Kahve Molalarıyla Başlayan Aşk: Gülnur ve Kunter!

Bihter Tunç tarafından yazılmıştır.

3:29 dakika

21.03.2024

Çok güzel bir Fransız restoranında akşam yemeğindeydik. Bir anda yüzük ortaya çıktı.

Nasıl tanıştınız?

Aynı şirkette çalışıyorduk, her şey kahve molalarıyla başladı.

Peki evlenme teklifi nasıl geldi?

Çok güzel bir Fransız restoranında akşam yemeğindeydik. Bir anda yüzük ortaya çıktı.

kahve molalarıyla başlayan aşk: gülnur ve kunter!

Düğün planlama süreci nasıl ilerledi, hazırlıklar ne kadar sürdü? 

Bizde planlama ve harekete geçme aynı anda ilerledi. Yurtdışına yerleşme planımız nedeniyle tam iki ayda her şey olup bitti.

Düğün mekanına nasıl karar verdiniz? Seçim yaparken neleri göz önünde bulundurdunuz?

Düğün mekanı olarak aklımızda ikimizin de mezun olduğu Boğaziçi Üniversitesi vardı ancak tarih yakın olduğu için maalesef düğün tarihimiz de müsait değildi. Sürmeli Otel'i yakınlarımızdan duymuştuk ve farklı konseptlerde birkaç kez ziyaret ettikten sonra aklımızdaki konsepte uyduğundan emin olduk. Tüm hizmetlerinden çok memnun kaldık.

kahve molalarıyla başlayan aşk: gülnur ve kunter!

Organizasyonda hangi detaylar öne çıktı?

Aklımızda spesifik bir tema olmamakla birlikte sade ve şık bir dekor hayal etmiştik. Salonun dekorasyonu buna çok uygundu. Masalara beyaz çiçek ekledik ve canlı orkestra ve solist ile çalıştık. Loş ışık, dekorasyon ve canlı yemek müzikleri birleştiğinde harika bir atmosfer oldu. Organizasyon firması ile çalışmadık. Her şey ile birebir kendimiz ilgilendik.

Bir düğünü eğlenceli kılmanın yolu müzikten geçiyor, siz müziği nasıl planladınız?

Kokteyl ve düğün sırasında yanımızda olan Lounge Event ekibi güleryüzleri, enerjileri ve güzel müzikleriyle düğünümüze renk kattı. Bize ve misafirlerimize bir düğünde canlı müziğin olmazsa olmaz olduğunu gösterdi. Grubun solistinin sesi çok güzeldi ve birçok türde şarkıyı profesyonelce söyledi. Hem yemek müziklerinde, hem slow dans parçalarında hem de pistte herkesin oynayarak eğlendiği parçalarda çok başarılıydılar. Pasta kesiminde bizim seçtiğimiz parçanın canlı çalınması da ayrıca çok keyifliydi.

kahve molalarıyla başlayan aşk: gülnur ve kunter!

Düğün fotoğraflarınızı kim çekti?

Otelin fotoğrafçıları olmakla birlikte ek olarak Bal Medya'dan Gözde Hanım ile çalıştık. Anlaşmadan önce daha önceki çalışmalarını inceledik ve çok beğendik. Onun öncesinde bulduğumuz fotoğrafçıları bu şekilde elemiştik. Gözde Hanım'ın çalışmalarını gördüğümüzde kafalarımızın uyuşacağını anladık. Düğün sırasında çektiği özellikle habersiz ve doğal fotoğraflar harikaydı. Otelde saç ve makyaj gibi hazırlıklar tamamlanırken de bizimle birlikteydi. Pozitifliği, enerjisi ve güleryüzüyle de bize destek oldu.

kahve molalarıyla başlayan aşk: gülnur ve kunter!

Gelinliğini nereden aldın? Aklındaki gelinliğe sahip olabildin mi?

