Konuşan Çikolatalarla Gelen Heyecanlı Teklif: Gizem ve Tolga!

Bihter Tunç tarafından yazılmıştır.

2:41 dakika

21.03.2024

Düğünümüzün en güzel anları Tolga’nın ‘Sonsuza kadar evet!’ dediği an ve Tolga’nın gözlerine bakarak söylediğim sürpriz şarkıydı!

Nasıl tanıştınız?

O dönemde ben doğum fotoğrafçılığı yapıyordum. Arkadaşımın eşi doğum yapacaktı ve benimle çalışmak istedi ben de gittim. 2-3 günlük hastane ziyareti ve çekiminden sonra taze anne bana eşim Tolga’dan bahsetti… Yaklaşık 6 ay sonrasında da tanıştırdılar. Doğum çekiminde Tolga da vardı ama işim dolayısıyla fark etmemiştim bile…

Doğum çekimi

Evlenme teklifi nasıl geldi?

Biz zaten evlenmeyi düşünüyorduk ve konuşuyorduk; o yüzden dev sürprizler falan gibi bir beklentim yoktu ama Tolga her zaman olduğu gibi yine beni şaşırtmayı başardı. Konuşan çikolatalara çok güzel bir mesaj bırakarak evlenme teklifinde bulundu... Ama ben heyecandan üst üste dinlediğim için teklifi geç fark ettim!

Evlenmeyi düşünüyorduk

Düğün planlama süreci nasıl ilerledi, hazırlıklar ne kadar sürdü?

Bizim bolca vaktimiz vardı. O yüzden çok geniş zamanda hazırlandık. Önce gelinlik işini hallettim, sonra evi tuttuk ve dekore ettik… Ardından organizasyon firması ile anlaştık ve süslemelere karar verildi… En son nikah şekerleri yapıldı… El birliği ile evde hep beraber yaptık.

Düğün mekanına nasıl karar verdiniz?

Tolga’nın yıllarca emek verdiği bir yerde yapmak istediğimiz için Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn'da karar kıldık en baştan. O yüzden sadece mekanın hazır olmasını beklememiz gerekiyordu.

Mövenpick Hotel İstanbul Golden
Horn

Düğün gecesi organizasyonda neler ön plana çıktı? Düğün temanız neydi?

Düğün gecesine Tolga’ya yaptığım sürpriz damgasını vurdu! Sözü ve bestesi kuzenim Uğurhan Özay’a ait, hikayesi ise bize GigoToto’ya… Düğün temamız ise kuş kafesiydi… Yuvalarından uçan iki serçenin kendi hikayesi... Artık hayata kendi pencerelerinden bakacaklar...

Düğün gecesi

Düğün fotoğraflarınızı kim çekti?

Çok değerli arkadaşım Ece Oğultürk. Sabah 08.00 itibariyle yanımdaydı. Bir an olsun bırakmadı, hep destek tam destek! İnşallah herkes bir gün çalışma fırsatı yakalar. Bizde fotoğrafçılık babadan geçme olduğu için Ece’ye destek ve düğünün eğlence kısımlarında Foto Studio Spot da hep yanımızdaydı.

hep destek tam destek

Gelinliğinizi nereden aldınız? Süreç nasıl geçti?

Gün&Ay Gelinlik’ten aldım. Yaklaşık 4 yıldır vitrinine bakıyordum. Tam hayalimdeki gibiydi. 3 prova yeterli oldu. Tabii son dakikada verilen kilolar olmasa daha iyi olurdu ama Nazan Kocaoğlu desteği ile onun da üstesinden geldik!

Son dakika

Gelin saçı ve makyajınızı nerede yaptırdınız?

Kuaför 216… Benim 15 yıllık kuaförüm. Saç ve makyajım orada yapıldı. Baştan sona eğlenceli bir süreçti. Her şey yolunda gitti ve zamanında bitti.

Baştan sona eğlenceli

Davetiye ve nikah şekeri gibi tasarım ürünlerinde tercihiniz neydi?

El yapımı, göz nuru olsun istedik. Davetiyeleri kendim tasarladım ve yaptım. Nikah şekerlerini ise annelerle tasarlayıp, iki aile bir araya gelerek el birliği ile hazırladık.

Davetiye sözünüz neydi?

‘’Geleceğe dair ne varsa her anımızda birlikte olmaya karar verdik. Bu tekrarı olmayan günde siz değerli dostlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız.’’

Geleceğe dair

Dans kursuna gittiğiniz mi?

Yok gitmedik. Nedense bana dans kursuna gidildiğinde daha çok acemi olduğun ortaya çıkıyormuş gibi geliyor. Biz müziğin akışına bıraktık kendimizi. Dans parçamız Toygar Işıklı'dan ''Bırak Sende Kaybolayım''dı.

dans kursu

Düğün günü başınıza gelen komik bir olay oldu mu?

Dans parçamızın yanlış çalması bizim için çok komikti. Çünkü herkes bize hayranlıkla bakarken biz duruma kahkahalarla gülüyorduk…

Düğününüzün en güzel anı neydi?

Öncelikle Tolga’nın ‘Sonsuza kadar evet!’ dediği an, diğeri ise Tolga’nın gözlerine bakarak söylediğim sürpriz şarkı…

Sonsuza kadar evet

Düğününüzün en duygusal anı neydi?

Nikah sonrası masaları dolaşmaya başladığımızda babamın benden kaçırdığı göz yaşları...

Düğün günü unuttuğunuz bir şey oldu mu?

Ailelerle daha bol fotoğraf çekilebilirdik...

Fotoğraf

Balayında neredeydiniz?

Los Angeles!

Düğün.com Çiftlerine neler tavsiye edersiniz?

O gün geldiğinde sadece anın tadını çıkarsınlar… Elbet aksilikler çıkar, ama unutmayın ki o gün sizin gününüz ve daha önemli başka hiç bir şey yok!

Düğün Mekanları

Her bütçeye uygun en şık düğün mekanları burada!

Her 3 çiftten 2'si aradığı firmaları Düğün.com’da buluyor. Sen de onlar arasına katıl!

Mekanını bul

Bunlar da ilgini çekebilir

Diğer makaleleri de görüntüleyin

0 Yorum