Doğum Gününde Başlayan Aşk: Tuğba ve Yağız!

Bihter Tunç tarafından yazılmıştır.

2:53 dakika

21.03.2024

Bir konu hakkında hararetli bir şekilde tartışırken Yağız birden bire yarın yüzük almaya gidelim mi dedi?

Sevgili Tuğba ve Yağız! Nasıl tanıştınız?

Tuğba: Bence bu soruya Yağız yanıt vermeli!

Yağız: İnternet üzerinden oynadığım bir oyunda tanıştığım arkadaşım cumartesi gecesi için “Bir arkadaşın doğum günü var, bizim ortak gruptan kimse gelmiyor, gel senle beraber gidelim” dedi. Ben de kabul ettim.

O arkadaşla ilk defa yüz yüze o gün tanıştım ve beraber Tuğba’nın doğum gününü kutladığı tekneye gittik. Doğum gününün başında çok mesafeliydik gece sonunda ise birbirimizin numaralarını aldık.

Doğum gününden 1 hafta sonra ise ben Marmaris’e tatile, Tuğba da arkadaşlarıyla Bodrum’a gitti. Tatillerimiz tesadüfen aynı tarihe denk gelmişti. Ben de Tuğba’nın asıl doğum günü olan 26 Temmuz’da kendisine sürpriz yaparak Marmaris’ten Bodrum’a gittim. Bu şekilde ilişkimiz başlamış oldu.

Tekneye gittik.

Peki, evlenme teklifi nasıl geldi?

Sürekli gittiğimiz ve bizim için önemli olan bir restaurantta tamamen farklı bir konu hakkında hararetli bir şekilde tartışırken Yağız birden bire yarın yüzük almaya gidelim mi dedi? Ve maceramız böyle başladı!

Maceramız böyle başladı

Hazırlıklarınız ne kadar sürdü?

Hazırlık sürecimiz yaklaşık 1,5 sene sürdü. Bu süreçte her detayla tek tek ilgilenme şansımız oldu.

Düğün mekanına nasıl karar verdiniz?

Yağız’ın evlilik teklifi sonrası hep bahsettiği ve olmasını çok istediği bir mekândı Anadolu Hisarı Kıyı Restaurant… Ben de gördükten sonra düğün mekânımızın kesinlikle burası olması gerektiğini düşündüm. İkimiz de denizi çok sevdiğimiz için bizim için çok doğru bir mekândı.

Denizi çok sevdiğimiz için bizim için
çok doğru bir mekândı.

Düğün fotoğraflarınızı kim çekti? Çekim gününü biraz anlatır mısınız?

Hem düğün fotoğraflarımızda hem de düğün öncesi Save the Date çekimlerimizde Gaye Yön ile çalıştık. Kendisi ile tanışır tanışmaz o müthiş enerjisini bize yansıttı.

Çekim günü bütün stresimizi alarak hem çok güzel kareler yakalamamızı, hem de birlikte çok eğlenmemizi sağladı. Hayatımızın en önemli, en unutulmaz anlarında yanımızda olduğu için bir kez daha kendisine teşekkür ediyoruz. İşini bu kadar seven ve bu kadar değer veren biriyle çalışmak harikaydı. Bundan sonraki süreçte de yine nice güzel anlarımızda yanımızda olmasını istiyoruz!

Müthiş enerjisini bize yansıttı.

Bir organizasyon firmasıyla çalıştınız mı?

Doğru ve bütçemize uygun organizasyon firması seçimi konusunda birçok yerle görüştük fakat içimize en çok sinen Tek Organizasyon oldu. Bizim her istediğimiz her detayla tek tek ilgilendiler.

Her detayla tek tek
ilgilendiler.

Gelin saçı ve makyajını nerede yaptırdın Tuğba? Düğün öncesi prova yaptın mı?

Hem gelin saçımı hem de makyajımı Bağdat Caddesi’ndeki Cadde Kuaförde yaptırdım. Öncesinde ise en doğru saç ve makyajı bulmak için prova yaptık.

En doğru saç ve makyaj

Ya gelinliğin?

Gelinliğimi ilk gelinlik bakmaya gittiğim Özgül Moda Evi’nden aldım. Giydiğim an karar verdim ve yaklaşık 8 ay önce de olsa içime çok sindiği için hiç tereddüt etmeden seçimimi yaptım. Provalara ise son 2 ay kala başladık.

Giydiğim an karar verdim

Davetiyede tercihiniz neydi?

Davetiye için fotoğrafçımız Gaye Yön’ün çekmiş olduğu muhteşem Save The Date fotoğraflarını kullanarak bir davetiye yapmayı tercih ettik. Tasarımında ise sevgili arkadaşımız Burak Adaş’ın desteğini aldık. Sıradan davetiyeler yerine biraz daha farklı ve bize özgü bir davetiye olması için uğraştık. Hem ailemiz hem de arkadaşlarımız davetiyeye bayıldı, bize de güzel bir anı kaldı.

 Save The Date

Düğününüzün en güzel anı neydi?

Düğünümüzün en güzel ve en heyecanlı anı tüm sevdiklerimizin alkışları eşliğinde mekana giriş yapmamız ve ilk dansımız!

Ya en duygusalı?

Evet dedikten sonra ailelerimiz ile göz göze gelmek sanırım en duygusal anımızdı.

En duygusal anımız

Balayınızı nerede yaptınız?

Balayımız için Güney Fransa’yı tercih ettik. Sadece güneşlenip denize girerek değil, bol gezerek birçok şehir görme fırsatı yakaladık.

Düğün.com Çiftlerine neler tavsiye edersiniz?

Hiç telaş yapmadan, bütün süreçlerin tadını çıkartmalarını tavsiye ediyoruz. Yapılacak ve ilgilenilmesi gereken çok fazla detay olduğundan çiftlerin birbirini anlamasını öneriyoruz.

Hayatınızda kaç kere evleneceksiniz ki? En güzeli ve en içinize sineni olması için eşinizle birlikte güzel bir program yaparak işe başlayabilirsiniz!

Eşinizle birlikte güzel bir
program

Düğün Mekanları

Her bütçeye uygun en şık düğün mekanları burada!

Her 3 çiftten 2'si aradığı firmaları Düğün.com’da buluyor. Sen de onlar arasına katıl!

Mekanını bul

Bunlar da ilgini çekebilir

Diğer makaleleri de görüntüleyin

0 Yorum