Vakko Zorlu'dan aldık. Birçok modeli çok beğendim, bence gelinlik konusunda çok başarılılar ve fiyat yelpazeleri de çok geniş. Gelinliğim sade ama çok şık bir modeldi. İki prova sonrasında tamamen hazırdı. Mağazadaki danışmanımız çok ilgili ve tatlı biriydi. 

Peki ya damatlık?

Damatlığı Kiğılı'dan aldık. Hem orijinal hem sade hem de şıktı. Gelinliğim ile de çok uyumlu oldu tarz olarak.

kahve molalarıyla başlayan aşk: gülnur ve kunter!

Gelin saçı ve makyajınızı nerede yaptırdın?

Saç ve makyaj için Moda Tarak Kuaför ile çalıştım. Saçımı Atilli Bey ile Şevket Bey, makyajımı ise Selma Hanım yaptı. Son beş yıldır başka bir kuaföre gitmediğim için düğünümde de onlarla çalışmak istedim. Harika enerjileriyle tüm gün bana kendimi harika hissettirdiler. Saçıma da makyajıma da herkes bayıldı.

Davetiye ve nikah şekeri gibi ürünlerde tercihiniz ne oldu?

Nikah şekeri için aklımızda hep bir bağış projesi vardı. Bu nedenle Tema'nın bağış kartlarını tercih ettik. Davetiyenin de hem orijinal hem de anlamlı olması bizim için çok önemliydi. Amsterdam'a yerleşeceğimiz için bu konseptle ilgili bir davetiye tercih ettik. 

Dans kursuna gittiğiniz mi? İlk dans parçanız hangisiydi?

Serkan Ersöz'den birebir dans dersi aldık ve çok memnun kaldık. Kendisi bize uygun sade ve güzel bir koreografi hazırladı. Yoğun çalıştığımız için geç saatlerde bize ders verdi ve ilk giristen nikah masasına oturmamıza kadar her konuda harika taktikler verdi. İlk dans şarkımız ise Something I Need- Ben Heanow'du. 

kahve molalarıyla başlayan aşk: gülnur ve kunter!

Düğün günü başınıza gelen komik bir olay oldu mu?

Sanırım en komiği benim salona girmeyi heyecandan bir süre reddetmemdi.

 

Düğününüzün en güzel anı neydi?

Birbirimize evet dediğimiz andı. Hayatımı onunla geçirme fikri hala bana harika geliyor.

kahve molalarıyla başlayan aşk: gülnur ve kunter!

En duygusal anı?

İlk dansımız çok duygusal ve romantikti.

 

Balayınızı nerede yaptınız?

Erciyes'te kayak tatili yaptık. Tüm gün karlar içinde kayak yapıp üşüdükten sonra akşam şarap eşliğinde sıcak ortamda güzel yemekler yemek harikaydı.

 

Düğün.com Çiftlerine neler tavsiye edersiniz?

Özellikle müzik konusu ile birebir kendileri ilgilenerek kendi zevklerini yansıtsınlar. Yorucu olsa da birebir ilgilendiğinizde her şey istediğiniz gibi ve harika oluyor.

kahve molalarıyla başlayan aşk: gülnur ve kunter!

Hazırlık sürecini kolaylaştırmak için düğün firmalarına çiftlere nasıl yaklaşmalarını önerirsiniz?

Klişelerden kaçınsınlar. Herkes düğün sürecinde stresli olmak zorunda değil, o yüzden ezbere bir yaklaşım yapmacık olabiliyor. Kişiye, gerçekten ruh halini anlayıp ona göre yaklaşmalılar. Mesela ben çok stressiz ve keyifliydim. Bu nedenle bazen insanları stresli ve gergin olmadığıma ikna etmek zorunda kaldım.

Düğün Mekanları

Her bütçeye uygun en şık düğün mekanları burada!

Her 3 çiftten 2'si aradığı firmaları Düğün.com’da buluyor. Sen de onlar arasına katıl!

Mekanını bul

Bunlar da ilgini çekebilir

Diğer makaleleri de görüntüleyin

0 Yorum