En Güzel Günleri Henüz Yaşamadıkları: Sevinç ve Onur!

Bihter Tunç tarafından yazılmıştır.

3:04 dakika

21.03.2024

Merhaba, sizi takip ediyorum, çok güzel yemekler yapıp paylaşıyorsunuz, yapmayı sevdiğiniz kadar yemeği de seviyorsunuzdur. Bir akşam birlikte yemek yemeye ne dersiniz?

Sevinç ve Onur, nasıl tanıştınız?

KPMG Senior İletişim Eğitimleri’nde tanıştık. Çapkın bakışlarıyla çok ilgili bir beyefendi ve masum utangaç, güleç bir kız(Onur’un deyimiyle) karşılıklı otururlar...

Delikanlı bir gün: “ Merhaba, sizi takip ediyorum, çok güzel yemekler yapıp paylaşıyorsunuz, yapmayı sevdiğiniz kadar yemeği de seviyorsunuzdur. Bir akşam birlikte yemek yemeye ne dersiniz? “ ile başlar.

en güzel günleri henüz yaşamadıkları: sevinç ve onur!

Evlenme teklifi nasıl geldi?

13.02.2015’te! 14 Şubat’a inatmış . Atatürk Havalimanı’nda denetime gittiğim bir gün, akşam kuzenimi havalimanına bırakacağım, yemek yiyebilir miyiz birlikte? İle başladı.. Yolda heyecanlı sürüş, yolun ortasında bir anda arabayı durdurup ceketimi verir misin? İle devam etti... Diz çöküp, “ En güzel deniz henüz gidilmemiş, en güzel hayat henüz yaşamadıklarımız.. “ ile başlayan teklif.. Ardından özel bir restaurant’ta güllerle süslenmiş masa ve romantik yemek eşliğinde teklifin kabulü... Ter dökmesi de cabası...

en güzel günleri henüz yaşamadıkları: sevinç ve onur!

Düğün planlama süreci nasıl ilerledi, hazırlıklar ne kadar sürdü?

13.02.2015'te evlenme teklifi, 11.04.2015’te nişan, 23.08.2015 düğün. Hazırlıklar 4 ay ve koşa koşa sürdü.

Nerede evlendiniz? Düğün mekanına nasıl karar verdiniz?

Ortaköy Princess Hotel'de evlendik. Düğün.com’da detaylı araştırmalar sonucu karar verdik. Fiyat/ performans dengesini ve müşteri yorumlarını dikkate aldık. Yemek kalitesi, eğlence, müzik kalitesi öne çıktı. Temamız mutluluktu. Mor beyaz süslenmiş masalar. Princess, sıcak kanlı, güler yüzlü ve kaliteli hizmetiyle teşekkürü hak etmiştir.

en güzel günleri henüz yaşamadıkları: sevinç ve onur!

Düğün fotoğraflarınızı kim çekti? Fotoğrafçınızı seçerken en çok neye özen gösterdiniz?

Seda İkizoğlu- SISANAT! Çok özel ve güzel bir çekim oldu, emeklerine, yüreğine, ellerine sağlık. Çok özverili, işini çok seven biridir Seda Hanım. Çekimde gelin ve damatla çok ilgilidir. Her aşamada elinden gelen tüm gayreti göstererek günümüzün harika geçmesini sağlamıştır.

Hem nişan, hem save the date, hem düğün çekimlerimizi gerçekleştirdi. Gerek çekim aşamasında gerekse çekim sonrası hizmetinden çok memnun kaldık. Fotoğraf çekmek ve sonrasında onu harika bir görsele dönüştürmek sanattır. Seda Hanım’ın çok başarılı bir sanatçı olduğunu düşünüyoruz.

en güzel günleri henüz yaşamadıkları: sevinç ve onur!

Fotoğrafçıyı seçerken önceki çekimlerinin kalitesine çok önem gösterdik. Sisanat’taki fotoğraflar diğerlerinden çok farklıydı, hem bakış açısı hem pozların kalitesi ve renk, tasarımı açısından muhteşem görünüyordu.

