız araba ile Portekiz'in birçok şehrini ve Güney kıyılarını dolaştık ve konaklama için hep butik otelleri ya da sade şehir otellerini tercih ettik.

Düğün.com Çiftlerine neler tavsiye edersiniz?

Düğün hazırlığı genel olarak yorucu ve gergin bir süreç olabiliyor. Ama daha sonrası dönüp baktığınızda en güzel anıları da bu süreçte biriktirmiş oluyorsunuz. O yüzden stres yaşamak yerine bu güzel zamanların tadını çıkarmalarını tavsiye edebilirim.

yunanistan, thassos ve salaş bir balıkçı: nazlı ve can!

Düğün firmalarının çiftlere nasıl yaklaşmalarını önerirsiniz?

Olabildiğince samimi yaklaşmaları, vakit ve rezervasyon opsiyonları kısıtlı olmasına rağmen çiftlere mümkün olduğunca karar verme süresi tanımalarını öneririz.

Düğün Mekanları

Her bütçeye uygun en şık düğün mekanları burada!

Her 3 çiftten 2'si aradığı firmaları Düğün.com’da buluyor. Sen de onlar arasına katıl!

Mekanını bul

Bunlar da ilgini çekebilir

Diğer makaleleri de görüntüleyin

0 Yorum