Seda Hanım, estetik pozları, duruşları çok iyi analiz edip, sizin rahat etmenizi sağlayıp çok doğal pozlar elde edebiliyor. Ayrıca dürüst, insancıl kişiliği kendisine daha çok güvenmenizi sağlıyor. Çekim sonrası iletişim halinde olup, istediğimiz düzeltme ve değişiklikleri yapıp bizi son derece memnun etmiştir. Kendisine, yüreğine, kocaman teşekkür ederiz.

en güzel günleri henüz yaşamadıkları: sevinç ve onur!

Gelinliğini nereden aldın? Aklındaki modele sahip olabildin mi?

Nevin Şeker’de diktirdim. Aklımdaki her şeyi tasarlayıp fotoğraflar halinde verdim. 7- 8 provaya gittim. Süreç çok güzel geçti. İstediğim sonucu aldım.

en güzel günleri henüz yaşamadıkları: sevinç ve onur!

Gelin saçı ve makyajını nerede yaptırdın? Öncesinde prova yapıldı mı?

Gelin saçı ve makyajımı Kuaför Neco’da yaptırdım. Prova yapılmadı. Profesyonel bir kuaför olduğu için sonuç istediğim gibi oldu. Sadece makyajım porselen denildi, fakat normal makyaj olduğu çok belliydi. Yaz olduğu için çok terledim, yüzüm çok parladı.

en güzel günleri henüz yaşamadıkları: sevinç ve onur!

Nikah şekerinde tercihiniz neydi?

Nikah şekerini de Tema Vakfı’na bağışta bulunup kart bastırdık.

Davetiye sözünüz neydi?

İsimlerimizle özdeş bir yazı yazdık: "En "sevinç"li günümüzde, en mutlu, en unutulmaz anlarımızı sizlerle paylaşmaktan "onur" duyacağız."

en güzel günleri henüz yaşamadıkları: sevinç ve onur!

Düğün günü başınıza gelen komik bir olay oldu mu?

Komik denmese de çok heyecanlıydı çünkü, Ortaköy Princess Hotel havuz başında yapmaya karar verdik. Öğlene kadar çılgın gibi yağmur yağdı. Saat en geç bire kadar açık hava mı, kapalı mekan mı karar vermemiz gerekti. Bir türlü karar veremedik, kara bulutlar kapladı ama ne olursa olsun açık mekan dedik ve yağmur yağmadı.

en güzel günleri henüz yaşamadıkları: sevinç ve onur!

Düğün günü unuttuğunuz bir şey oldu mu?

Masalara konacak güllerin ve dans esnasında patlatılacak konfetilerin olduğu poşetler kayboldu. Çok aradık ama maalesef bulamadık.

Düğününüzün en güzel anı neydi?

Onur’un sahneye çıkıp “Kimseyi Tanımadım Ben Senden Daha Güzel“ şarkısını mikrofonla söylemesiydi.

Düğününüzün en duygusal anı neydi?

Her anı duygusaldı, ailemden herkes giderken, bu bir elveda değil hep birlikteyiz derken hep ağlamaklı oldum. Teyzem, anneannem, annem, babam hep ağlamaklıydı, çok etkilendim.

en güzel günleri henüz yaşamadıkları: sevinç ve onur!

Balayınızı nerede yaptınız?

Nice-Cannes-Monte Carlo, Güney Fransa.

Düğün.com çiftlerine ne tavsiye edersiniz?

Nişan ve düğün arası en az 6 ay zaman bıraksınlar çünkü biz inanılmaz yorulduk.

Düğün Mekanları

Her bütçeye uygun en şık düğün mekanları burada!

Her 3 çiftten 2'si aradığı firmaları Düğün.com’da buluyor. Sen de onlar arasına katıl!

Mekanını bul

Yazıda Yer Alan Firmalar

Hikayeni gönder

Sen de hikayeni paylaş, gelin adaylarına ilham ol!

Hikayeni gönder

0 Yorum